Actuele online activatie & meditatie nieuwe Maan 17 september 2020

Je kunt direct het webinar aankopen door op de blauwe knop ‘Schrijf nu in’ te klikken. Op de computer staat deze in de rechter kolom en op tablet en mobiel onderaan deze pagina.

Ieder maand met nieuwe en volle Maan is er een online activatie met (of zonder) het mineraal Hessoniet of Hematiet. Vaak wordt er ook nog een extra webinar georganiseerd in de week tussen nieuwe en volle Maan. Met deze online activatie&meditatie begeleid ik je om vanuit onvoorwaardelijkheid met jezelf te zijn. Vanuit onvoorwaardelijkheid openen de ‘Goddelijke’ lagen in jou zich vanzelf en wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam van binnenuit geopend. Daarin ontmoet je ook jouw welbekende blokkades die tussen jou en de onvoorwaardelijkheid naar jezelf in staan. Door overgave aan wat er is en met eventuele ondersteuning van speciaal geopende mineralen uit mijn praktijk, kunnen deze blokkades worden geheeld tijdens het webinar. Je bent van harte welkom om deel te nemen. Je kunt de praktische en energetische informatie van deze nieuwe Maan een paar dagen voor het event hier op mijn website lezen bij de artikelen of schrijf je in voor de nieuwsbrief hier onderaan de pagina, dan krijg je de inleiding en link naar het artikel in jouw mailbox.

Doe je voor de eerste keer mee? Dan wordt het enorm gewaardeerd als je kort in een paar zinnen iets over jezelf verteld door een e-mail te sturen.

Tickets kopen? Voeg ze toe door op de balk ‘Schrijf nu in’ te klikken hier rechts op deze pagina. Je kunt jouw deelname dan direct afrekenen in de webshop. Je betaalt per persoon per deelname € 10,- Dus doe je met 2 personen mee, dan reserveer je 2 deelnames en reken je 2x € 10,- is € 20,- af. Je kunt ook kiezen voor 5 deelname voor € 45,-.

PRAKTISCHE INFO

JE KRIJGT DIRECT NA REGISTRATIE (bij blauwe knop rechts op desktop en onderaan bij mobiel) automatisch EEN E-MAIL TOEGESTUURD MET JOUW UNIEKE LINK VOOR DEELNAME AAN HET WEBINAR! Als je een fout maakt bij de registratie met je e-mailadres, dan kan de automatische e-mail niet aankomen. Dus ontvang je niet direct een geautomatiseerde bevestigingsmail met jouw unieke link voor deelname, neem dan contact op met mij via het contactformulier.

De eindtijd van het webinar bepaal je zelf en van binnenuit, omdat dit helemaal in lijn is met de autonomie waarmee je deelneemt.

In de webshop staat ook energetische en praktische informatie over het mineraal Hessoniet en Hematiet die bijzonder heilzaam zijn om deze manier van mediteren te begeleiden. Jouw bijdrage is € 10,- per deelname of 5x meedoen voor € 45,-.

Strippenkaart kopen?

Koop jouw strippenkaart van 5 webinar deelnames in ene keer door 5x hetzelfde webinar aan te kopen, gebruik dan kortingscode ‘Webinar5’ bij het afrekenen en dan krijg je € 5,- korting en betaal je dus maar € 45,- voor 5 webinars. Voer de kortingscode in bij het vakje ‘Waardebon toepassen’. Vervolgens mail je iedere keer als je mee wilt doen naar mijn assistent Karin inzichtencom@gmail.com of via het contactformulier en dan sturen wij jouw de link om te registreren. Wij vinken de deelnames af, maar houdt het zelf ook bij alsjeblieft. Heb jij al een strippenkaart mail dan ook naar Karin voor de link op inzichtencom@gmail.com We starten om 19:45 en vanaf 19:30 kun je de studio van het webinar inkomen.

Veranderingen van de oude website naar de nieuwe

LET OP!!! De ticketverkoop (dus registratie) voor het webinar sluit zodra het webinar begint. Dus zorg dat je voor die tijd je ticket hebt gekocht en dus betaald hebt, dan heb je de link om te registreren al in de mail. Je kunt dan eventueel net zoals voorheen ook nog later instappen in het webinar, maar ik adviseer je om op tijd te zijn en ook de start van de meditatie mee te maken, want dan maken we een speciale kosmos-aarde verbinding.

*

Als je nog meer wilt weten over het ontstaan van deze webinars en wat deze manier van mediteren precies inhoudt, lees dan de uitgebreide informatie onder het webinar menupunt en klik dan op deze link.

Heb het goed…💞

©Manuela van der Knaap

Datum

17 sep 2020
Verlopen!

Tijd

19:45

Kosten

€ 10,-

Meer Info

Schrijf nu in
Online

Locatie

Online
Jouw eigen computer
Manuela van der Knaap

Organisator

Manuela van der Knaap
Telefoon
06 2424 4789
Email
manuela@inzichten.com
Schrijf nu in

Plaats een reactie