Webinars

Hierboven kun je met het knopje   |Agenda Webinars|    direct het overzicht zien van alle webinars en kun je op een snelle manier een webinar aankopen. 

Voor dringende situatie voor of tijdens de webinars kun je mailen met mijn assistent Karin via inzichtencom @ gmail . com (Ik (Manuela) ben niet bereikbaar tijdens mijn webinars, Karin wel.)             

Op deze pagina kun je meer lezen over mijn webinars. Ieder maand met nieuwe en volle Maan is er een online activatie met (of zonder) het mineraal Hessoniet of Hematiet. Vaak wordt er ook nog een extra webinar georganiseerd in de week tussen nieuwe en volle Maan. Ieder meditatie-webinar starten we met een inspirerende live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse processen door Manuela. Met deze online activatie&meditatie begeleid ik je om vanuit onvoorwaardelijkheid met jezelf te zijn. Vanuit onvoorwaardelijkheid openen de ‘Goddelijke’ lagen in jou zich vanzelf en wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam van binnenuit geopend. Daarin ontmoet je ook jouw welbekende blokkades die tussen jou en de onvoorwaardelijkheid naar jezelf instaan. Door overgave aan wat er is en met eventuele ondersteuning van speciaal geopende mineralen uit mijn praktijk, kunnen deze blokkades worden geheeld tijdens het webinar. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

In de agenda kun je de webinar-data vinden en ook supersnel een webinar aankopen. Klik hier om naar de agenda te gaan.

 

Als je nog meer wilt weten over het ontstaan van deze webinars en wat deze manier van mediteren precies inhoudt, lees dan de uitgebreide informatie hieronder. Hier vind je ook informatie over de mineralen Hessoniet en Hematiet die ideaal zijn ter ondersteuning voor mijn webinars.

Meditatie vanuit onvoorwaardelijkheid

Met mijn webinars stellen we ons open om onze ‘Wezensessentie’ en het nieuwe multidimensionale energielichaam te kunnen openen. Deze ‘Goddelijke essentie’ is onze Godsvonk, ons oorspronkelijke stukje waarmee wij deze schepping zijn begonnen en het centrum van jouw bewustzijn. Tijdens mijn webinars begeleid ik je om je vanuit onvoorwaardelijkheid te verbinden in het hier en nu met wat er in jou is. Alleen vanuit onvoorwaardelijkheid openen de Goddelijke lagen zich in jezelf. Dus daarom is er geen geleide meditatie, want dan zet je zaken al in een richting. Ook gaan we niet energetisch op reis om in een andere realiteit iets op te halen, maar blijven we juist in het lichaam aanwezig met alles wat er is. Daarin kom je jouw welbekende blokkades tegen: Jouw persoonlijke overlevingsmechanisme waarmee je jaren hebt overleefd in de dualiteit van de Matrix. Door deze blokkades er gewoon te laten zijn, zonder dat ze weg moeten, kunnen deze blokkades, die een functie hebben, eindelijk gevoeld worden en naar huis komen en/of hun boodschap doorgeven. Ze integreren en zelfs oude blessures kunnen oplossen op deze manier. Dit is de snelste weg naar verlichting, maar ook super effectief om echt concreet verandering te zien in je dagelijks leven. Deelnemers die al langer meedoen delen dat ze grote stappen hebben gezet en met veel meer gemak uit de oude (overlevings) mechanismen kunnen blijven. Het resultaat is meestal dat deelnemers in een diepe rust, zachtheid, onvoorwaardelijkheid en stilte komen en allerlei sensaties ervaren in het lichaam (opbouw van het energielichaam) en zij kunnen na het webinar meestal nog langer in de rust en zachtheid blijven. Na meerdere webinars duurt dit steeds langer en lossen oude blokkerende patronen in het dagelijks leven op. Tijdens het webinar vertel ik over het nieuwe energielichaam en de sensaties die je mogelijk kunt ervaren. Ook begeleid ik je in het maken van een nieuw manier van aarden en centreren vanuit het kosmisch Hart.

