Zeesteen (Speciale blauwe Aragoniet)

PRACHTIGE NIEUWE VAN ALLERLEI MATEN NU IN DE WEBSHOP De ‘Zeesteen’ speciale blauwe Aragoniet helpt herinneren hoe we onszelf kunnen bevrijding uit de lagere dimensies van 1-, 2-, 3- en 4D waar ons bewustzijn in gevangen zit. Maakt dat verleden, heden en toekomst weer 1 worden, waardoor je uit vastzittende tijdlijn kan loskomen. Lees meer…

10.00498.00

WEET HOE DE WEBSHOP WERKT: Wanneer je een maat/prijs kiest voor het mineraal, dan verandert de hoofdfoto, zodat je weet wat je koopt. Onder de maat/prijs, komt er een begeleidende tekst te staan over jouw specifieke keuze. Wij verzenden 1x per week de bestellingen op dinsdag. ALS JE VERDER NAAR BENEDEN SCROLLT, DAN ZIE JE EEN OVERZICHT VAN WELKE VORMEN en PRIJZEN ER ALLEMAAL BESCHIKBAAR ZIJN IN EEN OOGOPSLAG. Als je een mineraal selecteert, dan komt ook de juiste foto naar voren als hoofdfoto.

ER ZIJN GROTE HELE MOOIE RUWE ZEESTENEN VOOR PERSOONLIJK EN COLLECTIEF GEBRUIK VAN ALLERLEI MATEN MET DE RUWE ZEEAFZETTING ZOALS DE HOOFDFOTO OF RUWE BROKKEN OF GEPOLIJST. (Bekijk het overzicht van alle maten en prijzen verder naar beneden).

Hier in de webshop staan prachtige speciaal geopende Zeesteen/Blauwe Aragoniet. Het gaat om verschillende maten met de ruwe bobbelig oppervlakte. Dit is puur natuurlijke afzetting van de zee. Er zijn verschillende maten te koop van deze krachtige natuurlijke afzetting van de zee. Ze zijn prachtig lichtblauw en er zijn ook wat exemplaren met meerdere kleuren in een steen van groen tot licht blauw met zeer intense kleuren. Volgende week komen er nog wat met zacht lichtblauwe kleur met een wat gladder oppervlakte in de webshop. Die komen niet vanuit de oppervlakte met een ruwe zeeafzetting, maar die zijn echt opgedolven uit een mijn en die kunnen net zoals de ruwe zeeafzetting in het zonlicht prachtig helder doorschijnend oplicht.
De mooie zeeblauwe kleur is vaak op de foto’s niet goed te zien, maar pas bij bepaalde lichtval of als je de steen tegen het licht in houdt komt de kleur naar buiten. Vaak in delen of stukjes van het mineraal. Het is dus het lichtspel dat de magie laat zien van de wonderschone helder blauwe kleur en die zie je niet goed op de foto’s.

Bevrijding uit 2D, 3D en 4D en tijd en ruimte

In het najaar van 2022 begon een nieuwe oorspronkelijke aarde verbinding, dus in je oorspronkelijke aarding komen, om zo energetisch los te komen uit de Matrix. Ons bewustzijn is gevangen in een realiteit van dualiteit en dat noemen we de Matrix. Dit is een realiteit van de 3de dimensie en waar tijd en ruimte ons gevangen houden in lagere frequenties en bewustzijn. Ik had een groepje mineralen blauwe Aragoniet al een lange tijd in mijn praktijk liggen, maar plotseling begonnen de kristallen open te gaan op nieuwe lagen tijdens de uitwisseling met de mineralen. Dit is een belangrijk onderdeel van mijn bijdrage aan het geheel, om nieuwe lagen te ontsluiten in mineralen (kristallen) die het actuele proces van het collectief dienen en dus mensen persoonlijk. Ik mag samen met het mineralenrijk deze nieuwe poorten openen, zodat we ze kunnen gaan herinneren in onszelf.

