Galactische precissie bronvermelding

Galactische precissie bronvermelding

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Publicaties in tijdschriften

Publicatie datum: 31-01-2013

Gepubliceerd in het tijdschrift Spiegelbeeld in het februari nummer 2013.

Publicatie van het astrologisch jaarartikel 2013:

Galactische Precissie 21 december 2012

 

 Klik op het Icoontje van de printer rechts bovenin om het gepubliceerde te printen.

Bronvermelding en astrologische verwijzingen:

Artikel: Galactische Precissie 21 december 2012 jaarartikel voor 2013
1 Noordelijke Maansknoop in het 8ste huis in Schorpioen. 25ste graad.   
*1a Gecorrigeerde Noordelijke Maansknoop in het 8ste huis in Schorpioen. 26ste graad.
*2 Cheiron conjunct Neptunus in Vissen conjunct de ascendant, maakt dat je vanuit medelijden naar de wereld kijkt en alleen maar slachtoffers waarneemt. (lagere octaaf)
Het meesterschap voorbij dualiteit is het waarnemen van eenheid.  
*3 Iedere graad in de dierenriem heeft een betekenis. Een helderziende heeft beelden ontvangen voor iedere graad. Koppejan heeft deze pentekening gekocht en in een serie van drie boeken geplaatst en uitgelegd. Er zijn verschillende astrologen die boeken hebben geschreven over deze graden. Er zijn van iedere graad twee beelden. Het originele beeld van de helderziende en het getransformeerde beeld. Deze zijn later gevonden.
De boeken van Helene W en Willem A.Koppejan is: ‘Beeldengids van de dierenriem’ ISBN 9020216708. Er zijn totaal drie boeken waar alle beelden in staan.
*4 Receptie van Pluto in Steenbok met Saturnus in Schorpioen aan de basis van de Yod in de horoscoop van de Galactische precisie. Pluto maakt een vierkant met Uranus in Ram conjunct (ruim van bijna 10 graden, maar wel werkzaam) de Maan.
*5 De niet gecorrigeerde Noordelijke Maansknoop laat de innerlijke ontwikkelingen zien.
*6 Receptie van Pluto in Steenbok met Saturnus in Schorpioen aan de basis van de Yod in de horoscoop van de Galactische precisie. Pluto maakt een vierkant met Uranus in Ram conjunct (ruim van bijna 10 graden, maar wel werkzaam) de Maan. De basis van deze Yod; Saturnus sextiel Pluto in Steenbok conjunct de Diamant laat ons transformatie van structuren zien en dus ook de structuren in materie. Het vierkant van Uranus conjunct de Maan naar Pluto geeft spanning vanuit de binnenwereld om de transformatie in gang te zetten. Lichamelijk (1ste Huis) en in het bestaan in het innerlijk niet meer op te brengen om in de oude structuren te functioneren. 
*7 Majeur ongeaspekteerde Mars in Steenbok in het 1de huis. Alleen een sextiel met de Noordelijke Maansknoop. Deze wordt niet gerekend tot de spelers die een Majeur aspect kunnen vormen. 
*8 Cheiron op de ascendant conjunct Neptunus in het 12de huis, beide in Vissen. Als er geen verantwoordelijkheid genomen wordt voor het onbewuste: Saturnus in het 8ste huis in Schorpioen, dan wordt deze energie naar buiten geprojecteerd en gezien bij anderen. Er kan dan een obsessie ontstaan en angst voor samenzweringstheorieën. 
*9 Uranus conjunct de Maan in Ram 1ste huis vierkant Pluto in Steenbok, die een receptie maakt met Saturnus in Schorpioen in het 8ste huis.
*10 De Heer van Tweelingen is Jupiter. Deze staat conjunct de zwarte Maan in Tweelingen, conjunct het gelukspunt (en Venus). Mercurius staat bij Priapus in Boogschutter in het 9de huis. Mercurius in Boogschutter en Jupiter in Tweelingen zijn in receptie met andere woorden, ontvangen elkaars energie en zijn innig verbonden. Zij staan in het dierenriemteken waar de andere planeet over heerst.
*11 Saturnus in Schorpioen in het 8ste huis driehoek Cheiron in Vissen op de ascendant.
Negatief vormkracht geven aan Saturnus in Schorpioen, brengt afscheiding in het onderbewuste en het zien dualiteit in de wereld. Eenheid wordt dan verdeeld in twee elkaar complementerende krachten.
*12 Zwarte maan in het 3de huis in Tweelingen, conjunct Jupiter.
*13 Saturnus in het 8ste huis in Schorpioen in de 9de graad.
*14 Staathoroscoop van Nederland: 16 maart 1815 10:27 LMT Den Haag. Cheiron staat in het 10de huis in Vissen. 
*15 Yod Saturnus in Schorpioen in het 8ste huis sextiel Pluto in Steenbok het 11de huis, beide maken een inconjunct met Jupiter en de Zwarte Maan in het 3de huis in Tweelingen.
*16 Het luisteren naar de klanken van Aethos die je gratis kunt downloaden op de website van Tom Kenyon kunnen je begeleiden om in eenheid te komen. www.tomkenyon.com Het artikel ‘Cosmic window’ beschrijft de window van 21 tot 23 december2012.
*17 Pluto conjunct de Diamant in Steenbok in het 11de huis is een arm van de Yod die in evenwicht gehouden moet worden. De Diamant is het authentieke kristallisatiepunt van onze wezensessentie. Kosmische octaaf van Pluto is acceptatie hoe het is en dan je eigen plan trekken. De ander loslaten; niet willen bepalen wat de ander moet doen.
*18 Sedna 22.49 stier conjunct de Zuiderlijke Maansknoop in het 2de huis. 
*19 Zwarte Maan in het 3de huis is verbonden met het ervaren van Multi-dimensionaliteit.
Jupiter conjunct de zwarte Maan in Tweelingen in het 3de huis vraagt om de Multi-dimensionale verbinding met onze Hoger Zelven te helen en de multi-dimensionale verbinding terug te brengen tot haar essentie, namelijk de oorspronkelijke scheppingsspiraal.  
*20 Jaarhoroscoop 1-1-2013 00:00 Greenwich MT. Noordelijke Maansknoop 24ste graad Schorpioen.
*21 Venus conjunct Priapus en Mercurius in boogschutter in het 9de huis.
Horoscoop 21-12-2012

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.