Vrede, verbinding en zorgzaamheid

Volle Maan in Boogschutter juni 2019

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Astrologie artikelen

Publicatie datum: 17-06-2019

Dit is de beschrijving van de energiepatronen van de volle Maan op 17 juni 2019. In dit artikel kun je lezen over de heling van Marskracht; het mannelijke, daadkracht en strijd naar meer universele vormen, vrede en herstel zorg, over de ‘commissie geweld jeugdzorg’, geweldloze communicatie, voor jezelf opkomen en super goed bij jezelf zijn, worstelen met ego en jouw plekje in de wereld en de intense diepte van de afgelopen weken. Veel leesplezier…
 
Volle Maan gezin rechtenvrij klein
 
Volle Maan
De energiepatronen die in beweging gezet zijn met de nieuwe Maan worden nagenoeg hetzelfde doorgezet met deze volle Maan. Het artikel van de nieuwe Maan is nog steeds actueel en geeft extra inzicht. http://www.inzichten.com/artikelen/astrologie-artikelen/DIEPGEVOEDZIJN.html  Volle Maan is het moment in de maand waarop dat wat er met nieuwe Maan is binnengekomen diep wordt geaard en geïntegreerd in ons en in ons leven.
 
Heling Marskracht
Mars is verbonden tijdens deze nieuwe en volle Maan met de energiestroom van de Bron; de zwarte Zon in de kosmische horoscoop. Daardoor wordt de kracht van Mars opgetild naar kosmisch niveau en krijgen we de gelegenheid om deze kracht van het mannelijke, het handelen, daadkracht en van strijd op een andere meer universele manier te gaan gebruiken. Het kan zijn dat je gaat zien waar je vastzit in een patroon van strijd en dat er een gezonde strijdlust vrijkomt om je los te kunnen maken uit deze patronen en concrete situaties. Soms kan schone woede heel constructief zijn, het Hart intens openen en de weg vrijmaken en bevrijden zodat er ruimte komt voor verbindingen vanuit vrijheid, synchroniciteit en eenheid. Pijn in spieren, kaken en gal kan extra aandacht vragen. (Zwarte Maan in Waterman en Vissen 7de huis.) (Schone woede uiten: het Meesterschap van Cheiron in Ram 9de huis.)
 
Vrede en herstel zorg
Op collectief niveau in de wereld kunnen vredesmissies worden ondernomen, vriendschappelijke afspraken worden gemaakt of zorg voor geweld tegen kinderen kan extra in de aandacht staan. Op 12 juli werd het onderzoeksrapport van de onderzoekscommissie Geweld Jeugdzorg gepresenteerd. Dit rapport zal zeker effect hebben voor herstel van zorg en verbondenheid voor en met deze kwetsbare groep kinderen. (https://www.commissiegeweldjeugdzorg.nl/ ) Voor verenigingen, scholen, buurtbewoners, vriendengroepen en het bedrijfsleven zou het dan kunnen gaan om herstel van een goede sfeer en verbondenheid door een zeer geslaagde barbecue, spelletjes middag of feestje. (Noordelijke Maansknoop conjunct Mars, Mercurius en zwarte Zon in Kreeft 11de huis.)
 
Stroomverbinding
Er kan ook een uitzonderlijke zachte vriendelijke verbondenheid en geweldloze communicatie ontstaan in stroomverbinding met de omgeving. Daarbij is er een zachte kracht van autonomie en authenticiteit en super goed bij jezelf ZIJN, rechtop staan vanuit rust en kracht. (De zwarte lichten achtbaan: Zwarte Maan in Waterman en Vissen 7de huis oppositie Priapus in Leeuw en Maagd 1ste huis dit stroomt naar de zwarte Zon in Kreeft 11de huis conjunct noordelijke Maansknoop, Mercurius en Mars oppositie Diamant is Steenbok conjunct zuidelijke Maansknoop, Saturnus 5de huis en Pluto in het 6de huis in Steenbok.)
 
