Seed of life

Beweeg over de afbeelding heen om te zien welke hanger op de foto staat. 

DE NIEUWE WEBWINKEL IS IN AANBOUW. MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF OP DE HOMEPAGE (rechts), DAN KRIJG JE BERICHT ALS DE NIEUWE WEBSITE MET WEBWINKEL ONLINE IS.

Seed of Life zilver aquamarijn

De Seed of life is één bloem van de Flower of life. Dit zijn de ook de eerste 7 dagen, het zaad van de Schepping: Genisis. De Seed of life helpt je om de persoonlijkheid, het ego, te herinneren hoe het bewustzijn kan te stromen in harmonie en goddelijkheid in het dagelijks leven. Het activeert de blauwdruk van het 'Goddelijk IK'; de individualiteit.

Verkrijgbaar: Veredeld staal 15mm €  28,- / 25mm €  35,- / 35mm € 37,- / Ook verkrijgbaar als ring en armband. De Swarovski kristallen/elementen activeren en versterken de werking van de Seed of life en vanuit de betreffende kleur frequentie, voor een geometrie produkt met Swaroski kristallen is de prijs iets hoger (zie prijzen onderaan of door te klikken op de afbeelding).

Afbeelding: Seed of Life 35mm Sterling Zilver 925. 28mm met aquamarijn (ook in vele andere kleuren beschikbaar) Swarovski kristallen. € 60,-

De Seed of life (zilver en veredeld staal) helpt je herinneren hoe jezelf centraal te zetten in je leven. Jij bent die ene bloem in het geheel van alle bloemen (Flower of life). Het lichaam en de persoonlijkheid herinneren zich weer hoe ze op een harmonieuze manier ruimte kunnen innemen. Er openen kosmische communicatie en informatie kanalen van jou (lichaam en persoonlijkheid) naar de wereld om je heen. De Seed of life laat je samenvallen met je lichaam en zorgt daarmee voor een goede aarding en integratie van de kosmische octaaf van wie je in wezen bent met de persoonlijkheid. Hierdoor kan de persoonlijkheid een zuivere lens wordt voor wie je eigenlijk in wezen bent.

 

Op kosmisch niveau worden er galactische informatie kanalen geopend. Je kun gaan ervaren dat je helemaal je ruimte in kan nemen. De hanger leert je kosmische bewustzijn en informatie stromen op aardse lagen. Daardoor kun je je zeer geaard voelen en krachtig op eigen benen.

De Seed of life is verkrijgbaar als hanger in 100% Sterling zilver en veredeld staal of verguld en in verschillende maten en eventueel met vele kleuren Swarovski kristallen erop.

Kleuren: Rood, rood/oranje, geel, licht groen, smaragd groen, aquamarijn blauw, licht saphire blauw, konings blauw, opaliserend blauw (blauw/oranje), indigo blauw, amethist paars, licht amethest roze, donker paars, transparant, transparant opaliserend, roze opaliserend, magenta (fuchsia).

Maten (grootte): 100% Sterling zilver is 28mm. Veredeld staal is er in drie maten. 15mm, 25mm en 35mm.

WERKZAAMHEID

De Zilveren Seed of life geeft een stevig anker in de binnenwereld.

De edelstalen versies zijn wat subtieler en ondersteunen ook de verbinding tussen binnen- en buitenwereld.
Seed of Life zilver opaliserend

De 15mm Seed of Life veredeld staal heeft een zeer hoge frequentie en de ervaring heeft geleerd dat deze Seed of life het 'goddelijke kind' herinnerd hoe hij/zij de kosmische stroom kan integreren in het lichaam en de persoonlijkheid. Het geeft stabiliteit, rust en vertrouwen. Kinderen kunnen beter bij zichzelf blijven. Ook bij volwassenen heeft deze kleine Seed of life hetzelfde effect.

De 25mm Seed of Life veredeld staal helpt het lichaam en de persoonlijkheid te herinneren wie je in wezen bent. Het is een anker voor je kosmische octaaf van zijn. De veredelt staal versie ondersteund de communicatie van wie je in wezen bent naar de wereld om je heen.

De 35mm Seed of Life veredeld staal doet hetzelfde als de 25mm Seed of life veredeld staal: helpt het lichaam en de persoonlijkheid te herinneren wie je in wezen bent. Het is een anker voor je kosmische octaaf van zijn. De veredeld staal versie ondersteund de communicatie van wie je in wezen bent naar de wereld om je heen. Wat de grootte van 35mm toevoegd is de ervaring nog meer ruimte te krijgen (tussen de cellen) in het lichaam en persoonlijkheid en een gevoel van vrijheid.

Inmiddels zijn alle Seed of Life hangers en producten met 7, 13 of 19 Swarovski kristallen te krijgen (15mm alleen met 7 kristallen). De 13 kristallen laten een grotere integratie ervaren in de wereld om je heen, vanuit je diepere Wezenskern. Met 19 kristallen wordt het universele hart krachtig en stralend als extra actief. Dit is het volledig gemanifesteerde veld van de kosmische persoonlijkheid (goddelijk IK).

De ervaring leert dat op ook de Seed of life bij iedereen andere nuanes laat ervaren. De essentie van wat zij brengen is wel bij iedereen hetzelfde. 

