Pluto in Steenbok - Deel I

Macht, status, verantwoordelijkheid

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Publicaties in tijdschriften

Publicatie datum: 22-02-2010

In deze column kosmische astrologie laten we voor 2010 de wijsheid van de astrologie spreken om inzicht te geven in actuele situaties in de maatschappij en in je eigen leven. Kosmische astrologie is de astrologie van de kernkwaliteit, het goddelijke ZIJN in de mens en beschrijft de weg van dualiteit naar eenheid. Dat is dus onze invalshoek. De komende twee maanden behandelen we Pluto in Steenbok. Deze astrologische stand veroorzaakt transformatie in bestuurlijke en maatschappelijke structuren. Macht, status, verantwoordelijkheid en onze beleving van tijd worden uitgezuiverd, volwassen en bewust.

Open het artikel door op het pdf icoontje recht boven in te klikken.

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.