Ontsluiten van het mineraal

Ik werkte al vele jaren met het mineralenWezen van de bruin/oranje Aragoniet als ik op locatie werkte om rust en orde te herstellen in de (1ste en) 2de dimensie, waar soms de natuurwezens enorm in strijd en verwarring waren met elkaar. De zeer krachtige grote kristallen waar ik mee mocht werken brachten orde en maakten dat alle natuurwezens (in de 2de dimensies zijn dat platte lijnwezens, een soort tekeningen) tot rust kwamen en ieder naast elkaar zijn of haar eigen ding kon doen zonder elkaar in de weg te zitten. Dan kwam er ook rust op die plek waar de energie soms gitzwart was geworden door de heftigheid van de natuurwezens in de lagere dimensies. De blauwe Aragoniet was voor mij het eerste jaar een raadsel. Voelde heel zacht en rustgevend, maar ik kreeg niet echt verbinding met de essentie van het kristal. Tot dat de tijd rijp was en het kristal en de kwaliteiten van dit specifieke kristal nodig waren om te helpen herinneren voor de mensheid. En dan laat het kristal ineens een diepere nieuwe laag zien, die wij mensen door de evolutie pas op dat moment kunnen ontvangen. En zo gaat het vaak voor mij met kristallen. Ik mag dan samen met de kristallen die nieuwe collectieve werkzaamheid van het Wezentje ontsluiten en samen met het mineraal te gaan ontdekken wie ze Wezenlijk ZIJN en wat ze allemaal te geven hebben.

Verleden-Heden-Toekomst is EEN

Deze blauwe Aragoniet mineralen lieten mij zien hoe tijd en ruimte vastzitten in ons. Er lopen tijdlijnen op alle dimensies door onze Goddelijke centrale licht-as heen en door trauma’s zijn deze normaal flexibele tijdlijnen vast komen te zitten in ervaringen in het verleden en staat hierdoor ook de toekomst vast. Deze speciale blauwe Aragoniet maakt dat de tijdlijn die gesplitst is geraakt in verleden en toekomst, weer in eenheid komt met het hier en nu. Ik krijg steeds als ik met het mineraal samenwerk de Goddelijke licht-as te zien en te ervaren die verticaal door ons heen loopt naar de Bron en de Wezenskern van de aarde. Daar lopen horizontale tijdlijnen doorheen op vele dimensies boven elkaar en die uiteinden (voor en achter) worden door het samenzijn met het de speciaal geopende blauwe Aragoniet weer 1 met de goddelijke licht-as en daardoor vallen verleden-heden-toekomst weer samen als een geheel en kan de tijdlijn weer vanuit de Goddelijke centrale-as bestuurd en gevoed worden. Als deze verbindingen van de tijdlijnen vrijkomen, dan ervaren de meeste mensen enorme kou en dat kan soms dagen aanhouden wanneer je met het mineraal samen bent. Dit is een teken dat er diep wordt ontladen en losgelaten.

Trauma’s

Deze speciaal geopende blauwe Aragoniet helpt ons herinneren hoe we ons kunnen losmaken van deze trauma’s uit het verleden. Ik heb een aantal ervaringen gehad in deze periode met mensen met PTSS die door dit speciaal geopende mineraal konden loskomen van de nachtmerries die ze iedere nacht opnieuw beleefden. Of mensen met onbewuste adoptie- of andere trauma’s die niet los konden komen uit het verleden, waardoor ze niet in het hier en nu konden aarden en aanwezig zijn en die met dit mineraal weer ontspannen in het hier en nu kunnen zijn in vrijheid. Kortom, de upgrade van dit mineraal helpt je te herinneren hoe je jezelf kan bevrijden, loskomen van het oude. Dit is een waar kristal voor het herstellen van ware VRIJHEID. Verleden, heden en toekomst horen oorspronkelijk één te zijn en gaan weer als een geheel functioneren. (Hou er rekening mee dat iedereen anders is en anders kan reageren op de frequentie van mineralen. Als er medische klachten zijn zoals PTSS en psychose enzovoort, dan kan dit mineraal de professionele hulp niet vervangt, maar een aanvulling is en mogelijk een doorgang en stabilisatie geven voor het nieuwe energielichaam.)

