'Waarde in revisie'

Publicatie in spiritueel blad Spiegelbeeld

Geschreven door: Manuela van der Knaap

Dit is een publicatie van Adviesbureau Manuela van der Knaap www.inzichten.com 0252-521882

Terug naar: Artikelen » Publicaties in tijdschriften

Publicatie datum: 21-10-2008

Open de PDF file 'Waarde in revisie' door op het pdf-icoontje rechts bovenin te klikken. Wil je geen pdf openen, klik dan hier om het artikel te lezen op de website.  Dit artikel is gepubliceerd in het spirituele blad Spiegelbeeld in de editie van maart 2008.

Vanaf november publiceer ik een maandelijkse column in het blad Spiegelbeeld, waarin ik uitleg ga geven over astrologie en haar mogelijkheden. Lees de aankondiging van de column:

Astrologie is vooral bekend van voorspellingen in de krant, week en maandbladen. Voor het grote publiek is hierdoor de diepere wijsheid, rijkdom en bedoeling van astrologie naar de achtergrond verdwenen. In deze column ga ik uitleg geven over de verschillende niveaus en mogelijkheden van de astrologie. De inzichten achter de belangrijke groeiprocessen in een mensenleven worden belicht vanuit de rijkdom die astrologie ons te bieden heeft, met iedere maand een andere levensfase, zoals bijvoorbeeld de midlife-crisis. Al deze processen helpen je verder om steeds meer te leven vanuit je eigen kern en geven inzicht in de aanwezigheid van omvattende ordening, richting en bedoeling van het leven.
 

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com.