Coaching

Het is mogelijk om je te laten coachen en begeleiden door Manuela van der Knaap.

  • Zakelijk of bedrijfsmatig coachen of begeleiden voor grote bedrijven € 150,- per uur ex BTW.

Coaching van bedrijven naar de nieuwe energie

Ik begeleid grotere en kleine bedrijven naar de nieuwe energie toe. Door middel van bedrijfshoroscopen en persoonlijke horoscopen geef ik inzicht in de openingen in de nieuwe energie voor het bedrijf en de betrokken personen. Ik werk ook vaak praktisch met kristallen en edelstenen om informatie te helpen ervaren en integreren.

Het wordt dus helder waar de kwaliteiten liggen die in de nieuwe energie kunnen beklijven. Ik coach het bedrijf en het team om deze kwaliteiten te vinden in zichzelf en in het bedrijf en om deze vooral praktisch te maken. Het hoe en waarom van het bedrijf in de nieuwe energie wordt duidelijk. Ook coaching van leidinggevende en CEO is mogelijk. Mijn manier van werken maakt duidelijk hoe je het bedrijf naar nieuwe waarden kunt tillen die in de nieuwe wereld en het ‘Watermantijdperk’ hun bijdrage kunnen leveren. De ervaring leert dat bestaande problemen in een groter perspectief worden gezet, vanwaaruit andere oplossingen en invalshoeken helder worden.

Bij grote bedrijven reken ik mijn uurtarief van € 150,- ex BTW.

Bel voor informatie of voor een kennismakingsgesprek naar 0252 521882 of 06- 24 24 4 789. In een eerste gesprek kan ik meer inzicht geven in de kosten en mogelijkheden.