Hoe deze online ervaringen zijn ontstaan

Vanaf de speciale zonsverduistering van 21 augustus 2017 zijn er heel concreet belangrijke nieuwe lagen opengegaan in ons bewustzijn en dus ook in mijn bewustzijn. Ik heb rond deze zonsverduistering een bijzondere ervaring gehad met mijn bewustzijn in de multi-versa. Dit bewustzijn omvat zowel de eenheid als de dualiteit van de Matrix en heft daarmee het vastzitten in de Matrix heel concreet op. Sinds deze ervaring, waarin ik het wegvallen van de Matrix/dualiteit heel concreet te ervaren kreeg, wordt deze laag van bewustzijn stap voor stap in mijn dagelijks leven geïntegreerd. Ik zie deze beweging ook bij anderen om mij heen en in consulten en bij het begeleiden van mensen en groepen.

Watermanprincipes concreet toepassen

Voor mij zijn er concreet nieuwe vormen van expressie ontstaan, waaronder het begeleiden van groepen in het neerzetten en concreet maken van de nieuwe Watermanprincipes, zoals in woongroepen, professionele teams op de werkvloer en er komen waarschijnlijk nog wel meer toepassingen. Met de kosmische horoscoop kan ik de individuen en groepen optimaal begeleiden in het ervaren en zichtbaar maken van de Wezensessentie en wie we werkelijk ZIJN. ,

Tools voor het nieuwe tijdperk

Om te kunnen functioneren op de nieuwe lagen van bewustzijn die wij als architecten van het Watermantijdperk nodig hebben, zijn een actief multidimensionaal etherlichaam (energielichaam) en lichtlichamen noodzakelijk. Dit zijn noodzakelijke tools om de Wezensessentie (Geest/Godsvonk/Hoger Zelf) te kunnen laten indalen en echt Schepper te kunnen worden van je eigen leven en dat ook helemaal stabiel te kunnen dragen en mee samen te vallen. Ook gaan wij hierin meer en meer functioneren vanuit onze Wezensessentie (Godsvonk) en kunnen de overlevingsmechanismen van de dualiteit worden doorbroken. Mijn inmiddels ontwikkelde vaardigheden om iemand te begeleiden om van binnenuit de verbinding met de Wezensessentie te ervaren, zijn hierin een zegen voor mij. De informatie die bijvoorbeeld de kosmische horoscoop geeft, wordt daarmee heel praktisch en direct toepasbaar.

Mijn bijdrage

Het is in de afgelopen jaren helder geworden dat mijn Wezensessentie een verbindende en transformerende functie heeft in persoonlijke en groepsvelden. In die velden ontvouwt van binnenuit het multidimensionale Zelf en wordt geaard in het lichaam met behulp van ons eigen multidimensionale Zelf en Wezensessentie, geometrie en mineralen. Het is een samenwerking, een herinneren van kwaliteiten en het openen van innerlijke paden. In totale transparantie. Iets waar ik zo intens gelukkig van word. Dit heb ik allemaal mogen ontvouwen in mezelf tijdens consulten, schrijven van artikelen en lezingen nieuwe stijl. Dit ontvouwen blijft doorgaan zolang ons bewustzijn ervaart. In die zin zie ik mezelf zeker niet als een verlicht persoon, maar integreer ik alle ervaringen stap voor stap in mijn dagelijks leven en blijf ik groeien.

Stap voor stap ben ik van binnenuit gestimuleerd om een nieuw pad in te slaan en het nieuwe te laten ontstaan. Zo ontstond spontaan een nieuwe vorm voor het openen en van binnenuit opbouwen van het etherlichaam en de lichtlichamen. Voor ik het wist was ik gestart met online activaties/meditaties. Misschien heb je dit allemaal gevolgd via Facebook in 2017, want daar ontstond het allemaal door een spontane actie met  het mineraal Hessoniet.

Serendipiteit

Het ontstond vanuit serendipiteit. Serendipiteit is als je iets zoekt en het gaat mis en per ongeluk vind je daardoor iets dat nog beter is. Dat is wat ik met deze nieuwe ontwikkeling heb ervaren. Toen ik via Facebook het mineraal Hessoniet had aangeboden, kwam er een enorme berg bestellingen voor dit mineraal. Ik kon deze mineralen onmogelijk met iedereen persoonlijk telefonisch multidimensionaal openen. Tijdens de eerste telefoongesprekken waarin we het mineraal van binnen uit multidimensionaal gingen openen voor de betreffende persoon, werd duidelijk dat er een collectief veld ontstond. En van daaruit werd ik begeleid om de mineralen in mijn praktijk te openen. Ik ging een experiment aan om online mensen te begeleiden om zich multidimensionaal te openen en op al die lagen te verbinden met het mineraal. En ik zou het mineraal vooraf multidimensionaal openen. Ik wist niet of het zou gaan werken.

