Consulten

Praktische informatie

Kijk bij de droplist van het menu hierboven voor de nieuwe consultvormen onder kosmische astrologie. Zoals activatie van de Wezenskwaliteit...

Plaats: Vanaf mei 2009 geef ik de consulten in mijn prachtige praktijkruimte in Lisse, midden in de openheid van het polderlandschap. Dit adres is eenvoudig te bereiken met de auto of trein. Na je aanmelding stuur ik je de routebeschrijving toe. Alle consulten worden één op één gegeven, behalve eventueel een relatiehoroscoop.
 
Contact: Je kunt je aanmelden voor een consult door te bellen met: 0252-521882.
Bij steeds ingesprek kun je de voicemail van het volgende mobielenummer inspreken; 06- 24 24 4 789. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug.

Je kunt me het beste bereiken op werkdagen na 20.30. (Alsjeblieft niet in het weekend bellen!) Je kunt het overdag ook proberen als de omstandigheden het dan toestaan, zullen we bij het telefonisch aanmelden direct beginnen met een gratis telefonisch intake gesprek van ongeveer 15 minuten, om te bepalen welk consult het beste aansluit bij jouw vragen en wensen. Voor een astrologisch consult heb ik jouw geboortedatum, -plaats en -tijd nodig, dus zorg dat je die bij de hand hebt, als je belt. Heb je vragen over de kosten of andere vragen, dan nodig ik je van harte uit te bellen.
Kosten:
€ 99,- per uur voor het consult.

Als er veel voorbereiding nodig is voor een consult door speciale vragen, dan reken ik in overleg voorbereidingskosten.