In de agenda kun je alle webinar-data vinden en ook supersnel een webinar aankopen.

In de beschrijving op deze pagina lees je over de webinars die Inzichten.com organiseert. Over de manier van mediteren bij de meditatie-webinars, wat de essentie is van deze vorm van mediteren en wat het je kan brengen als deelnemer. Maar ook over de bijzondere manier waarop ik (Manuela) op dit pad van meditatie-webinars ben gezet en hoe de samenwerking met de natuurwezens van het mineralenrijk tot stand gekomen en waarom deze samenwerking zo goed werkt bij de vorm van meditatie die we gebruiken.

Als je alleen geïnteresseerd bent om over een bepaald onderwerp te lezen, kies van één van de onderstaande linken om naar die informatie te gaan:

Manier van mediteren en wat brengt het jou?

De essentie van alles wat je in mijn praktijk ont-moet

Samenwerking met mineralenrijk en de grote voordelen daarvan.

Hoe zijn deze meditatie-webinars tot stand gekomen?

Wat heeft Inzichten.com te bieden?

De meditaties zijn er om je te begeleiden om wie je eigenlijk in Wezen bent, dat is jouw Goddelijke kwaliteit, op een praktische manier te kunnen gaan leven op aarde. Voor de integratie van het Goddelijke in het stoffelijke van je lichaam, daar is het multidimensionale energielichaam essentieel voor. En die opbouw moet van binnenuit ontvouwen, omdat het Goddelijke alleen vanuit onvoorwaardelijkheid werkzaam kan zijn. En daar begeleid ik (Manuela) je bij, omdat energielichaam te laten ont-vouwen van binnenuit. Omdat we in transitie zijn naar een nieuw tijdperk is dit energielichaam nog in ont-wikkeling en tijdens de meditatie-webinars en in mijn eigen proces krijg ik steeds nieuwe lagen te ervaren die zich openen op persoonlijk en collectief niveau. Daarover schrijf ik in mijn artikelen en vanuit het mineralenrijk krijg ik steeds nieuwe mineralen aangereikt die ons daarin kunnen begeleiden.

Meditatie vanuit onvoorwaardelijkheid

Met mijn meditatie-webinars stellen we ons dus open om onze ‘Wezensessentie’ en het nieuwe multidimensionale energielichaam te kunnen openen. Deze ‘Goddelijke essentie’ is onze Godsvonk, ons oorspronkelijke stukje waarmee wij deze schepping zijn begonnen en het centrum van jouw bewustzijn. Tijdens mijn webinars begeleid ik je om je vanuit onvoorwaardelijkheid te verbinden in het hier en nu met wat er in jou is. Alleen vanuit onvoorwaardelijkheid openen de Goddelijke lagen zich in jezelf. Dus daarom is er geen geleide meditatie, want dan zet je zaken al in een richting.

Ook gaan we niet energetisch op reis om in een andere realiteit iets op te halen, maar blijven we juist in het lichaam aanwezig met alles wat er is. Daarin kom je jouw welbekende blokkades tegen: Jouw persoonlijke overlevingsmechanisme waarmee je jaren hebt overleefd in de dualiteit van de Matrix. Door deze blokkades er gewoon te laten zijn, zonder dat ze weg moeten, kunnen deze blokkades, die een functie hebben, eindelijk gevoeld worden en naar huis komen en/of hun boodschap doorgeven. Ze integreren en zelfs oude blessures kunnen oplossen op deze manier.

Dit is de snelste weg naar verlichting, maar ook super effectief om echt concreet verandering te zien in je dagelijks leven. Deelnemers die al langer meedoen delen dat ze grote stappen hebben gezet en met veel meer gemak uit de oude (overlevings) mechanismen kunnen blijven. Het resultaat is meestal dat deelnemers in een diepe rust, zachtheid, onvoorwaardelijkheid en stilte komen en allerlei sensaties ervaren in het lichaam (opbouw van het energielichaam) en zij kunnen na het webinar meestal nog langer in de rust en zachtheid blijven. Na meerdere webinars duurt dit steeds langer en lossen oude blokkerende patronen in het dagelijks leven op. Tijdens het webinar vertel ik over het nieuwe energielichaam en de sensaties die je mogelijk kunt ervaren. Ook begeleid ik je in het maken van de nieuw manier van aarden en centreren vanuit het kosmisch Hart.

Webinars

Iedere week zijn er meditatie-webinars en een paar keer per jaar zijn er online workshops. Waarschijnlijk gaan er ook nog andere webinars komen waar ik (Manuela) uitleg ga geven over kristallen en hoe je er het beste mee kan samenwerken of specifieke meditaties met een specifiek mineraal en ook mogelijk nog webinars met andere onderwerpen. Inspiratie voor webinars is er genoeg. Alle webinars vind je in de agenda: https://inzichten.com/agenda/ Je kan ook een strippenkaart/abonnement kopen voor deelname aan 5 webinars van jouw keuze. Lees daarover meer in de webshop bij de strippenkaart.