Het hoge woord eruit
Door de samenstand van Mars met de bronenergie van de zwarte Zon en met Mercurius komt het hoge woord eruit. Je kunt zaken verwoorden wat nog niet eerder gelukt is om helder onder woorden te brengen. Communicatie kan dan in harmonie verlopen, verbonden met het gevoel, waarin vriendschap kan groeien. Maar het kan ook knallen en zo de weg vrijmaken in de verbinding. (Cheiron in Ram 9de huis. Zwarte Maan in 7de huis.)
 
Strijd met jezelf
Er kan ook strijd zijn in jezelf over het innemen van ruimte en het doel van je bestaan. Het werkelijk voor jezelf kiezen is nu aan de orde is (Priapus/overlevingsmechanisme in Leeuw en Maagd 1ste huis. En Cheiron in Ram 9de huis.) Vanuit overleving kun je ook vastzitten in oordelen over jezelf en je bestaan. Er spelen dan vanuit de diepte vragen op zoals; Wat is mijn leven nog waard?, Wat is mijn bestaansrecht? Waar ben ik nuttig? 
 
Worstelen met het ego
Vanuit overleving kun je worstelen met de verschillende facetten van het ego. Het kan voelen alsof je uit elkaar gevallen bent in losse fragmenten die niet met elkaar verbonden zijn. (Priapus in Leeuw en Maagd in het 1ste huis.) Daar kun je vanuit oordeel tegen strijden of al deze facetten van jezelf zonder oordeel omarmen en ze daarmee stuk voor stuk thuisbrengen, integreren in het geheel van jezelf. Er is dan een actieve verbinding met het gevoel en je binnenwereld. (Zwarte Zon conjunct noordelijke Maansknoop en zwarte Zon en Mercurius in Kreeft 11de huis.)
 
Integratie van Goddelijke kwaliteiten
Vanaf de nieuwe Maan in mei 2019 is de Wezensessentie van de Aarde meer actief naar buiten aan het treden. Een instinctief oerveld komt omhoog uit de Aarde, met een warme stroom van onvoorwaardelijk commitment naar jou en deze stroom wil zich met jou verbinden. Dit kan een enorme hoeveelheid druk geven in het lichaam en de energielichamen. Tegelijkertijd wil de super zachte Wezensessentie van het kosmische Hart (Plasma bolletje op het middenrif) uitstromen in iedere cel van je lichaam. En als deze zachte onvoorwaardelijke stroom van kruin tot teen aanwezig is, dan kan de instinctieve oerkracht van de Aarde met gemak omhoog stromen het lichaam in met een warme stroom. Deze warme stroom is verbonden met onze gal en instinctieve oerkracht en zorgt voor onvoorwaardelijk commitment, die verankering en integratie faciliteert van jouw Wezensessentie (Godsvonk), dit zijn jouw Goddelijke kwaliteiten, waar je al heel bent en niets meer kunt leren, deze kracht komt dan thuis tot in het fysieke lichaam. Dan ben je autonoom en hebben krachten van buitenaf geen vat of aantrekkingskracht meer. (Noordelijke Maansknoop conjunct Mercurius, Mars en zwarte Zon in Kreeft.)
 
Goddess lightning rechtenvrij klein
 
Intense diepte van afgelopen weken
Een dag na de nieuwe Maan van 3 juni, ontstond er elektromagnetisch rond de Aarde een ‘elektronen crash’. Met een elektronen crash zijn er heel weinig elektronen in de atmosfeer rond de Aarde (F2 Laag) en de ervaring leert dat we tijdens een elektronen crash de ervaring kunnen hebben diep de stof, de lagere frequenties van de psyche en het lichaam ingeduwd te worden. Er gaat dan als het ware op hele diepe lagen iets open. Daardoor kom je in contact met onderbewuste schaduwkanten van jezelf, diep verdriet of pijn dat heel goed verborgen zat. (Nieuwe Maan Cheiron in Ram 8ste huis.) Deze elektronen crash is meestal vooral vanaf middernacht tot de volgende ochtend actief, waardoor je wakker kunt worden met extra veel pijn in je lichaam (vooral onderlichaam), brak en in verbinding met deze verborgen schaduwkanten, boosheid en verdriet. In de loop van de ochtend trekt het dan weg. Maar soms was de elektronen crash zelfs 24 uur achter elkaar actief. Dus weet dat dit bezig is en je dus niet weer terug bent bij af met de steeds herhalende patronen en weet waarom je extra veel last hebt van lichamelijke kwalen. Soms zijn het weldegelijk echte kwalen, zoals bijvoorbeeld hartritme verstoringen, dus raadpleeg wel een arts of therapeut bij klachten. Er komt nu veel licht binnen op deze diepe verborgen lagen en dit kan ook versnelde verlichting brengen en grote groei. De duur van de elektronen crash is nu extreem lang achter elkaar actief, maar ook dit gaat weer over. Je kunt de elektromagnetische updates vinden op mijn tijdlijn op Facebook:  ‘Manuela Inzichten-com’.
 
