Lezing ASAS astrologievereniging over Cycli

Lezing door Manuela van der Knaap tijdens de landelijke astrologiedag van astrologievereniging ASAS over Cycli en de zwarte Maan en eenheidsbewustzijn.

 

universum in notendop

In een mensenleven mogen we groeien naar steeds meer authenticiteit. Het leven leert je omgaan met jezelf, de do’s en don’ts worden soms met harde hand zichtbaar gemaakt. Zo groeien wij naar een steeds groter begrip van wie wij in Wezen zijn. Daarin staat de Wezensessentie die in de horoscoop wordt aangegeven door de zwarte Maan voor mij als cycli der cycli. De andere cycli van planeten staan daarin dienstbaar om een stevige basis te bouwen, zodat de persoonlijkheid en de Ziel, de Geest met haar Wezensessentie kan belichamen. We bespreken de natuurlijke cyclische activatie momenten van de Wezensessentie en wat de cycli van de buitenplaneten daarin betekenen.

Manuela heeft haar eigen vorm van astrologie ontwikkeld. Zij noemt dit Kosmische astrologie. Deze vorm van astrologie is het antwoord op haar ervaring van de zwarte Maan in een intense periode van openbaring en visioenen 20 jaar geleden, die haar leven volledig op de kop heeft gezet. Deze vorm van astrologie is gebaseerd op het ervaren van de Wezensessentie, de Godskern en het overlevingsmechanisme en krachten die ons hieruit bevrijden. Ervaring van haarzelf en vele bezoekers van haar praktijk. Je kunt meer lezen over Manuela in een interview van Klaaske Compas met Manuela dat vorig jaar in ASASscoop heeft gestaan. Een pdf file van dit interview staat op deze website bij 'even voorstellen' (Link van ASAS voor aanmelden lezing http://asasastrologen.nl/home/agenda ).

We sluiten de lezing af met elkaar met een meditatie naar Eenheidsbewustzijn.

Wanneer: 10 maart 2018

Waar: Slot Zeist, in de Nassau Odijkzaal op de eerste etage.

Hoe laat: 10:30 tot ongeveer 12:30

Bijdrage: ????