Heling van controle en stress

EXTRA UPDATE over de volle SuperMaan van 8 april 2020

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Astrologie artikelen

Publicatie datum: 12-04-2020

EXTRA UPDATE over de omstandigheden volle SuperMaan van afgelopen woensdag 8 april 2020. Het was enorm pittig en zeker ook confronterend afgelopen week en nog is het proces rondom macht en onmacht in jezelf in interactie met de wereld zeer actueel. Oude trauma’s herleven uit vorige periode toe er enorme externe macht was, zoals de tweede wereld oorlog, Atlantis en Avalon. Dit is een kans om onze innerlijke kracht te herstellen en oude patronen rondom angst, macht en onmacht te helen. 
 Happy girl www.inzichten.com
 
Macht en onmacht
Jupiter samen met Pluto stond op de ascendant in Steenbok. Pluto is verbonden met macht en onmacht en Jupiter vergroot alles uit en daardoor worden deze krachten zichtbaar in jezelf en in de wereld. De samenstand van de Ascendant, de poort naar de wereld maakt dat dit thema een extra focus krijgt rondom de interactie met de wereld.
 
Controle
We werden geconfronteerd met de mechanisme in ons die controle willen houden op de wereld. In deze periode van de coronavirus is de angst maximaal. 
En rondom deze volle Maan wordt maximaal uitvergroot zichtbaar hoe jij met de wereld om je heen om gaat. 
 
Herleven van oude tijden
Ook trauma's die diep in ons energiesysteem vastzitten lieten zich weer voelen. Dan heb ik het over trauma's die opgelopen zijn in tijden waar we soortgelijke situaties hadden, zoals tijdens de tweede wereld oorlog, de val van Atlantis, de val van Avalon met de overname door het christendom. Velen die nu leven hebben die herinneringen nog vers in het kosmische geheugen staan. 
 
Oude trauma's
We zijn al eerder door de heersende orde een kant op gedwongen die ons persoonlijk niet diende. Dit kunnen diepe trauma's zijn die nog steeds je dagelijks leven beïnvloeden en maken dat de angst in jou het overneemt. Dit trauma kan zich in deze periode in alle volheid melden, maar met de mogelijkheid om te helen.
 
Ontwikkelen individualiteit
Vanuit een groter perspectief was dit nodig om individualiteit te ontwikkelen voor de mensheid. Maar diezelfde individualiteit is ernstig doorgeschoten en gaat nu het Watermantijdperk haar intrede doet, de verbinding weer aan met het geheel. 
 
Angst kruipt onder de huid
Ook de angst die in het collectief om je heen heel sterk voelbaar is, bijvoorbeeld als je boodschappen gaat doen, kruipt als het ware onder je huid. Afgelopen week was het bijna niet te doen om deze angst af te schudden tijdens de Pluto Jupiter samenstand op de Ascendant van de volle Maan. Iedereen gaat anders om met deze angsten. Sommige ervaren enorme onmacht, of oude trauma's spelen op of men probeert de omgeving te controleren en er zijn nog tal van andere opties mogelijk.
 
Krachtig in jezelf zijn
Tijdens mijn webinar van de volle Maan van 8 april werd in het begin deze zwaarte en angst enorm voelbaar. Dit is normaal niet het geval. Al snel werd duidelijk dat de interactie van macht en onmacht van een ieder en ook voor het collectief werd geheeld. De nieuwe verbinding met de nieuwe Sterrenpoort 2 meter boven het hoofd en 2 meter in de grond is verbonden met het kosmische Hart (Godsvonk op het middenrif). Deze opbouw werd voor wie daar aan toe was diep in het lichaam geïntegreerd. En een nieuwe laag van de multidimensionale persoonlijkheid werd super stevig. Daardoor ontstond een nieuwe buffer om in het eigen veld te kunnen blijven los van de situatie in de omgeving. Het was echt een verbazingwekkende heling en na het webinar nog steeds voelbaar.
 
Diepere boodschap
De diepere boodschap hier is om in je eigen basis te komen of blijven, met beide voeten op je eigen grond. Niet de strijd aan te gaan vanuit de waarden van de macht buiten je en daarmee je eigen basis en waarden los te moeten laten. Blijf in je eigen veld, in waarheid en liefde, verbonden met de Bron en het Wezen van de Aarde. Als je op eigen grond blijft in kosmische verbinding met je kosmische Hart, dan zul je vanuit liefde voor jezelf en de omgeving andere situaties aantrekken en word je door de stress en angst in de omgeving heen geleidt. Dit is daadkracht vanuit eenheid. Goed voor jezelf en goed voor de ander.
 