Stoffelijke op hogere dimensies

In de realiteit van de dualiteit van de Matrix is de materie ooit, toen de Matrix werd gecreëerd, vastgezet in de lagere dimensies waardoor de stof van ons lichaam niet multi-dimensionaal kon functioneren. Mogelijk komt hier de menselijke lichamelijke aftakeling vandaan, want voor mij voelt het zo dat dit niet de ware oorspronkelijke bedoeling is van het leven in een lichaam op aarde. Deze koppeling in de lagere octaven van de materie houdt ons bewustzijn en ontwikkeling vast in de lagere dimensies. Deze speciaal geopende blauwe Aragoniet liet mij zien hoe we in onszelf, maar ook op aarde voor de plek waar we leven, deze beperking kunnen losmaken. Dit is ook een onderdeel van de bevrijding uit de lagere dimensies van 1-, 2-, 3- en 4D waar ons bewustzijn ook op stoffelijk niveau in gevangen zit.

Bevrijding van het stoffelijke

Wanneer de kou is opgetrokken en het herstellen van de tijdlijnen tot rust komt, dan is heel goed voelbaar dat je een aarding maakt die vele malen lichter is. Het hele energielichaam aardt vanuit een diepe rust en kalmte. In de blauwe Aragoniet zitten ook bruine lijnen. Dit is de bruin/oranje Aragoniet die ik hierboven al beschreven heb en waar ik al jaren mee heb samengewerkt. Deze bruin/oranje lijnen in deze speciaal geopende blauwe Aragoniet ontsluiten de lagere dimensie tijdlijnen. De verbinding van de bruin/oranje Aragoniet met het blauwe Aragoniet in één steen, maakt dat er toegang voor de stoffelijke lagen ontstaat naar de hogere dimensies. Het is het ontsluiten en eenworden van dimensionale lagen in ons die afgescheiden zijn geweest. Het is de bevrijding van de stoffelijke lagen (lichaam) uit de Matrixgevangenis.

Bevrijden van het collectief en plaatsen

Een leuke ervaring om te delen is dat de speciale blauwe Aragoniet zich voorstelde aan mijn medewerker als ‘Ik ben ZEESTEEN’. Kort daarna kreeg ik een bericht van een fijne deelnemer van mijn meditatie-webinars die een artikel toestuurde over de Aragoniet en zeevlinders die hun schelp bouwen met Aragoniet uit de zee. Zo leuk als de synchroniciteit de bevestiging brengt van wat je aangereikt is. Mijn medewerkers en ik hebben heel erg hard gewerkt om een grotere partij van deze mineralen klaar en beschikbaar te maken. Er is ook een flinke hoeveelheid grotere exemplaren van de speciale blauwe Aragoniet voor het werk in samenwerking met de aarde voor veel plekken, om ook voor de omgeving en het collectief te doen wat er nodig is. Deze veranderingen die ik beschrijf zijn zich sowieso aan het voltrekken, maar met dit mineraal kan dit proces worden ondersteund en met stabiliteit, snelheid, gemak en veel liefde gebeuren. Zonder mineraal kan dit proces soms een worsteling worden. Wat het mineraal je aanreikt is eigenlijk gewoon een kwestie van weten en herinneren hoe je op een eenvoudige manier kan loskomen van de Matrix-gevangenis met je bewustzijn, etherlichaam tot in het fysieke en zo in je dagelijks leven kan manifesteren. Dit speciaal geopende mineralenwezen wijst ons de weg.

Deze prachtige Zeesteen (Aragoniet blauw) komt uit de zee en doet iets met de frequentie van ons innerlijke water. Dat was al bekent van de blauwe Aragoniet, maar wat wij (tijdens het werken met deze Zeesteen) heel sterk hebben gemerkt is dat de energetische samenstelling van het water in het lichaam een andere opbouw krijgt en energetische verbindingen. Daar helpt deze speciaal geopende blauwe Aragoniet dus ook bij.

 

 

Wat zijn de praktische verschillen?

