Eclips van vernieuwing

Zonsverduistering 22 juli 2009

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Publicaties in tijdschriften

Publicatie datum: 15-09-2009

Deze zomer is er weer een krachtige zonsverduistering met twee bijbehorende nauwelijks zichtbare Penumbral maansverduisteringen. Deze zonsverduistering is een bijzondere, het is de langste zonsverduistering voor de 21ste eeuw en brengt ons bewustzijn op het gebied van scheppingskracht, bestuur, autonomie, verantwoordelijkheid. De behoefte aan bezieling en het ervaren van gevoelens, zorg, koestering, gezonde ontvankelijkheid en slachtoffergedrag vragen ook aandacht. De dreigende pandemie is daarin een katalysator. Tevens worden wij gestimuleerd om meesterschap te krijgen over projectie en te groeien in ons bewustzijn naar eenheid. En ons meer bewust te worden wat eenheid nu eigenlijk is.

Open de pdf met het icoontje rechts boven in.

Veel leesplezier.
 

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.