Column Kosmische Astrologie juni 09

Transformatiemomenten van Pluto deel I

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Publicaties in tijdschriften

Publicatie datum: 10-07-2009

Uitleg over de belangrijkste transformatie momenten die Pluto ons te bieden heeft in het leven. DEEL I

Column van Manuela van der Knaap in het spirituele blad Spiegelbeeld juni 2009.

In deze column gaan we verder met het behandelen van de belangrijkste transformatiemomenten in een mensenleven.
Deze maand behandelen we de transformatiemomenten van Pluto, beschreven vanuit de kosmische astrologie, de astrologie van de Kern en haar Kernkwaliteit. Pluto vertegenwoordigt de energie van transformatie, macht en onmacht. Zij activeert het ZIJN en leven vanuit je Kern, tenminste als haar boodschap begrepen wordt.

 

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.