Zoals je kan zien heb ik aardig wat verschillende Zeesteen-blauwe Aragoniet verzameld, waarmee we eerst zijn gaan samenwerken om meer helder te krijgen over wat de verschillende vormen en kwaliteiten te bieden hebben. Ik ga het hieronder met je delen, zodat je een goede keuze kan maken voor jezelf als je er eentje zou willen aanschaffen.

UPDATE 13-12-2023: Door met de Zeesteen te werken met verschillen formaten, vormen, met verschillende mensen en in mijn meditatie-webinars is helder geworden dat kort gezegd de ruwe Zeesteen met de bobbeltjes van zeeafzetting krachtig een veld om je heen neerzetten. De ruwe gladdere (brokken uit de grond gehaald in een mijn), hebben ook die werking. De grotere stukken werken heel krachtig in huis en stalen ook uit naar de buurt waar je woont. Veel mensen hebben ervaringen dat die grote Zeestenen nadat er persoonlijk contact is gelegd door bijvoorbeeld met het mineraal te mediteren, deze ook op afstand contact blijft maken en voelbaar werkzaam is. Een heel belangrijke conclusie is, dat de ruwe versie van de Zeesteen vooral effectief is zoals de werking beschreven staat als grotere steen. Voor iedereen is die grote die optimaal is anders. Voor sommige is een van € 40,- al groot genoeg om werkzaam te zijn in het veld om je heen en de verbindingen van binnen naar buiten en anders om (vooral in combinatie met een gepolijst zakstukje). En andere hebben echt een grotere daarvoor nodig. Als je een mineraal besteld, dat wordt er ALTIJD in afstemming de meest optimale voor je uitgezocht en als blijkt dat de bestelde maat niet klopt, dan neem ik contact met je op om te overleggen. De ervaring leert dat de combinatie tussen een gepolijst stukje Zeesteen een wereld van verschil maakt. Want de gepolijste stukken (zoals ik ze open) helpt je om het JA te vinden naar vrijheid. Dus dat er echt een innerlijk JA komt en je volmondig kan zeggen en voelt: ‘Ja, ik kies voor vrijheid’. Meestal is een klein gepolijst stukje al genoeg in combinatie met een ruwe Zeesteen. Maar hoe groter de ruwe en de gepolijst zijn, hoe krachtiger de ervaring is en hoe groter het veld is dat je in jezelf omvat of neerzet in je huis. Een klein zakstukje van de ruwe heeft eigenlijk de minste effectiviteit, maar kan wel ingezet worden om te dragen naast het mediteren of zitten met de grotere combinatie. Dus het meest optimaal is dit mineraal werkzaam als je een combinatie maakt tussen groter ruw en gepolijst (klein is meestal voldoende).

Gepolijste stukken: De kleinere stukken werken vooral vanbinnen en hebben een kleiner veld dan de ruwe. Ze maken op een andere manier contact met ons. Op een hele verfijnde en rustige manier, dus het openen en oplossen van wat de speciaal geopende Aragoniet te bieden heeft duurt met de gepolijste versie langer, omdat je van binnenuit het veld opbouwt. Maar de grotere gepolijste stukken werken ook direct in je energielichaam om je heen met het losmaken van de tijdlijnen. De mineralenWezentjes uit mijn praktijk werken sowieso heel fijn met je samen en zullen altijd in afstemming aanbieden wat behapbaar is en stoppen wanneer het niet veilig is of je niet dient. De meeste gepolijste stukken hebben minder bruine strepen Aragoniet, maar een klein beetje is al genoeg. De kleine stukjes gepolijste steentjes voor in je zak, die zijn te klein om de werking die ik hierboven heb beschreven helemaal te kunnen leveren. Die zijn bedoeld om te gebruiken naast de grotere stukken, zodat de werking door blijft gaan, ook als je niet met de grote steen mediteert.

