Lezing bij In-zicht in Joure

Lezing nieuwe stijl in Joure 12 december 2018
 
Universum in een notendop www.inzichten.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ons bewustzijn is in ontwikkeling naar het nieuwe bewustzijn van het Watermantijdperk. Hiervan zijn wij de architecten en in deze tijd zitten we midden in de kern van de grote veranderingen die zich nu op Aarde gaan manifesteren. Doormiddel van astrologie maakt Manuela deze processen inzichtelijk. Met deze lezing nieuwe stijl wordt betrokkenheid gevraagd van de aanwezigen. Interactief maken we helder wat de processen en groei zijn voor ieder van ons, als ook op collectief niveau, van dit moment en met zicht op 2019. Kom zonder belangen en met een open bewustzijn, zodat gelijkwaardig en vanuit eigen ervaring de actuele thema’s gedeeld kunnen worden. 
 
Tijdens deze avond gaan we ook helder maken en in meditatie ervaren wat het eenheidsbewustzijn is. Manuela zorgt voor de aanwezigheid van een actief multi-dimensionaal kristalnetwerk, waardoor het Eenheidsbewustzijn en ieders Wezensessentie (Godsvonk) met meer eenvoud kan worden overgebracht en ervaren. Hierdoor krijg je van binnenuit door de ervaring helder wat het Eenheidsbewustzijn nu eigenlijk inhoud. Om de Wezensessentie (Godsvonk, Hoger Zelf) in het dagelijks leven te kunnen manifesteren is een actief en autonoom multi-dimensionaal energielichaam (lichtlichamen en etherlichaam) noodzakelijk. Met Kosmisch geopende mineralen en heilige geometrie van de Flower of Life, krijgt tijdens de meditatie de opbouw van het multi-dimensionale energielichamen de ruimte om zich van binnenuit te openen. Zodat we op een diepere laag gaan begrijpen en ervaren wat dit nieuwe bewustzijn is.
 
Aldus de organisatoren van In-Zicht.nl: We zochten voor het einde van het kalenderjaar naar een mooie afronding waarbij we kunnen beluisteren en ervaren waar we staan, zowel in ons eigen als in het collectieve proces. We zijn er van overtuigd dat we met deze avond een diepere laag in (eenheids)bewustzijn kunnen aanraken en voelbaar maken op verschillende lagen van ons Zijn. Een gepaste afsluiting van 2018 en een mooie energetische opening naar 2019!
 
Manuela is nieuwetijds astroloog, publiceert artikelen over actuele trends en innerlijke en uiterlijke processen in bladen en op nieuwswebsites op internet. Het eenheidsbewustzijn en (energetisch) bouwen aan het eenheidsbewustzijn in de mens en in de wereld is haar specialisme en dit bewustzijn ontstaat in samenwerking met kosmische astrologie, mineralen, geometrie, paarden en dolfijnen. 
 

Datum: 12 december 2018

Aanvang: 19.30 uur

Locatie: ’t Haske in Joure (Frl), in 'Skarsterlânzaal'

Bijdrage: 12 euro.

Lezing nieuwe stijl door: Manuela van de Knaap

Via deze link kun je tickets bestellen:https://www.in-zicht.nl/programma/manuela-van-der-knaap.html 

Aanmelden mag, maar hoeft niet en kan via onze website. Betaling gaat via iDEAL.

Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per email toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl