Online workshop SCHEPPINGEN ENZO……. in drie delen, nov 2023 wordt verplaatst naar januari 2024

Door technische problemen met het webinarplatform waren wij helaas genoodzaakt om deze workshop te verplaatsen naar januari 2024. Afgelopen week hebben we een nieuw webinarplatform ingericht en hebben 1 meditatie-webinar gedaan waar we nog zaken moesten uitvinden. Dat is ook de reden dat de situatie met een gloednieuwe online ervaring voor mij (Manuela) te veel gedoe geeft en het daarom dus beter is om de workshop te verplaatsen, zodat ik de deelnemers een optimale ervaring kan geven. Kijk voor meer informatie bij de workshop in januari: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen-januari-2024/

Op 21 mei 2023 heb is deze online workshop voor de eerste keer gegeven. Daarin is de basis neergezet van het model van de Schepping(en) als een kapstok voor het inzichtelijk maken van de reis van ons bewustzijn en om te begrijpen wat zich nu in onze evolutie aan het voltrekken is. In deze 1ste online workshop is slechts een klein deel van alle informatie, inzichten en energetische heling gedeeld. Ook bleek dat meditatie tijdens de workshop van groot belang is om van binnenuit de frequenties, herinneringen en inzichten een plek te geven en te verwerken. Deze informatie bevrijd je cellen en bewustzijn op een hele pure en zuivere manier door te herinneren. Om het hele plaatje te kunnen delen en met liefde te kunnen integreren is er voor gekozen om door te gaan met deze online workshop SCHEPPINGEN EN ZO in 3 delen van ongeveer 2 uur met een aantal meditatie er in verwerkt. DIT IS DE UITGEBREIDE VERSIE EN VERDIEPING VAN DE EERSTE WORKSHOP (TRY-OUT) VAN 21 MEI 2023. Dit 3 luik start op zondag 12 november 2023 om 19:45 uur, deel 2 op zondag 19 november om 19:45 uur en deel 3 op zondag 26 november 2023 om 19:45 uur.

In deze workshop krijg je iets heel bijzonders aangereikt om de weg naar huis weer te herinneren voor je bewustzijn en het bevrijd jezelf uit de Matrix en de blokkades die je vasthouden in de dualiteit. Je krijgt een uitleg over de Matrix en de opbouw van Scheppingen en inzichten over de opbouw van de binnenwereld en de buitenwereld. Dit is de weg die ons bewustzijn is gegaan om zelfbewust te worden. Jaren geleden heb ik (Manuela) tijdens visioenen inzicht ontvangen over de energetische innerlijke opbouw van het universum, de rol van het oorspronkelijke AL-bewustzijn, structuur van de multi-versa, de Schepping(en) en de Matrix. Dit is mijn grote levenswerk. Deze workshop geeft je inzicht in welke reis ons bewustzijn maakt en ook wat er zich nu aan het voltrekken is in deze sleuteltijd. Daardoor ga je beter begrijpen wat het ‘aarden in je oorspronkelijke aarding’ buiten de Matrix echt betekent. Ook gaat het over de Schepping en hoe de Matrix is ontstaan en hoe de materie en de Geest daar allebei hun rol in hebben, verbonden met het oorspronkelijke AL-bewustzijn. In deze workshop wordt de rijke multi-dimensionale binnenwereld en de rol van de ontwikkeling van het bewustzijn helder.

De reis van ons bewustzijn

Deze kennis en het basismodel heb ik in visioenen binnengekregen en is praktisch verder ontwikkeld en in een helder model gegoten. En steeds opnieuw komt er nieuwe uitbreiding van dit model dat inzicht geeft in actuele situaties en omstandigheden waar we in zitten. De basis van dit model heb ik jarenlang gedeeld in mijn persoonlijke consulten, workshops en in lezingen in Nederland en het buitenland. Het basismodel is in 25 jaar verder ontwikkeld en het laatste jaar is er cruciale nieuwe informatie gekomen over de rol van de aarde, de materie en het AL-Bewustzijn in het geheel en in de ontwikkeling van ons bewustzijn en doel van het bestaan. Deze nieuwe inzichten zijn nog niet gedeeld. Alleen soms kort aangehaald voor de start van speciale meditatie-webinars waar nieuwe onderdelen energetisch aan de orde waren. Tijdens deze online workshop krijg je het hele overzicht bijgewerkt met de laatste inzichten. Ik ben blij dat ik nu eindelijk naar buiten mag gaan komen met dit complete overzicht van mijn levenswerk en waar 25 jaar werk en energetisch bouwen aan vooraf is gegaan. Nu is eindelijk de tijd rijp. Ik ben er helemaal klaar voor, maar ook de wereld is rijp voor deze informatie en inzichten, die je op zeer diepe lagen laat begrijpen welke reis we aan het maken zijn met ons bewustzijn. De ervaring leert, dat deze informatie direct in het DNA en in het energielichaam in je essentie aankomt. Alles is er op gericht om van binnenuit te herinneren en je nieuwe energielichaam vanuit je Goddelijke centrum op te bouwen, zodat je jouw multidimensionaliteit ook echt kan gaan leven.