Bollen: Bollen zijn de meest krachtige, maar ook neutrale vorm die je een mineraal kan geven. De bol is een Goddelijke vorm en lijnt uit met de Bron op een natuurlijke manier. Deze bollen hebben een grote verfijning, omdat ze gepolijst zijn en werken ook net als de gepolijste stukken vooral van binnen en met een hele grote rust. Van binnenuit bouw je het veld dan op en zo werkt de bol ook in je energielichaam naar buiten in de verbindingen die los kunnen komen uit de Matrix dualiteit en trauma-tijdlijnen. Je kan ook kiezen voor de topkwaliteit bollen. Deze hebben die prachtige intens blauwe kleur en daardoor is de werking intenser.

Klein, middel en grote ruwe stukken en ook extra grote ruwe stukken: De kleine stukjes zijn alleen voor persoonlijk gebruik. De zakstukjes zijn omdat de meeste diep blauw zijn wel heel krachtig, maar alleen de middel en grotere openen ook het veld om je heen met de werking die ik beschreven heb hierboven. De zakstukjes zijn alleen geschikt om te gebruiken als je ook met een groter stuk mediteert of gaat zitten. Dan zijn de kleine zakstukjes ondersteunend en blijf je gedurende dag in verbinding met de energetische werking van de Zeesteen. De ruwe stukken maken op een andere manier verbinding. De Zeesteen, blauwe Aragoniet, is een steen die staat voor vrijheid, dus in de ruwe vorm is dit mineraal erg in zijn element (vrij). De verbinding van de ruwe stukken is directer en maakt vrij snel vanbinnen in je etherlichaam een communicatie en uitwisseling. Het voelt als een open verbinding naar het mineraal en vice versa. De ruwe stukken voel je ook meer om je heen en die intense kou die loskomt uit je energielichaam en het effect van het losmaken van de tijdlijnen en trauma’s, beginnen bij de ruwe versie meestal direct. Hoe groter de steen, hoe groter het veld dat om je heen voelbaar is. De grootste extra grote stenen (los met een nummer) hebben daarnaast ook nog een krachtige collectieve werking en dus in huis en naar de omgeving. De blauwe nieuwe partij Zeesteen/blauwe Aragoniet  zijn bovenop ruw een enkele van de extra grote losse exemplaren is aan de zijkant of onderkant gepolijst. Deze ruwe Zeestenen met de duidelijk zichtbare zeeafzetting zijn verfijnd, maar ook  heel krachtige exemplaren. Deze nieuwe partij is kleurrijk en met allerlei tinten blauw en dus mee nuances dan voorgaande partij.

 

Welke maten en soorten zijn beschikbaar?

Er zijn vele vormen en maten beschikbaar van de speciale blauwe Aragoniet: DE NIEUWE PARTIJ IS NU TOEGEVOEGD EN BIJGEWERKT.

*1: BOLLEN gepolijst NOG 2 stuks: € 111,- en € 145,- verzendkosten € 6,45 met DHL pakketpost met Track en Trace.  ENKELE NOG BESCHIKBAAR.

*2: Kleine ZAK stukjes tussen GEPOLIJST EN RUW € 10,- en € 22,- (alleen geschikt om naast de grotere te gebruiken voor een optimaal resultaat) Deze zijn niet groot genoeg om dat wat er beschreven staat hierboven te openen in mensen en ruimten. Deze zijn alleen maar geschikt om naast een grote waar je mee mediteert, ook nog te dragen. DE RUWE ZIJN BLAUWER EN OOK KRACHTIGER DAN DE GEPOLIJSTE. RUW EN GEPOLIJST. Zie groepen ruw hieronder:

Gepolijste zakstukjes wit/lichtblauw: € 10,- & € 14,- & € 18,- & € 22,-

Groep 1: ruw zakstukjes € 10,- (alleen geschikt om naast een groter exemplaar te gebruiken.)

Groep 2: ruw zakstukjes € 15,- (alleen geschikt om naast een groter exemplaar te gebruiken.)

Groep 3: ruw zakstukjes € 20,- (alleen geschikt om naast een groter exemplaar te gebruiken.)