Nieuw meta niveau

Al snel bleek dat ik kon functioneren op een nieuw meta-niveau (multi-versa) en via een webinar energetisch heel goed het van binnenuit multidimensionaal openen voor alle deelnemers kon begeleiden. En het werd nog meer. Veel deelnemers deden vaker mee omdat er zoveel mooie ervaringen voor hen ontvouwden tijdens deze online activaties/meditaties en zij na de webinars grote stappen konden zetten in hun persoonlijk leven. De basis met deze online ervaring, is dat iedereen vooral in zijn of haar eigen energieveld blijft en de collectieve verbinding ontstond door de Hessoniet en door mijn multi-versa energieveld dat op een nieuw meta-niveau functioneert. Tijdens de online ervaring open ik ook verschillende Flower of Life’s multi-dimensionaal. Daardoor opent een levend holografisch geometrieveld en vanuit dit veld wordt de herinnering actief van het leven met een energiesysteem en lichaam dat meer strengen DNA in een hologram laat functioneren (12 strengen). Hierdoor kan van binnenuit het multi-dimensionale energiesysteem zich openen en de blokkades met ease en grace worden losgelaten.  

Schepper zijn van je eigen leven

Het was dus niet alleen maar een ervaring met de Hessoniet: er was een veld ontstaan waarmee we actuele, persoonlijke en collectieve blokkades kunnen helen. Maar ook het multidimensionale energielichaam kunnen opbouwen dat zo nodig is op dit moment, zodat alle facetten van jouw universele bewustzijn (de hoger Zelf-delen) in een grotere organisatie kunnen indalen. Pas dan kun je Schepper zijn van je eigen leven en kan de Geest stromen en zich manifesteren in de stof/materie.

Weerstand tegen straling

Een ander groot bijkomstig voordeel van een actief multidimensionaal energielichaam, is dat dit je heel concreet een betere weerstand biedt tegen straling. Zoals kosmische straling die meer en meer naar de Aarde komt door het afnemen van het Aardmagnetisch veld, maar ook onnatuurlijke straling zoals 4G of 5G en wifi. En hierin is nog veel te leren op het moment waarop het 5G netwerk volledig functioneert. Ook kun je heel snel elektromagnetische onbalans die ontstaan is door zonnevlammen en –wind herstellen met het activeren van het multidimensionale energielichaam.

Heling

Heel snel al werd duidelijk dat het niet alleen om de verbinding met de Hessoniet ging, maar dat men ook met gemak en zachtheid door blokkades heen kon gaan. Sommigen deelnemers op kosmisch niveau, dus in andere dimensies (kosmische trauma’s) en anderen juist weer heel fysiek. Soms verdwenen zelfs oude blessures als sneeuw voor de Zon. Ook op het collectieve niveau gebeurde er veel. De blokkades werden vanuit het persoonlijke veld ook aangegaan met de blokkades die collectief zijn, ieder op zijn of haar eigen tijd. En zo ontstond een collectief helingsveld, dat nog steeds toeneemt in kracht en opbouw. 

Opbouwen en loslaten

De lijn van ontwikkeling is dat het multidimensionale energielichaam, etherlichaam en de lichtlichamen worden opgebouwd en blokkades hierin met ease & grace worden losgelaten. Collectief ontvouwt er steeds een nieuwe doorbraak om de dualiteit van de Matrix (dualiteit) los te laten, maar ieder blijft daarbij in zijn of haar eigen veld en draagt zo bij aan een doorbraak voor het collectief. Met vreugde organiseer ik bijna iedere week de online activaties&meditaties.