Telepathisch geblokkeerd 
Voor het uitdrukken van deze nieuwe multidimensionale persoonlijkheid werd er een blokkade voelbaar in het keelchakra. Deze gaat in de nieuwe energie anders functioneren. We drukken ons dan niet meer zo zeer uit naar buiten, maar telepathie en innerlijke communicatie versterken. De blokkade was die van ons innerlijke (goddelijke) kind, dat telepathisch is in de eerste periode van zijn of haar leven. Zij horen de omgeving telepathisch en gaan er vanuit dat de omgeving hen ook telepathisch hoort. Hiermee loopt het innerlijke kind schade op en leert dat het alleen gehoord wordt als het zich extreem en met klank naar buiten richt. Deze verdrietige blokkade werd laat op de avond tijdens mijn webinar van binnenuit geheeld bij de deelnemers en hiermee beschikbaar gemaakt voor het geheel. 
 
Thema van 2020
Deze hele Jupiter Pluto stand is er een om ons bewust te maken van ongezonde verbindingen met de wereld om ons heen en deze macht en onmacht te helen. De volle Maan zette ons op eigen grond, in verbinding van Wezen tot Wezen met de Aarde. Ik hoop dat jij ook zo'n mooie transitie hebt gehad en heling hebt gevonden in jezelf rondom deze bijzondere volle Maan. Dit thema van heling van de macht (Jupiter in samenstand met Pluto) blijft nog tot eind 2020 actief. Dus we krijgen nog meer mogelijkheden om de verbinding met deze krachten te helen en te upgraden in ons, zelfs naar een helende kwaliteit.
 
Extra webinar
Ik heb weer een extra webinar ingepland voor de komende week op donderdag 16 april 2020 om 19:45. Om we in deze tijd wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken en de ascentie van het Wezen van de Aarde in een rap tempo doorgaat. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen a.s donderdag. (Zie informatie onderaan dit artikel.)
 
Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. 
*Volle Maan in Weegschaap van woensdag 8 april 2020:
https://www.facebook.com/Manuela.inzichten/posts/3097796040254581
*Nieuwe Maan in Ram van dinsdag 24 maart 2020:
https://www.facebook.com/Manuela.inzichten/posts/3062030983831087
*Jaarartikel over 2020:
https://www.facebook.com/Manuela.inzichten/posts/2870596162974571
*
Heb het goed...
© Manuela van der Knaap van www.inzichten.com
**
**

Voor de geïnteresseerden:
EXTRA WEBINAR INGEPLAND VOOR DONDERDAG 16-4. http://www.inzichten.com/agenda/actuele-online-activatie-en-meditatie-extra-webinar-16-4.html

**De eerst volgende Online WEBINAR is op donderdagdagavond 23 april 2020 om 19:45 met de nieuwe Maan. Om de grote veranderingen te ondersteunen en in lijn te blijven met de ascentie van de Aarde zijn er extra webinars gepland.

Je kunt je registreren met een link op www.inzichten.com/agenda bij de betreffende datum. Met dit webinar openen we het nieuwe multidimensionale plasma energielichaam vanuit jouw eigen kosmische hart en laten dit steeds verder ontvouwen. Er is begeleiding tijdens het webinar om te ontspannen en van binnenuit in de onvoorwaardelijkheid te komen in rust en veiligheid met jezelf. Alles ontstaat en ontvouwt zich vanuit overgave en van binnen uit. Met de online activatie&meditatie versterken we ook het multidimensionale plasma energielichaam, waardoor je ook veel makkelijker het plasma fotonenlicht kunt ontvangen en kunt laten doorstromen. Je kunt dan juist de hogere frequenties en elektromagnetische verstoringen met meer gemak kunt opvangen en omzetten naar bliss ervaringen. Je kunt ook tot rust komen en in jezelf zakken vanuit onvoorwaardelijkheid tijdens deze webinars, en er is heling door aanwezigheid en het openen van de onvoorwaardelijkheid van het kosmisch Hart en het nieuwe energielichaam. (deelname 10 euro zelf overmaken) Vergeet niet dat de klok zaterdagnacht een uur vooruit gezet is, als je gaat deelnemen aan het webinar.

Dit is de directe link voor het webinar van donderdagavond 23 april 2020 om 19:45 met nieuwe Maan in Stier: http://www.inzichten.com/agenda/actuele-online-activatie-en-meditatie-nm-apr2020.html

EXTRA WEBINAR INGEPLAND VOOR DONDERDAG 16-4. http://www.inzichten.com/agenda/actuele-online-activatie-en-meditatie-extra-webinar-16-4.html

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.