Bij de start van de wekelijkse meditatie-webinars geef ik (Manuela) altijd LIVE uitleg over de actuele processen die in jezelf en in de wereld kan herkennen. Af en toe zet ik deze LIVE uitleg op mijn YouTube kanaal en op de website.

Blokkades en heling

Met alle mijn online meditatie-webinars begeleid ik je om vanuit onvoorwaardelijkheid met jezelf te zijn. Daarin is het krachtige en liefdevolle webinarveld een enorme steun en katalysator. Vanuit deze onvoorwaardelijkheid openen de ‘Goddelijke’ lagen in jou zich vanzelf en wordt het nieuwe multidimensionale energielichaam van binnenuit geopend. Daarin ontmoet je ook jouw welbekende blokkades die tussen jou en de onvoorwaardelijkheid naar jezelf instaan. Door overgave aan wat er is en met eventuele ondersteuning van speciaal geopende mineralen uit mijn praktijk (zie webshop: https://inzichten.com/shop/ ), kunnen deze blokkades worden geheeld tijdens mijn webinars. De ervaring van vele deelnemers heeft ons geleerd dat je met deze webinars weer in evenwicht komt en helemaal ontspannen het webinar weer verlaat. En het gaat er dus juist om niets te doen, maar je te openen voor jezelf. Dus ook als je heel erg moe bent zijn mijn meditatie-webinars een warm bad en kom je helemaal bij.

Ervaringen van deelnemers

Mijn Wezensessentie (Manuela) draagt het grotere veld en de ervaring leert dat iedereen tijdens de meditatie-webinars in het eigen energieveld blijft, maar toch collectief verbonden is. We openen o.a. met elkaar als collectief, de energie voor het nieuwe Watermantijdperk voor het collectief en voor onszelf, dit is het Eenheidsbewustzijn. Ook integreer je de energie van de nieuw of volle Maan en actuele processen van dat moment, waardoor je de periode na het webinar met veel meer gemak en evenwicht door het leven kan gaan. Deelnemers delen vaak dat ze de dagen na het webinar veel beter bij zichzelf kunnen blijven en als mensen vaker meedoen, dan wordt de innerlijke weg en het leven van je Zijn en Wezensessentie steeds krachtiger. Maar weet dat het veld je mogelijkheden geeft om voorbij het planetaire ook multidimensionaal op te halen of te helen wat op dat moment voor jou actueel is. Dat ontstaat vanzelf en van binnenuit. De basis van de meditaties is voor integratie van de multidimensionale Zelf, jouw unieke Goddelijke Wezensessentie en het (op)bouwen van het bijbehorende energielichaam, zodat je op een praktische manier kan gaan leven in Eenheid en in verbinding met de (oorspronkelijke) vernieuwde aarde. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Het is dus ook belangrijk dat je buiten het webinar zelf naar binnen gaat en daarbij is de speciaal geopende Hematiet voor de meeste mensen hun beste maatje, die altijd weer alles helpt loslaten en je weer bij jezelf brengt in je nul-punt, stilte en rust. Heel veel mensen samen ook met deze speciaal geopende Hematiet tegen zich aan.

Op mijn website in de agenda kun je de toekomstige geplande online activatie & meditatie’s vinden. Die zijn er ook tijdens nieuwe en volle Maan : https://inzichten.com/agenda/

Hulp bij de processen en groei

Alles in mijn praktijk is er op gericht om de ontwikkeling naar het nieuwe tijdperk van Waterman te ondersteunen. Lees meer over het Watermantijdperk en wat zich nu aan het ontvouwen is in ons en in de wereld: https://inzichten.com/de-kracht-van-zijn-met-wat-er-is/ Voor deze transitie naar het nieuwe is het nodig om de hogere energielichamen op te bouwen en de Goddelijke lagen en energielichamen te integreren in het fysieke lichaam tot in de lagere frequenties van je energielichamen. Hierdoor kan je ook praktisch de Wezenlijke Goddelijke ware Zelf kwaliteiten in het leven uitdragen en ervaren. De missie van mijn Wezensessentie is het bouwen aan nieuwe (energie)velden voor het nieuwe tijdperk en dit beschikbaar maken voor het grotere geheel en individuen die daar aan toe zijn. Daarvoor krijg ik steeds de actuele processen en ontwikkeling te ervaren en krijg overzicht aangereikt om de grotere bewegingen te zien, die vooraf gaan aan de manifestaties in de wereld. In de artikelen op mijn website: https://inzichten.com/artikelen/ en de video’s op mijn website en op YouTube: https://inzichten.com/category/youtube, worden de actuele processen uitgelegd, zowel op persoonlijk als op collectief niveau.