Waar krijg je concreet inzicht in

De ervaring leert dat deze uitleg over de Scheppingen en het bewustzijn en onze oorsprong diepe herinneringen wakker maakt, waardoor je ineens herinnert en te ervaren krijgt hoe je ‘eruit’ kan stappen en de oorsprong weer kan toelaten vanuit een nieuwe (in verbinding met de oorspronkelijke) versie van jezelf. Dat ontstaat vanuit waar je nu bent in je bewustzijnsontwikkeling. Tijdens meditatie-webinars laat ik hiervan soms korte fragmenten zien, maar tijdens deze online workshop gaan we de diepte in. Het geeft ook inzicht in de opbouw van het energielichaam in de Matrix en daarbuiten, de belangrijke transitiemomenten waar ons bewustzijn doorheen is gegaan, zoals Lemurië en Atlantis en Avalon..

Je innerlijke reis begrijpen

Inmiddels is het gebruik van allerlei termen in de spirituele scene helemaal uit de hand gelopen en zien we door de bomen het bos niet meer. Dan heb ik het over termen zoals ‘Rad van Wedergeboorte’, 7 chakra systeem, Matrix, Bron, Geest, Ziel, Hoger Zelf, Persoonlijkheid en ego, materie en 3D, 4D, 5D tot aan Multi-Dimensionaal. Je krijgt inzicht in de totale opbouw en wat deze verschillende onderdelen zijn en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Deze workshop is echt een hele complete eye opener en aha-workshop. Doordat alle informatie in een compleet basismodel wordt besproken en uitgewisseld, is de impact groot en ga je jezelf en je innerlijke reis beter begrijpen. Ook wordt de verbinding met je binnenwereld krachtiger en veel mensen ervaren verworven stevigheid in zichzelf na de workshop. Er is tijdens de online workshop ook interactie en de mogelijkheid om iets in te brengen of te vragen, in het kader van de uitwisseling en gelijkwaardigheid op vaste afgekaderde momenten.

Deze workshop is niet alleen een bron van informatie, maar de informatie overdracht geeft rust en inzicht en maakt dat je multi-dimensionale Wezensessentie met veel meer gemak op aarde kan integreren, voelbaar wordt en kan integreren. Ook het praktisch gaan doorzien van de dualiteit van de Matrix gaat veel gemakkelijker door deze uitwisseling van informatie. Het maakt dus dat je groei versnelt wordt en met meer eenvoud en gemak kan plaatsvinden. Omdat er zoveel informatie gegeven wordt die verder gaat dan wat je hoort of ziet, zijn er tijdens deze online workshop regelmatig momenten waarop we naar binnen gaan met een speciale meditatie die van binnenuit je Wezensessentie in de kosmos-aarde verbinding opent en helpt integreren op aarde. Deze workshop geeft dus ook een prachtig groei, speciaal voor deze tijd kan deze informatie en inzichten een groot verschil maken.

Wanneer?:

De workshop in 3 delen wordt in november2023 gegeven, maar ook nog een keer in januari 2024. Voor meer informatie over de workshop in januari 2024: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen-januari-2024/ zondag 14 januari 2024 om 19:45 uur, deel 2 op zondag 21 januari 2024 om 19:45 uur en deel 3 op zondag 28 januari 2024 om 19:45 uur.

DEEL 1: Zondag 12 november 2023 om 19:45uur. Je kan binnenkomen in de webinarstudio vanaf 19:30uur. In deel 1 behandelen we het model van de Schepping, Scheppingen, Matrix en de relatie met de (volledige) Flower of Life. Maar ook wat de Flower of Life Wezenlijk is en over het misbruik van alles in de Matrix, waaronder de FLower of Life en kristallen. Geeft overzicht waar wij nu inzitten en uit aan het bewegen zijn.

DEEL 2: Zondag 19 november 2023 om 19:45uur. Je kan binnenkomen in de webinarstudio vanaf 19:30uur. In deel 2 behandelen we het model en de relatie tot de energielichamen, bewustzijn en bewustzijnsstaten (Christusbewustzijn en Melchizedek bewustzijn) en tijdperken zoals Atlantis, Egypte, Lemurie en Avalon. Dit deel is meer energetisch en over de ervaringen in de binnenwereld van de opgelopen trauma’s tot het herkennen van je Wezensessentie en thuis.

