Nieuwetijdslezing over Eenheidsbewustzijn en trends 2017

Volledige Flower of Life (Fruit of Life) verguld 18Kt 35mm € 80,- www.inzichten.comDonderdagavond 16 februari 2017 om 20:00,

geeft Manuela van der Knaap van inzichten.com een lezing nieuwe stijl (nieuwetijdslezing) in Harderwijk bij Helios.

De avond staat in het teken van het Eenheidsbewustzijn.
Eigen verantwoordelijkheid, autonomie, authenticiteit en gelijkwaardigheid zijn in het Eenheidsbewustzijn belangrijke peilers.
Dit zijn tevens de peilers van het Watermantijdperk.
 
Vanuit deze basis en een open houding kunnen we tijdens deze avond met elkaar het Eenheidsbewustzijn ontdekken. We gaan ook met elkaar mediteren met Levensbloemen, DE drager van het Eenheidsbewustzijn, om deze staat van ZIJN nog beter te ervaren en met elkaar te creëren. Van daaruit is het mogelijk om interactief te zijn en de actuele thema’s voor 2017 die de kosmische astrologie aangeeft te benoemen, vragen te stellen en daarmee te onderzoeken en met elkaar helder te maken.
 
Luisteren naar elkaar met respect en gelijkwaardigheid is daarin van groot belang. Dit is een nieuwe manier voor groepsprocessen horend bij het Watermantijdperk dat nu begint te ontluiken en is gebaseerd op Watermanprincipes zoals gelijkwaardigheid en sociaal bewustzijn (groepsbewustzijn).
 
De levensbloem en een kristalnet dat Manuela opbouwt in de zaal en haar bewustzijnsveld en Wezensessentie geven een veilige basis om iedereen waar mogelijk op zijn of haar eigen manier en tempo te laten openen in het Eenheidsbewustzijnsveld.
 
Actuele thema’s voor 2017 zijn:
Transformatie, kapot gaan in het oude, loslaten, stilte van het hart, nieuwe visie, slachtoffer-dader patronen, veranderingen in man-vrouw verhoudingen in jezelf en in de wereld, nieuwe ruimte openen in je hart- en energieveld, 4de -5dedimensie.
 
Manuela begint de avond met het delen van haar visie van het Eenheidsbewustzijn, de Schepping en de thema’s voor 2017. We doen ook een meditatie om met elkaar het eenheidsbewustzijn op te bouwen met aandacht en liefde.
 
 Voor meer informatie bezoek de website van Helios in Harderwijk:

http://www.heliosharderwijk.nl/sub/67-17-02-16-manuela-vd-knaap/