Inloop- en kristaldag (febr)

Inloop- en kristaldag

Datum: 9-2-2019
Activiteit: Inloop- en kristaldag 

Iedere tweede zaterdag en laatste woensdagmiddag van de maand is er een kristaldag waar je de kristallen die op de website staan (en nog meer) zelf kunt uitzoeken. Er is een flink assortiment aanwezig van kristallen en edelstenen (vele honderden) die je ondersteunen en openen voor de nieuwe energie van deze tijd en helpen deze te integreren. Lees meer over het aanbod: Klik hier om meer te lezen over het aanbod. 

Alle kristallen en edelstenen hebben weer een ander uniek uiterlijk en karakter. Ik kan je veel vertellen over de verschillende kristallen en edelstenen, hun werking en achtergrond. Ook kun je iets uitzoeken dat bij jouw portemonaie past. We hebben al bijzondere kristallen voor de prijs van € 5,-.
Voor je de kristallen en edelstenen mee naar huis neemt, worden ze gereinigd en geopend. 
 
Je bent ook van harte welkom om gezellig een kopje koffie of thee te drinken en ook om gelijkgestemde te ontmoeten. Heb je vragen over de astrologie, workshops of andere zaken, dan ben je ook op deze dag van harte welkom. Op deze dag zijn het openen en het ervaren van de werking van kristallen kostenloos. (Er wordt geen consult gegeven). Het is ook mogelijk om dit op andere dagen of telefonisch te doen. Buiten de kristaldagen breng ik mijn uurprijs in rekening.
 
Deze dagen zijn altijd een waar feest van ontdekking en bekrachtiging. We mogen steeds de liefde en werking van de kristallen samen krachtig ervaren en delen op deze kristaldagen. Spontane healing ontstaat als we het kristal samen openen en ervaren wat het kristal of edelsteen voor je doet. Ook deze dag zillen we weer samenkomen in deze open en liefdevolle sfeer. In samenwerking met de elementenwezen van deze prachtige kristallen. Vanuit de nieuwe energie zullen de kristallen ons helpen om de energie van eenheid en de oorspronkelijke scheppingsspiraal nog meer te openen in ons te laten ontvouwen.

Ik kan helaas maar een beperkt aantal mensen begeleiden op de kristaldagen. Dus graag aanmelden. Natuurlijk ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee, maar begeleiden kan ik je alleen als je aanmelding is bevestigd. Je bent van harte welkom...

Op iedere laatste woensdagmiddag van de maand ben je van harte welkom tussen 13.30 en 16.00  Deze middagen zijn vooral voor kinderen, maar ook voor alle volwassenen die zich nog kind voelen. ;-)) Iedereen is natuurlijk van harte welkom.
 
Op kristaldagen iedere tweede zaterdag van de maand ben je van harte welkom vanaf 10.30 tot 16.00 in mijn praktijk in Lisse (bij de Keukenhof).

Op kristalavonden ben je welkom vanaf 19:30 tot 22:00.
Adres: Heereweg 447 Lisse. Een routebeschrijving is wel nodig om je weg te kunnen vinden naar de deur van mijn praktijk. Dus meld je even aan en dan mail ik je een routebeschrijving.

Het wordt zeer gewaardeerd als je je even aanmeldt. Ik stuur je dan de routebeschrijving toe, dan kun je ook je weg vinden rond en op het terrein van de boerderij naar mijn praktijk toe.
Je kunt me ook bellen 06-24 24 4 789 

Klik hier om je aan te melden!!!


cristalyel