Verduisteringen in het verschiet
Kortom het is weer een pittige volle Maan en met de totale Zonsverduistering van 2 juli 2019 en de gedeeltelijke Maansverduistering van 16 juli 2019 in het vooruitzicht, is de energie zich al aan het opbouwen. Met een serie verduisteringen wordt de energie voor minimaal het komende half jaar weer verankerd in ons en in het collectief. 

Heb het goed…

© Manuela van der Knaap van www.inzichten.com

 

Voor de geïnteresseerden:
**Online WEBINAR: Op maandagavond 17 juni 2019 met nieuwe Maan is de volgende online activatie&meditatie om 19:45. (ieder nieuwe en volle Maan) Ook met de totale zonsverduistering op 2 juli en de gedeeltelijke Maansverduistering op 16 juli is er een webinar gepland. Je kunt je registreren met een link op www.inzichten.com/agenda bij de betreffende datum. Met deze webinar openen we het nieuwe multi-dimensionale plasma energielichaam vanuit jouw eigen kosmische hart en laten deze steeds verder ontvouwen. Met de online activatie&meditatie versterken we ook het multi-dimensionale plasma energielichaam, waardoor je ook veel makkelijker het plasma fotonenlicht kan ontvangen en kan laten door stromen. Je kunt dan juist de hogere frequenties en elektromagnetisch verstoringen met meer gemak omzetten naar bliss ervaringen. Je kunt ook tot rust komen en in jezelf zakken vanuit onvoorwaardelijkheid tijdens deze webinar, en er is heling door aanwezigheid en het openen van de onvoorwaardelijkheid van het kosmisch Hart en het nieuwe energielichaam. (deelname 10 euro) Voor de link om te kunnen registreren of voor meer informatie: http://www.inzichten.com/agenda/actuele-online-activatie-en-meditatie-juni-2019-nm.html

**Nog een paar plaatsje vrij. Wie oh wie heeft er zin om mee te doen met de workshop 'Ontdek je Wezensessentie met mineralen' op zondag 7 juli 2019. Deze workshop dag is een geweldige dag om jezelf en elkaar te ontmoeten vanuit wie je in Wezen bent, je diepste stille kern.

Tijdens deze workshop gaan we jouw Wezensessentie (Kernkwaliteit/Godsvonk) ontdekken en zichtbaar maken in uitwisseling met de andere deelnemers, op een praktische manier.

Ook wordt het overlevingsmechanisme vanuit een veilige magische bedding helder gemaakt. Dus je krijgt ook inzicht in wie jij in Wezen bent en waar je dus optimaal kunt stromen en je levenspassie ligt. Dit alles vindt plaats in een bedding van eenheid en onvoorwaardelijkheid in een kleine groep van maximaal 5 deelnemers.

We benaderen en gaan in verbinding met de mineralen en geometrie vanuit eenheid en gelijkwaardigheid, in samenwerking met het Wezen van het mineraal (of materiaal zoals levende geometrie). Daarin kun je ervaren hoe jij daarin vanuit je eigen diepere Wezensessentie, jouw Kernkwaliteit kunt stromen. Dit voelt alsof je ontdekt waar je voor geboren bent, een diep thuiskomen in jezelf. Dit gebeurt in de ervaring en op een heel praktische manier. Voor meer informatie: http://www.inzichten.com/agenda/ontdek-jouw-persoonlijke-wezenskwaliteit-met-mineralen-(juli)/

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.