Ervaren en openen multi-dimensionale werking

Deze multi-dimensionale werking die van binnenuit ontvouwt is pas optimaal na het gezamelijk openen en ervaren van deze hangers. Dit kan telefonisch en tijdens kristaldagen. Voor het gezamelijk openen en ervaren reken ik € 15,-. Als je niet goed weet welke kleur of hanger voor jou de beste keus is op dit moment, kunnen we meerdere hangers ervaren en zo van binnenuit helder laten worden wat de beste keuze is. Je kunt met een mail aangeven dat je interesse hebt in het gezamelijk openen van de hanger. Bellen kan natuurlijk ook. We maken direct een afspraak voor het openen.

Verzendkosten: 

Met gewone brievenbuspost zijn de kosten € 3,50 (alleen als het door de brievenbus past.) Risico voor de verzending is voor de ontvanger. Verzenden met DHL afhaalpunt € 6,- en thuis bezorgd € 6,75 met een extra verzekering voor verzending komt er € 1,50 bij. Voor het buitenland is dit meestal € 11,- (europa). Voor het buitenland en het verzenden van grote FLower of Life producten voor aan de wand graag in overleg via telefoon of email.

Beweeg met je muis over de afbeeldingen om te lezen welke Seed of life afgebeeld staat.

Seed of life 15mm veredelt staal € 28,-Seed of life 25mm veredelt staal € 35,-Seed of life veredelt staal 35mm € 37,-Seed of life 925 Sterling zilver 28mm € 50,-Seed of life 25mm veredelt staal 25mm regenboog € 45,-Seed of life 15mm veredelt staal regenboog € 33,-

 

 

 

 Afbeelding Seed of life: De Seed of life is één bloem van de Flower of life. Dit zijn de ook de eerste 7 dagen, het zaad van de Schepping: Genisis. De Seed of life helpt je om de persoonlijkheid, het ego, te herinneren hoe het energetisch te stromen in harmonie en goddelijkheid. Het activeert de blauwdruk van het 'Goddelijk IK'; de individualiteit. De Seed of life is te verkrijgen bij http://www.inzichten.com/kristallen/seed-of-life.html Veredeld staal 15mm €  28,- / 25mm €  35,- / 35mm € 37,- / Ook verkrijgbaar als ring en armband. De Swarovskie kristallen activeren en versterken de werking van de Seed of life, voor de kristallen is een meerprijs. Afbeelding: De Seed of life 35mm veredeld staal 19 Swarovski kristallen opaliserend € 49,-

Afbeelding: Seed of life 35mm veredeld staal 19 Swarovski kristallen opaliserend € 49,-  Deze hanger is het gemanifesteerde 'goddelijke' IK. De werking is op alle lagen, maar laat dus ook kosmische informatie en bewustzijn doorstromen en integreren in het lichaam en de persoonlijkheid.

Ervaren en openen multi-dimensionale werking:

Deze multi-dimensionale werking die van binnenuit ontvouwt is pas optimaal na het gezamelijk openen en ervaren van deze hangers. Dit kan telefonisch en tijdens kristaldagen. Voor het gezamelijk openen en ervaren reken ik € 15,-. Als je niet goed weet welke kleur of hanger voor jou de beste keus is op dit moment, kunnen we meerdere hangers ervaren en zo van binnenuit helder laten worden wat de beste keuze is. Je kunt met een mail aangeven dat je interesse hebt in het gezamelijk openen van de hanger. Bellen kan natuurlijk ook. We maken direct een afspraak voor het openen.

Heb je vragen of wil je iets bestellen? Stuur een mail of bel 06 24 24 4 789 of 0252 521882.

Je kunt ook een hanger uitzoeken tijdens de kristaldagen. Kijk in de agenda voor de data!

 

Armband Seed of Life veredeld staal met Swarovski elementen opaliserend € 99,-Armband Seed of Life veredeld staal met Swarovski elementen opaliserend € 99,-

 

 


Seed of life 25mm veredeld staal € 35,-
Seed of life 25mm veredeld staal  € 35,- 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt bestellen door een mail te sturen met het contactformulier.

Verzendkosten in Nederland, met gewone post € 3,50. DHL afhaalpunt € 6,- en thuis bezorgd 6,75

Verzendkosten voor het buitenland zijn afhankelijk van de plaats van verblijf. Stuur even een mail om uit te vinden wat de verzendkosten zijn.

 

Andere energetische geometrie producten:

Klik op de link en bekijk deze nieuwe producten.

Flower of Life

Flower of love 

 

Seed of Life (7 cirkels =1 bloem)

Seed of life 28mm zilver € 50,-

Seed of Life 28mm zilver met kristallen € 60,-

Seed of Life 15mm veredeld staal € 28,-

Seed of Life 15mm veredeld staal met 7 kristallen € 35,-

Seed of Life 25mm veredeld staal € 35,-

Seed of Life 25mm veredeld staal met 7 kristallen € 45,-

Seed of Life 35mm veredeld staal € 38,-

Seed of Life 35mm veredeld staal met 7 kristallen € 47,-

Seed of Life 35mm veredeld staal met 13 kristalen € 48,-

Seed of Life 35mm veredeld staal met 19 kristallen € 49,-

Seed of Life 35mm veredeld staal verguld 18KT goud € 50,- 

Seed of Life 35mm veredeld staal verguld 18KT goud met 7 kristallen € 60,- 

Seed of Life 35mm veredeld staal verguld 18KT goud met 13 kristallen € 61,- 

Seed of Life 35mm veredeld staal verguld 18KT goud met 19 kristallen € 62,- 

Alle prijzen op deze website zijn onder voorbehoud. Wij houden het recht deze te wijzigen.