Mineralen workshop: ontdek de multi-dimensionale kracht van mineralen (mei)

Workshop ontdek de kracht van mineralen

Datum: zaterdag 26 mei 2018

Activiteit: Workshop: Mineralen workshop: ontdek de kracht van mineralen. 

Golden Lemurian kristalgroep in de praktijk van Manuela van der Knaap

We gaan samen ontdekken en spelen met de energie van mineralen (edelstenen en kristallen), in samenwerking met de mineralen en natuurlijk met de natuurwezens die verbonden zijn met de mineralen. Ik zal ook kennis delen over de energetische basis van kristallen en laat je zien hoe je voor jezelf een netwerk met mineralen bouwt. Maar we gaan vooral ervaren en ontdekken hoe jij verbinding maakt met de mineralen. Wij zijn allemaal anders en iedereen opent een ander bewustzijnsveld in het mineraal. Het verschil tussen deze workshopdag en de workshop 'Ontdek je Wezensessentie met mineralen' is dat deze workshop gaat om de verbinding met de mineralen en het multi-dimensionaal openen en activeren van mineralen en de workshop 'Ontdek je Wezensessentie met mineralen' gaat over het ontdekken van jouw eigen Wezensessentie. In deze workshop komt ook de Wezensessentie aan bod. Ik heb jouw kosmische horoscoop erbij en begeleid het bewust worden van jouw persoonlijk verbinding, kwaliteit in verbinding met mineralen.

Het is dus niet zomaar een cursus, maar een cursus vanuit de principes van het Watermantijdperk. Die principes zijn gelijkwaardigheid, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Dat wat er ontvouwt, komt vanuit ervaring en van binnenuit. Tevens wordt de Wezenskwaliteit en wie jij echt in Wezen bent zichtbaar, helder en voelbaar. De ervaring leert dat het bij sommige deelnemers een klein glimpje is en bij andere is het een duidelijke manifestatie. Er ontvouwt wat vanuit veiligheid en liefde mogelijk is, voor jou en de andere deelnemers in synchroniciteit.

We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Kortom het is een grote ontdekkingstocht. Er staat een multi-dimensionaal eenheidsbewustzijns veld met mineralen en geometrie in mijn praktijk waar we gaan ontdekken. Er zijn vele duizende mineralen en geometrie om mee te ontdekken en spelen beschikbaar in mijn praktijk.

Het is dus belangrijk dat je bereid bent om open en onbevangen mee te doen en open te staan voor onverwachte invalshoeken en durft dit te laten ontstaan. Soms ga je door confrontatie heen, maar dat is vanuit de Wezenskwaliteit altijd opbouwend en liefdevol. En een feest van vreugde als er een samenwerking tot stand komt met het Wezen van een mineraal.

Wacht niet te lang met aanmelden, want er is maar plaats voor maximaal 8 personen.
Mineralen www.inzichten.com

Wanneer: Zaterdag 26 mei 2018

Tijd: van 10:15 tot 17:00 (Binnenkomen vanaf 10:00 tot 10:15.)

Investering: € 111,-

Waar: Praktijk Adviesbureau Manuela van der Knaap, Heereweg 447, 2161 DB Lisse.

Meenemen: loszittende kleding, misschien pantoffels of kussentjes of warm vest als je de extra warmte nodig hebt (het is warm genoeg in de ruimte) en eigen lunch. 

Koffie, thee en koekjes zijn gratis en in overvloed aanwezig.

Aanmelden of info: Stuur een email Of bel: 0252 521882 of 06 24 24 4 789.

Voor de start van de workshop hebben we een kort intakegesprek.

Praktijk Aviesbureau Manuela van der Knaap