Cheiron

Van Kosmische wond naar Meesterschap

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Publicaties in tijdschriften

Publicatie datum: 22-12-2009

Dit is het laatste artikel in de reeks kosmische astrologie waarin we de grote transformatiemomenten in een mensenleven hebben behandeld. Deze maand behandelen we Cheiron, de kosmische wond, die de grootste pijn in ons vertegenwoordigt. Deze pijn sluit de verbinding naar onze Goddelijk kern af en maakt dat we vanuit onze overleving gaan leven. In het leven wil de kosmische wond van Cheiron omgezet worden naar Meesterschap. In deze column bespreken we deze inzichten vanuit de invalshoek van de kosmische astrologie. Dit is de astrologie van de kernkwaliteit, het goddelijke ZIJN in de mens.

Open het artikel door op het pdf icoontje recht boven in te klikken.

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.