DEEL 3: Zondag 26 november 2023 om 19:45uur. Je kan binnenkomen in de webinarstudio vanaf 19:30uur. In deel 3 behandelen we relaties tussen Man-Vrouw en Schepping en Matrix, het androgene, geometrie en de Metatron kubus. Relatie Materie-Geest en de rol van de Materie, het model wordt weer besproken en die nieuwe ontwikkelingen. Ook komen de verschillende staten van bewustzijn en dat wat het bewustzijn vasthoudt en doorgang verleend de Matrix en de Schepping uit.

De verschillende onderwerpen kunnen in meerdere delen 1 t/m 3 terugkomen en besproken worden. De verschillende onderwerpen die hier genoemd worden zijn de hoofd onderwerpen en wordt nog veel meer besproken en inzichtelijk gemaakt over onze binnenwereld en evolutie. Er is op aangegeven momenten tijd voor vragen tijdens de online workshop via de chat.

Wanneer je niet met alle delen kan meedoen, dan krijg je een opname van de online-workshop van het deel dat je gemist hebt, nadat je gemeld hebt wanneer je er niet bij kan zijn. Het beste is om LIVE deel te nemen, omdat er je wanneer je van binnenuit ontvouwt je ook tegelijkertijd bijdraagt aan de opbouw van nieuwe collectieve velden. En dat is zeer waardevol voor jezelf, maar ook voor het grotere geheel.

WE STARTEN MET EEN SPECIALE MEDITATIE OM DE AFSTEMMING TE OPENEN, ZODAT DE INFORMATIE OOK ENERGETISCH KAN DOORWERKEN. Ook eindigen we met deze speciale meditatie om de informatie te laten zakken en ook te kunnen integreren. Mocht ook tussendoor stilte en meditatie nodig zijn voor de integratie, dan zal dat extra worden ingelast. De ervaring leert dat de informatie die ik (Manuela) verbonden met dit model communiceer, diepe impact heeft en door de cellen en het bewustzijn direct herkent wordt, dus herinnert wordt. Daardoor is de stilte en meditatie vanuit ZIJN echt nodig. Deze workshop geeft veel ontsluiting in je fysieke, energielichaam en bewustzijn, dus doe rustig aan na dit webinar.

DUUR?: De tijdsduur van de losse delen van de online workshop is ongeveer 2 uur per online webinar, maar kan uitlopen, dus houdt daar rekening mee.

EEN TICKET IS MAAR VOOR 1 PERSOON DEELNAME. WANNEER JE MEEDOET MET MEERDERE MENSEN, DAN KOOP JE EEN TICKET PER PERSOON, DUS MEERDERE TICKETS. Wij vertrouwen op jouw innerlijke integriteit hierin.

WAAR?: Online via mijn webinarstudio. Je krijgt direct na aankoop van een ticket een apart mail met ALLE 3 DE LINKEN erin met de informatie hoe je jezelf kan aanmelden bij mijn webinarstudio bij WebinarNinja. Nadat je bij de webinarstudio van WebinarNinja bent geregistreerd krijg je een zeer uitgebreide mail met ook praktische informatie en over alle mogelijke technische vragen waarmee je technische problemen kan oplossen. Mijn medewerker kan ook technische ondersteuning geven is bereikbaar via inzichtencom@gmail.com Tijdens de online workshop is mijn medewerker alleen het eerste half uur na het starten van het webinar beschikbaar. Mocht het misgaan met de betaling dan kan je ons mailen om te vragen of je kan betalen met een factuur. Een kwartier na de start van het webinar is het NIET meer de bedoeling dat je binnenkomt, dus zorg dat je op tijd bent. Dus alsjeblieft niet het webinar storen door later binnen te komen, neem contact op met Karin via inzichtencom@gmail.com, want ik (Manuela) ben tijdens de online workshop niet meer bereikbaar.

Jouw investering voor het ontwikkelen van jezelf: 3x € 45,-  totaal € 135,-

Direct na de aankoop van een ticket hoor je een mail met unieke link voor deelname voor ALLE 3 de WEBINARS te krijgen in je mailbox, dus met de 3 unieke linken erin. Als je die mail niet direct hebt gekregen, dan is er iets misgegaan op internet met het mailverkeer. Hier wordt alles verzonden, maar we kunnen niet het doorsturen onderweg naar jou en jouw provider niet beïnvloeden. Je kan dan je unieke link opvragen bij Karin via inzichtencom@gmail.com Karin kan je ook begeleiden als er technische problemen zijn om in het webinar te komen.

Er is geen replay beschikbaar. Dus alleen live meedoen.

Heb het goed…💞

©Manuela van der Knaap

Datum

12 nov 2023
Verlopen!

Tijd

19:45

Kosten

€135

Meer Info

Schrijf nu in

Locatie

Online
Online
Jouw eigen computer

Organisator

Manuela van der Knaap
Manuela van der Knaap
Telefoon
06 2424 4789
Email
manuela@inzichten.com

Plaats een reactie