Je kunt meedoen met of zonder Hessoniet of Hematiet. Meer informatie over deze mineralen verder op de pagina. Het voordeel van het meedoen met Hessoniet en Hematiet is dat je na het webinar een 24/7 coach in handen hebt, die je verder begeleidt. Hessoniet begeleidt je om je bestemming te openen en geeft dus op een liefdevolle en zachte manier de richting aan. Met een multidimensionaal geopende Hessoniet wordt van binnenuit herinnerd, blokkades losgelaten vanuit onvoorwaardelijkheid en het nieuwe multidimensionale energielichaam opent zich met meer gemak. Maar ook zonder Hessoniet kunnen deelnemers het multidimensionale energieveld openen en vrijmaken.

Bevestiging registratie

Na registratie bij WebinarNinja krijg je een mail toegestuurd met alle ins en outs, ook de technische informatie. In deze bevestiging staat jouw unieke link waarmee je binnen kunt komen in de studio van de Webinar. We starten steeds ‘s-avonds om 19:45. Vanaf 19:30 kun je studio van de Webinar binnen komen en kan ik je eventueel nog begeleiden om binnen te komen. Heb je nog niet eerder meegedaan, stel je dan even voor en maak even verbinding door middel van het sturen van een e-mail of messengerbericht. Een paar zinnen is voldoende.

Heb je een strippenkaart/abonnement of wil je weten wat er nu veranderd is ten opzichte van de oude manier van registreren, kijk dan in de alinea: ‘Veranderingen van de oude website naar de nieuwe.’ Deze alinea vind je in het begin van deze pagina.

Het mineraal Hessoniet

Het mineraal Hessoniet had mijn aandacht gevangen omdat het zo enorm aansluit bij het proces waar wij nu allemaal doorheen gaan. Hessoniet is een granaatsoort, maar dan met de energetische kwaliteit van zachtheid, reiniging en liefde. Alle granaatsoorten stimuleren overvloed. Deze Hessoniet helpt ons om te gaan met het gevoel van niet goed genoeg zijn en stimuleert om in actie te komen om nieuwe uitdagingen en doelen te zoeken die zijn afgestemd op je dromen en innerlijke doelstellingen.

De mineralen die afkomstig zijn uit mijn praktijk zijn door mijn Wezensessentie geopend en daardoor hebben zij de mogelijkheid om het multi-dimensionale energielichaam beschikbaar te maken tot in de fysieke lagen van het lichaam en ondersteunen ze in het openen (herinneren) van het nieuwe energielichaam en de goddelijke basis van de basisstructuur hiervan. Dat is ook wat we met het webinar doen. Als je een eigen mineraal gebruikt is dat natuurlijk oké. Ieder mineraal is bijzonder en heeft iets te bieden, maar wel anders dan wat de mineralen uit mijn praktijk bieden die tijdens het webinar een extra verschil maakt om alles tot in de diepste stoffelijke lagen te integreren. Maar je kunt ook meedoen zonder de mineralen uit mijn praktijk. Mijn mineralen helpen heel goed om ook na het webinar alles verder te integreren. Dat even ter info.    

De Hessoniet uit mijn praktijk is actief in alle chakra’s (ook de kosmische chakra’s) en heeft een reinigend effect op invloeden uit de omgeving. Ook negatieve invloeden. Vooral de onderste chakra’s worden tot rust gebracht en gevuld met levenskracht, het werkt op de hara en vergroot de stroming van levenskracht/chi in het hele lichaam. Het helpt ook ongecontroleerde driftbuien en intens (oud) verdriet te helen. Volgens de boeken zuivert Hessoniet ook het bloed, de longen en het hart, herstelt het DNA en verbetert het de opname van vitamines en mineralen. Een mineraal is geen vervangen voor medische zorg.

