Bronvermelding bij artikel over verduisteringen juli en aug 2018

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Astrologie artikelen

Publicatie datum: 10-07-2018

Bronvermeldingen en astrologische verwijzingen:

bij het artikel ‘Opzoek naar de structuur van authentieke vrijheid’ Over de drie verduisteringen van juli en augustus 2018.

*1 t/m 19 zijn terug te vinden in de tekst van het astrologische artikel op mijn website www.inzichten.com/artikelen

In het pdf file staan de horoscopen er ook bij. Klik op het PDF-icoontje voor het downloaden. 

 

*1 Sarosserie informatie: https://eclipse.gsfc.nasa.gov/SEsaros/SEsaros.html

*2 Voorspellende astrologie in de praktijk door Bernadette Brady ISBN 90-76277-61-3

 

Horoscoop gedeeltelijke zonsverduistering 13 juli 2018 02:48 GMT Greenwich:

*3 Pluto conjunct zwarte Maan oppositie nieuwe Maan conjunct zwarte Zon.

*4 Zon, Maan, conjunct zwarte Zon in Kreeft 1ste huis en Priapus in Kreeft en noordelijke Maansknoop in Leeuw 2de huis.) Zo vinden we de basis en onze eigen waarden in onszelf. (Noordelijke Maansknoop in 2de huis in Leeuw.

*5 Nieuwe Maan oppositie Pluto in Steenbok conjunct zwarte Maan.

*6 Transit zwarte Maan in Waterman conjunct zwarte Maan in Waterman conjunct Saturnus . Staathoroscoop van Nederland: 16 maart 1815 om 10:27  LMT Den Haag.

Participatiemaatschappij: https://www.tilburgers.nl/bedoelde-koning-willem-alexander-dit-met-zijn-participatiemaatschappij/

&   https://nos.nl/artikel/552139-kabinet-wil-participatiesamenleving.html

*7 Zwarte Maan in Steenbok conjunct Pluto en Diamant in 7de en 8ste huis.

  

Horoscoop totale maansverduistering 27 juli 2018 20:20 GMT Greenwich.

*8 Zwarte Maan in Steenbok conjunct gecorrigeerde zwarte Maan, Mars, Maan en zuidelijke Maansknoop in Waterman 12de huis. Oppositie Priapus in Kreeft en Leeuw conjunct de Zon en noordelijke Maansknoop vierkant Uranus in Stier.

*9 De gecorrigeerde Zwarte Maan is op de dag van deze totale Maansverduistering Waterman in gegaan. Tot eind juli 2019 verblijft een of beide zwarte Manen, de gecorrigeerde en de niet gecorrigeerde zwarte Maan, in Waterman.

*10 Staathoroscoop van Nederland: 16 maart 1815 om 10:27  LMT Den Haag. Cheiron in Vissen in het 10de huis. Van wond naar Meesterschap.

*11 Zwarte Maan in Steenbok conjunct zwarte Maan in Waterman conjunct OOB Mars en Maan en zuidelijke Maansknoop in Waterman 12de huis.

*12 https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/2018-belangrijk-jaar-voor-europese-kwesties-wat-gaat-mark-rutte-doen

*13 Gecorrigeerde zwarte Maan in Waterman conjunct Mars en Maan en Priapus in Kreeft conjunct Zon en noordelijke Maansknoop in Leeuw.

*14 Uranus in Stier vierkant zwarte Maan en Priapus. Het vierkant zorgt voor extra druk, spanning en vernieuwing. Ook biologische vernieuwing.

 

Horoscoop gedeeltelijke zonsverduistering 11 augustus 2018 09:58 GMT Greenwich

*15 Noordelijke Maansknoop conjunct Priapus in Leeuw conjunct Zon, Maan, Mercurius in Leeuw 10de huis.

*16 zwarte Maan in Waterman conjunct Mars OOB Zuid en zuidelijke Maansknoop. Een soort van stuurloos schip met OOB Mars en Mars in het zwarte Maan kanaal. 

*17 Gedeeltelijke verduistering in het 10de huis, 4de huis doet in de as ook mee. Zwarte Maan conjunct Mars en zuidelijke Maansknoop in Waterman in het 4de huis.

*18 Jaarhoroscoop 2018: 1-1-2018 00:00 Greenwich: Zwarte Maan conjunct Saturnus en Venus 3de huis is Steenbok conjunct Zon, Pluto en Diamant in Steenbok 4de huis. Veranderingen voor de structuur van de Aarde.

*19 Horoscoop gedeeltelijke zonsverduistering van 11 augustus 2018: Mars driehoek Venus.

 

Het schrijven van astrologische artikelen doe ik vanuit mijn passie en om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen en te informeren. Ik ontvang hiervoor geen vergoeding, ook niet van magazines of websites die mijn artikelen publiceren. Als je deze astrologische artikelen zeer waardeert is het mogelijk om mij hiermee te steunen, zodat het ook financieel haalbaar blijft om gratis en vrij te blijven publiceren. Met grote dankbaarheid ontvang ik jouw (HART)donatie. Voor meer informatie over donaties: http://www.inzichten.com/artikelen/

 

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.