De relatiehoroscoop

Loop je in je relaties altijd tegen dezelfde problemen aan en wil je daar nu eens bewustzijn op krijgen, dan biedt de relatiehoroscoop je hiervoor een mogelijkheid. Een relatie is altijd een spiegel. Wat zijn de patronen die zich steeds herhalen en hoe kun jij daar iets aan veranderen?

Want de ander kun je niet veranderen, maar je kunt wel bewust worden wat er met jou gebeurt. Wat is de rol van de ander in dit steeds terugkerende patroon? Tot welk type man of vrouw voel jij je aangetrokken en dient dit wel jouw hoogste doel? Vaak vallen mensen op een type partner die dezelfde patronen in zich heeft, als een van de ouders vroeger had. Jouw relatie met je ouders, is de eerste en meest intense relatie die jij als mens aangaat. Patronen uit deze relaties blijven meestal ons hele leven van invloed. Vaak zijn onbewust gevoelens en wensen nooit afgerond met de ouders. Inzicht in deze patronen maakt dat je gaat begrijpen met welke ogen jij naar je partner kijkt of de reden waarom je steeds dat type partner aantrekt. Door inzicht heb je de keus deze projecties te stoppen en ongeheelde wonden, die vaak weer onbewuste behoeftes geven, eerst te helen. Je krijgt ook inzicht waar je op letten moet als jij een partner kiest? Welke eigenschappen moet jouw ideale partner bezitten, zodat jou innerlijke man of vrouw optimaal gespiegeld wordt? Deze en nog meer vragen worden beantwoord in het consult van de relatiehoroscoop.

  • Duur: 1,5 á 2 uur
  • Kosten: € 99,- per uur voor het consult. ls er voor een speciale vraag veel voorbereiding nodig dan reken ik in overleg voorbereidingskosten.

    Een geluidsopname van het consult wordt nagestuurd via internet. Als je liever cd's wilt hebben dan kan dat. Hiervoor zijn de kosten € 25,-

Wil je meer informatie over dit consult of een afspraak maken, klik dan hier.