Maar dit mineraal helpt je vooral om je te herinneren hoe je moedig nieuwe uitdagingen op het aardse praktische vlak kunt aangaan en aantrekken om je diepste Wezenlijke kwaliteiten te leven. Mijn (Manuela) Wezensessentie opent de Godsvonk en bij behorende multidimensionale energiesysteem (oneindig) en maakt dat deze beschikbaar komt in de Stof, de materie (lichaam). Daardoor is het gebruik van een Hessoniet tijdens een webinar een extra hulpmiddel om tot in de diepste materie van het lichaam deze multidimensionale lagen te openen en integreren. Dit is wat mijn Wezensessentie opent en beschikbaar maakt in een mineraal. Iedereen opent weer andere lagen in een mineraal met zijn of haar bewustzijn. Het één is niet beter dan het ander, maar wel anders. Een ‘gewone’ multidimensionaal geopende Hessoniet heeft niet deze werking. Deze werkt vooral plaatselijk, geeft wel die zachte bedding, maar komt niet op de ‘Goddelijke’ lagen of in verbinding met de Godsvonk en de werking is niet tot in deze diepe lagen van materie (lichaam) beschikbaar. Koop je een Hessoniet ergens online of gewoon in een winkel zonder dat deze geopend zijn, dan is het mineraal zelfs vaak nog helemaal niet wakker en daardoor is de impact echt bijna nihil, tenzij je zelf mineralen kunt openen.

De multidimensionaal geopende Hessoniet is de perfecte frequentie om de online activaties&meditaties te begeleiden. Om de Hessoniet optimaal te openen en verbinding te krijgen van Godsvonk tot Godsvonk (multidimensionaal), adviseer ik om minimaal 1 webinar mee te doen samen met de Hessoniet. De Hessoniet is al multi-dimensionaal geopend, maar tijdens het webinar ga jij ook op deze lagen open en ontstaat er een optimale verbinding tussen jou en het mineraal.

Hematiet

De speciaal geopende ruwe Hematiet helpt om in de stilte van je Zijn te komen en versnelt alles los te laten wat niet bij je Wezensessentie hoort en ook om het kosmische Hart te openen. De speciaal geopende Hessoniet geeft een zachte onvoorwaardelijke bedding en helpt om het nieuwe energielichaam te openen, blokkades te integreren en het kosmische Hart verder te openen. In mijn praktijk is Hematiet te koop vanaf € 15,-. tot € 250,- Sommige mensen hebben het beste effect van een kleine en andere juist weer met een grotere Hematiet. Deze zijn door mij geopend en daardoor is het Wezentje wakker en is de werking anders dan normaal. Dan brengt deze ruwe Hematiet je naar je 0 punt, je Godskern, en opent het Kosmisch Hart. Alles wat niet bij de Wezenskern hoort (Kosmisch Hart) wordt supersnel losgelaten. Hoe groter de Hematiet, hoe sneller dit loslaten gaat. Dus daarom is voor sommige mensen een kleine beter. Vergeet ook niet om voldoende water te drinken, zodat afvalstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden door het lichaam. De ruwe kosmische geopende Hematiet (Wakkere Godsvonk) is te koop van € 15,- tot € 250,- Ook voor de Hematiet kan ik mij afstemmen op jou om te kijken welke Hematiet het meest optimaal voor jou werkzaam is. Stuur mij dan een e-mail met jouw vraag aan mij om een Hematiet voor jou uit te zoeken. Dan communiceer ik mijn ervaring en advies later weer terug naar jou via een e-mail. Je kunt natuurlijk ook via de webshop bestellen of naar de kristaldagen komen om zelf een exemplaar uit te komen zoeken.

Heb het goed…

Hartegroet van Manuela van der Knaap van www.inzichten.com 

Aanbod

Dit is een kleine greep uit de aanbodstroom die je onder consulten kunt vinden. Er zijn al activiteiten vanaf € 10,- tot zeer intensive begeleiding.

Online Workshops

Tijdens de workshops in mijn praktijk kun je in een kleine groep mensen jezelf en wie je in Wezen bent herontdekken en ervaren...

Consulten

Wil je graag inzicht waar je Goddelijke Wezenlijke kwaliteiten liggen? En deze ook nog praktisch gaan integreren en leven? Bezoek dan de aanbodstroom bij de consulten. Er zijn al activiteiten vanaf € 10,- tot zeer intensive begeleiding.

Webinars

Iedere nieuwe en volle Maan en bijna iedere week, organiseren wij van inzichten.com een ‘activatie&meditatie webinar’. Deze webinar is er op gericht om jou terug te brengen bij jezelf, je door jouw persoonlijke actuele innerlijke proces heen te loodsen en zodat je weer helemaal in evenwicht komt.

Kristaldagen

Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft.