Met kristallen aarden en ontvouwen in de nieuwe energie

Samenwerken met kristallen

Tijdens dit consult laten we jouw wezenskern(energie) aarden in de nieuwe energie, waardoor je kunt ontvouwen in wie je in Wezen bent. In de kosmos-aarde verbinding wordt geheeld wat rijp is zich te ontvouwen. De nieuwe energie is zich nu aan het ontvouwen en zal zich ontwikkelen in de komende jaren. Wij mogen hierin leren Scheppen en leven. Het leven en samenwerken in de nieuwe energie zullen we de komende tijd met elkaar moeten gaan ontdekken.

Als je in mijn praktijk komt dan zoek je zelf een edelsteen of kristal uit. Ervaringen leren dat in de energie van mijn praktijk, mensen zich bijna altijd aangetrokken voelen tot exact de juiste edelsteen of het juiste kristal. We kunnen samen ervaren wat de edelsteen of kristal voor jou doet. Hierdoor kan op een speelse manier jouw energiesysteem en lichtlichaam ontvouwen, ontwikkelen. We openen nieuwe lagen in jou, die je in staat stellen meer te leven vanuit je Wezensessentie en het ZIJN. Uiteindelijk wordt aan het einde van het consult helder welk mineraal er mee wil naar huis om jou te begeleiden in het organisch steeds verder openen van je Wezensessentie. Dit consult duurt meestal gemiddeld 1,5 uur.

Tijdens het samenwerken met de kristallen, worden essentiële facetten van de Wezensessentie opgehaald en geopend in het DNA. Meestal is dit een essentiële ervaring van jouw Wezensenergie (Godsvonk). Het is ook mogelijk om hier de horoscoop ondersteunend bij te gebruiken.

* De investering voor dit consult is; € 75,- per uur voor het consult. De geluidsopname wordt via internet nagestuurd. Bij een telefonisch consult zijn de telefoonkosten voor eigen rekening. We kunnen de tijd van het consult niet helemaal exact vooraf bepalen. Geef tijdens het aanmelden voor dit consult aan wat je wilt. Alleen met kristallen ervaren of je maar heel kort praktisch jouw informatie over jouw Wezensenergie (Godsvonk) met de kosmische horoscoop erbij bespreken en helder maken (dan zijn we gemiddeld 1,5 uur bezig) of dat je dit wat uitgebreider wilt (uitgebreider zijn we zo'n 2,5 uur bezig). 

Mocht zo’n consult willen, dan kun je het beste even bellen voor het maken van een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN: Dit consult is nu niet beschikbaar. Dit consult in mijn praktijk komt straks op de nieuwe website in een nieuw jasje samengevoegd met andere consulten in de vorm van een dagdeel ervaring. Ik geef op dit moment wel telefonische consulten. Deze informatie vind je bij de 'Praktische bespreking van de Wezenskwaliteit' Hier is ook het energetische stukje in samenwerking met de mineralen erbij en natuurlijk van binnenuit wordt jouw stroom gevolgd. Dit consult is meer too the point en er worden actuele vragen in samenwerking helder gemaakt. Ook de Wezensessentie en de overlevingsmechanisme worden aan de hand van jouw ervaringen helder gemaakt, ervaren en met mineralen wordt onderzocht welke mineralen kunnen helpen om het overlevingsmechanisme in een andere frequentie te brengen (op te lossen) zodat de Wezensessentie kan stromen en worden ervaren. 

 

  • Consult op afspraak; bel 0252-521882 voor informatie en/of een afspraak.
  • Prijs € 99,- per uur.
  • Duur van het consult naar behoefte (meestal 1 à 1,5 uur.)