Ontdek jouw persoonlijke Wezenskwaliteit met kristallen en edelstenen (nov)

Workshop

Datum: zaterdag 3 november 2018 

Activiteit: Workshop: Ontdek jouw persoonlijk Wezenskwaliteit met kristallen en edelstenen

Sterrenkwarts Praktijk Manuela van der Knaap

We gaan samen ontdekken en spelen met de energie van mineralen (edelstenen en mineralen), in samenwerking met de mineralen en natuurlijk met de natuurwezens die verbonden zijn met de mineralen. 

Daarbij gebruik ik de 'Kosmische horoscoop' om je aanwijzingen te geven en bewust te maken wat er in het moment plaatsvindt en hoe jouw Wezenskern (Godsvonk) hier doorheen werkt. Het is dus niet zomaar een cursus, maar een cursus vanuit de principes van het Watermantijdperk. Die principes zijn gelijkwaardigheid, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Dat wat er ontvouwt, komt vanuit ervaring en van binnenuit. De Wezenskwaliteit en wie jij echt in Wezen bent wordt zichtbaar, helder en voelbaar. De ervaring leert dat het bij sommige deelnemers een klein glimpje is en bij andere is het een duidelijke manifestatie. Er ontvouwt wat vanuit veiligheid en liefde mogelijk is, voor jou en de andere deelnemers in synchroniciteit.

We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Ieder vanuit de eigen invalshoek en specialisme waarbij steeds wordt helder gemaakt wanneer  jouw overlevingsmechanisme aan het woord of zichtbaar is en wanneer je Wezenskern zich laat ervaren. Kortom het is een grote ontdekkingstocht van bewust worden van wie je nu eigenlijk in Wezen bent. (Godsvonk) Je krijgt meer inzicht in wat jouw Goddelijke Kernkwaliteit praktisch is.

Het is dus belangrijk dat je bereid bent om open en onbevangen mee te doen en open te staan voor onverwachte invalshoeken en durft dit te laten ontstaan. Soms ga je door confrontatie heen, maar dat is vanuit de Wezenskwaliteit altijd opbouwend en liefdevol.

Wacht niet te lang met aanmelden, want er is maar plaats voor maximaal 6 personen.

Golden Lemurian kristalgroep in de praktijk van Manuela van der Knaap

Wanneer: Zaterdag 16 februari 2019.

Tijd: van 9:45 tot 17:00 (Binnenkomen vanaf 9:30 tot 9:45.) 

Investering: € 111,-

Meenemen: loszittende kleding, misschien pantoffels of kussentjes of warm vest als je de extra warmte nodig hebt (het is warm genoeg in de ruimte) en eigen lunch. 

Koffie, thee en koekjes zijn gratis en in overvloed aanwezig.

Waar: Praktijk Adviesbureau Manuela van der Knaap, Heereweg 447, 2161 DB Lisse.

Aanmelden of info: Stuur een email Of bel: 0252 521882 of 06 24 24 4 789.

Geef bij het aanmelden je adres ge horoscoopgegeven alsjeblieft direct door. Ik heb nodig: Geboortedatum, -plaats en- tijd. En dan een geboortetijd, niet van horen zeggen (vader of moeder), maar graag van een geboortekaartje, of geboortetegel of zo iets of uit het geboorteregister bij de gemeente van geboorte.

Praktijk Aviesbureau Manuela van der Knaap