*3: GEPOLIJST stukken middel en groot Groep B € 50,- en Groep C € 65,-

*4: Ruwe KLEIN, MIDDEL EN GROOT Groep 1 t/m 14 : hele mooie ruwe blauwe stukken Groep 1 t/m 14

Groep 4 t/m 6: ruw klein van € 25,- & € 30,- & € 35,-

Groep 7 t/m 10: ruw middel van € 45,- & € 50,- & € 60,- & € 75,-

Groep 11 t/m 14: ruw groot van € 85,- & € 95,- & € 120,- € 135,-

*5 Los per stuk geprijsd nr.2 t/m 41 (persoonlijke & collectieve werking) :  Ruwe losse EXTRA GROTE hele mooie blauwe stukken € 144,- tot € 498,- Deze zijn persoonlijk gebruik, maar ook voor werking ter plaatse en voor het collectief, maar ook om persoonlijk mee te werken.

 

De afbeeldingen zijn slechts een voorbeeld en niet het feitelijke mineraal en omdat het om een natuurproduct gaat kunnen de mineralen verschillen van vorm, kleur en maat.

EXTRA GRATIS SERVICE: Als extra gratis service worden alle producten die mijn praktijk verlaten voor verzending, in afstemming voor de koper geselecteerd (bij de bestelling van een specifiek mineraal krijg je het bestelde mineraal natuurlijk) en de Wezensessentie wordt daarmee wakker gemaakt tot in de materie van het mineraal. Dus je koopt een optimaal uitgezocht exemplaar. Vul de voor- en achternaam (meisjesnaam/geboortenaam) in voor wie het mineraal bestemd is bij de ‘bestelnotities’ bij het afrekenen van de winkelmand. (Op de computer staat het vakje met de ‘bestelnotities’ rechts naast je naam, op de pagina waar je je naam en adres invult.) In de ‘bestelnotities’ kan je extra informatie ingeven en vragen om de extra gratis service of ik (Manuela) in afstemming het meest optimale exemplaar voor je wil selecteren. Ik adviseer je om ook nog mee te doen met één mijn webinars samen met het mineraal. Het mineraal is al multi-dimensionaal geopend tijdens het selecteren in afstemming, maar tijdens mijn webinar ga jij ook op deze lagen open en ontstaat er een nog optimalere verbinding tussen jou en het mineraal. Het mineraal dat je bestelt wordt speciaal in afstemming voor je uitgezocht en multi-dimensionaal geopend en dat is een extra gratis service waardoor het kristal veel krachtiger voelbaar is voor de meeste mensen en effectiever werkt.

Reinigen

Vergeet niet om je mineralen en kristallen regelmatig te ontladen onder stromend water of met een speciaal geopende Hematiet, anders stoppen ze met energetisch werken. De speciaal geopende Hematiet is ook een heerlijk mineraal om jezelf dagelijks mee te ontladen. De grotere exemplaren (meestal vanaf € 35,-) van de speciaal geopende Hematiet helpen je om te centreren, brengen je in verbinding met je innerlijke stilte en openen de Godsvonk en voeren alles af wat niet bij je Wezenlijke Zelf hoort. Opladen kan je mineralen in het Maanlicht en de meeste ook in de Zon. De ‘Zeesteen (Blauwe Aragoniet)’ mag niet langdurig in de Zon, want dan kan het kristal op den duur zijn kleur verliezen. Opladen kan ook op een kristalgroepje, losse Bergkristallen getrommeld in een schaaltje of op Seleniet. Maar reinigen is het belangrijkste en kan je niet overslaan. Opladen alleen (of etherisch reinigen met gedachten kracht) is niet voldoende. Reinigen (ontladen) met Hematiet heeft sterk de voorkeur. Als je de speciaal geopende Hematiet gebruikt uit mijn webshop om te ontladen, dan is opladen minder nodig, omdat ook voor de kristallen en mineralen de centrering hersteld wordt en de kosmische goddelijke stroom. Dat is anders dan met Hematiet die niet uit door mij (Manuela) zijn geopend.)

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

 

Deel dit product op social media

Facebook
Twitter
LinkedIn