Opleiding: Kosmische Astrologie van de nieuwe tijd najaar 2017

Datum: 30 sept & 1 okt. en 4 & 5 nov. en 1 & 2 dec. 2017 (6 dagen)

Tijdens deze cursus-opleiding kosmische astrologie worden alle dierenriemtekens, huizen, Pluto en Cheiron door de huizen behandeld. Ook deze cursus is weer gebaseerd op samenwerking en vanuit de nieuwe energie.  Financiele investering in jezelf van 495 euro. Je kunt je inschrijven door te bellen 06 24 24 4 789 of je aan te melden via het contactformulier. 

 

Kosmische astrologie, de opleiding.

Als samenleving glijden we geleidelijk steeds meer het Watermantijdperk in. Dit is een veranderingsproces dat waarschijnlijk een aantal decennia in beslag zal nemen. In december 2012 zijn we een soort knooppunt voorbij gegaan en is deze verandering in de energie en de basis van het leven niet meer te negeren. De verandering is zichtbaar en voelbaar in onze drang naar zelfbestuur (Pluto receptie Saturnus), het loslaten van het eeuwige moeten, drang naar vrijheid en technologische groene oplossingen(Uranus vierkant Pluto). Er is steeds meer behoefte aan samenwerken en sociale samenhang en win-win in plaats van polarisatie. Dit betekent ook voor de astrologie dat wij mee mogen gaan in deze veranderingen. Tijdens deze workshop wordt helder gemaakt wat het verschil is tussen oude en nieuwe energie van het Watermantijdperk en hoe dit uitwerkt in de horoscoop.

Met kosmische astrologie werken we met de kosmische octaaf van de horoscoop. Dit zijn: Zwarte Maan, Priapus, zwarte Zon, Diamant, Cheiron, Pluto en de Noordelijke Maansknoop. Deze krachten vertegenwoordigen het ZIJN in de mens en helpen ons om van polariteit en dualiteit te ontwikkelen naar eenheid. De beginselen van kosmische astrologie die ik zelf vanuit ervaring heb ontwikkeld en waarmee ik werk in mijn kosmische astrologie consulten,  ga ik op deze dag met jullie delen. Iedere planeet, punt, kracht in de kosmische astrologie heeft een specifiek doel en brengt ons iets voor onze ontwikkeling naar eenheid en ZIJN. 

De kosmische horoscoop laat mogelijkheden en inzichten zien en waar de grootste kwaliteiten liggen van een persoon. ‘Goddelijke’ kwaliteiten die werkelijk diep gelukkig maken en ten diepste laten thuis komen in het Zelf. Mensen voelen dat dit is waarvoor ze geboren zijn. Er zijn momenten in een mensenleven waar deze kwaliteit zich laat ervaren. We zullen deze activatiemomenten bespreken en helder maken.

De kosmische horoscoop maakt ook de overlevingspatronen en diepste wond zichtbaar en zullen tijdens deze dagen ook worden besproken (Priapus).

Wij gaan tijdens deze cursus deze informatie interactief toepassen en helder maken. Na de uitleg van de basisprincipes van de kosmische astrologie zal steeds door middel van het interpreteren van horoscopen van de deelnemers de informatie helder worden gemaakt. Hierdoor wordt de manier van omgaan met astrologie vanuit de invalshoek van eenheid vanzelf helder. Het is belangrijk dat je als deelnemer insteekt met een open blik en bereidheid om opbouwend en positief samen te werken. En natuurlijk is het belangrijk om kwetsbaar, open en eerlijk te durven zijn in de groep want het gaat hier om de grote levensvragen. Na deze cursus-opleiding zijn er regelmatig themadagen te volgen over kosmische astrologie.

Wacht niet te lang met aanmelden, want er is maar plaats voor maximaal 7 personen.

Is een hele cursus je te veel, dan zijn er ook regelmatig een dags workshops Kosmische astrologie. Kijk in de agenda voor de data.

Melkweg zijaanzichtPraktische info:

Datum:

30 sept & 1 okt. en 4 & 5 nov. en 1 & 2 dec. 2017 (6 dagen)

Tijd: 10:00 tot 17:00 (eind tijd is ongeveer)

Investering: € 495,-

Waar: In mijn praktijk in Lisse.

Voorwaarde voor deelname:  Voor deze opleidingsdagen is niet veel astrologische basiskennis nodig. Het is wel handig als je op de hoogte bent van wat een astrologisch huis is en dierenriemteken. Inhoudelijke betekenis van huizen en dierenriemtekens is niet nodig, die behandelen we tijdens de dagen.

Aanmelden: bel 06-24 24 4 789 of stuur een bericht met het contactformulier van de website.

Ik hoop je ont-moeten tijdens deze opleiding,

Een hartelijke groet van Manuela van der Knaap

 

Vervolg:
Vervolg themadag Kosmische Astrologie is gepland op 25 juni; thema Maansknopen (bestemming/opdracht in het leven) en werking planeten door zwarte Maan kanaal heen ( goddelijke kwaliteiten) € 99,-Voor 2 september 2017 van 10:00 tot 17:00 staat er een thema workshopdag gepland die een vervolg is op deze dag met als thema; Planeten door het zwarte Maan kanaal en andere kosmische punten. Per huis en teken voor de zwarte Maan. Zwarte Zon en Diamant per huis. Jouw financiele bijdrage voor deze bijzondere dag is € 99,-

Basis workshopdag:

Een paar keer per jaar kun je een workshopdag volgen waar de basis van de kosmische astrologie met visie van de veranderingen in deze tijd en astrologie wordt behandeld. De kosmische horoscopen van de deelnemers worden besproken. Op 16 september staat er weer zo'n losse basis workshopdag gepland, van 10:00 tot 17:00. Jouw financiele bijdrage voor deze bijzondere dag is € 120,-