Flower of love

Ga met je muis over de afbeelding voor meer informatie en prijs.

DE NIEUWE WEBWINKEL IS IN AANBOUW. MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF OP DE HOMEPAGE (rechts), DAN KRIJG JE BERICHT ALS DE NIEUWE WEBSITE MET WEBWINKEL ONLINE IS.

Nu leverbaar in vele kleuren: hanger van de Venusbloem; ook wel de 'Flower of love' genoemd.

Heeft een neutraliserend, harmoniserend, helend veld van liefde.


Kijk hier naar de dans van de geometrische dans van Aarde en Venus.

 

Na 8 jaar dansen wordt deze Venusbloem gevormd. 

De hangers zijn ook in allerlei andere kleuren leverbaar. Je kunt ze kopen in mijn praktijk tijdens de gratis inloop- en kristaldagen of bestel via het contactformulier op de website.

 

Venusbloem veredeld staal 35mm

Venusbloem 35mm open hart veredelt staal € 58,- www.inzichten.comVenusbloem 35mm veredeld staal open hart met Swarovski kristallen  € 58,-

 Venusbloem veredeld staal 35mm diverse kleuren € 58,- p.st www.inzichten.com

De veredelde staal versie van de Venusbloem werkt meer kosmisch en heelt alle kosmische vervorming die de pure liefde verbonden met de oorspronkelijke Bron heeft vervormd. En brengt deze kosmische lagen in het fysieke lichaam met de Godsvonk in het hart als centrum. Laat de lotusbladeren van de Venusbloem die ons hart en liefde verbonden met de oorspronkelijk bron ontvouwen/openen waardoor hart weer het centrum kan zijn van jouw universum.

Deze multi-dimensionale werking die van binnenuit ontvouwt is pas optimaal na het gezamelijk openen en ervaren van deze hangers. Dit kan telefonisch en tijdens kristaldagen. Voor het gezamelijk openen en ervaren reken ik € 15,-. Als je niet goed weet welke kleur of hanger voor jou de beste keus is op dit moment, kunnen we meerdere hangers ervaren en zo van binnenuit helder laten worden wat de beste keuze is. Je kunt met een mail aangeven dat je interesse hebt in het gezamelijk openen van de hanger. Bellen kan natuurlijk ook. We maken direct een afspraak voor het openen.

 

 

 

 

Venusbloem zilver 28mm 

 

 Venusbloem zwaar 925 Sterling zilver 28mm rood-oranje en blauw € 78,-Venusbloem zwaar 925 Sterling zilver 28mm met 41 Swarovski kristallen € 87,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De zilveren 28mm Venusbloem heelt voor de persoonlijke belasting in de mens op liefde. Laat de lotusbladeren van de Venusbloem die ons hart en liefde verbonden met de oorspronkelijk bron ontvouwen/openen waardoor hart weer het centrum kan zijn van jouw universum. De Venusbloem van de bovenste foto is er in diverse kleuren. De kleur links is hyacinth rood/oranje en de kleur rechts is opaliserend blauw (veranderd in oranje, paars, groen en goud kleur met ander licht) Er volgen nog meer foto's van andere kleuren.

De foto hier links heeft kleine kristallen om de grotere kristallen heen en is niet in alle kleuren te krijgen en is energetisch anders.  

Venusbloem 28mm 925 sterling zilver met Swarovski kristallen € 78,-

Alle prijzen op deze website zijn onder voorbehoud. Wij houden het recht deze te wijzigen.  

Andere energetische geometrie producten:

Klik op de link en bekijk deze producten.

Flower of Life

Seed of life