De essentie van alles wat je in mijn praktijk ont-moet

Ik begeleid iedereen die er voor openstaat om van binnenuit, vanuit het Goddelijke Wezenlijke Zelf te groeien en organisch zichzelf te ontvouwen, om de eigen unieke Wezenlijke essentie te gaan uitdragen. En ik word enorm blij ervan om dit te mogen doen. Vooral in samenwerking met de kristallen en natuurwezens en alle mensen die deelnemen aan meditatie-webinars, de lezers van mijn artikelen en kijkers van mijn video’s. Want het bouwen aan de velden doen we via de principes van het nieuwe tijdperk van Waterman. Vooral in mijn meditatie-webinars is dat enorm goed voelbaar en zichtbaar. De deelnemers openen zich van binnenuit voor hun eigen Goddelijke Zelf, hun Wezensessentie en in de jaren dat we dit nu wekelijks met elkaar doen, is het veld van ZIJN met wat er is, enorm krachtig geworden. Daardoor kunnen nieuwe deelnemers veel gemakkelijker in de stilte en het ZIJN komen en daar gebeurd de grootste en krachtigste transformatie, die ook echt beklijft, omdat die van binnenuit komt en dus van jezelf is. Met de meditaties en de speciaal geopende mineralen uit mijn praktijk en webshop vind je met meer gemak de aansluiting op de oorsprong van het AL-Bewustzijn weer terug en kom je in lijn met je Wezenlijke Zelf. De kristaldagen zijn er voor om je persoonlijke proces helder te maken en de optimale mineralen te selecteren die je kunnen ondersteunen in het openen en gaan leven van je Wezensessentie. Lees meer over de kristaldagen in de agenda. https://inzichten.com/agenda/

Hulp vanuit het mineralenrijk

Ik krijg vanuit het mineralenrijk steeds nieuwe mineralen aangereikt die ons kunnen ondersteunen met de actuele processen en nieuwe ontwikkelingen in ons en in de wereld. Deze mineralen vind je in de webshop: https://inzichten.com/shop/  In de webshop staat bovenaan een lijst van de volgorde waarin de mineralen zich hebben gemeld. Die zou je kunnen volgen, maar je kan ook gewoon kijken wat het meest resoneert met het proces waar je mee bezig bent in jezelf.

Basismineralen

Ik adviseer om twee mineralen uit mijn webshop, de Hematiet en Hessoniet, te gebruiken tijdens al mijn webinars. Deze twee mineralen zijn echte basis-mineralen ter ondersteuning voor mijn webinars. En deze vullen elkaar heel mooi aan. De speciaal geopende Hematiet uit mijn webshop is de belangrijkste vind ik (Manuela), omdat die je kan helpen de processen in hun essentie te brengen, jezelf te centeren en ook nog eens alles af te voeren wat er loskomt tijdens een meditatie-webinar. Hierdoor kan je veel makkelijker en zeker ook sneller door de innerlijke processen heengaan. Lees meer over deze speciaal geopende Hematiet: https://inzichten.com/product/hematiet/ Mijn Wezensessentie opent de mineralen op andere lagen, waardoor alle frequenties van de mineralen multidimensionaal beschikbaar komen tot in de stoffelijke lagen. Daardoor worden de mineralen ook echt goed gevoeld en zijn heel krachtig, met een wakker Wezentje.

JE KAN OOK MEEDOEN AAN EEN MEDITATIE-WEBINAR ZONDER SPECIALE MINERALEN, MAAR DE IMPACT MET MINERAAL IS TOT IN DE DIEPSTE FYSIEKE LAGEN EN DUS TOTALER.

Je kan ook meedoen met dit webinar zonder Wortel Amethist of Hematiet . Dan gaat het wel minder diep met de integratie van het universele AL-bewustzijn in het fysieke lichaam, maar energetisch is het nog steeds enorm helend en rustgevend. Veel mensen doen meerdere keren mee met deze speciale webinars, omdat de intense rust en de ervaring van heelheid en universele eenheid zo ongelofelijk fijn is om te ervaren en steeds dieper te integreren in jezelf.

In de agenda kun je de webinar-data vinden en ook supersnel een webinar aankopen. Klik hier om naar de agenda te gaan.

Als je nog meer wilt weten over het ontstaan van deze webinars en wat deze manier van mediteren precies inhoudt, lees dan de uitgebreide informatie hieronder. Hier vind je ook informatie over de mineralen Hessoniet en Hematiet die ideaal zijn ter ondersteuning voor mijn webinars.

Hoe deze online ervaringen zijn ontstaan

Vanaf de speciale zonsverduistering van 21 augustus 2017 zijn er heel concreet belangrijke nieuwe lagen opengegaan in ons bewustzijn en dus ook in mijn bewustzijn. Ik heb rond deze zonsverduistering een bijzondere ervaring gehad met mijn bewustzijn in de multi-versa. Dit bewustzijn omvat zowel de eenheid als de dualiteit van de Matrix en heft daarmee het vastzitten in de Matrix heel concreet op. Sinds deze ervaring, waarin ik het wegvallen van de Matrix/dualiteit heel concreet te ervaren kreeg, wordt deze laag van bewustzijn stap voor stap in mijn dagelijks leven geïntegreerd. Ik zie deze beweging ook bij anderen om mij heen en in consulten en bij het begeleiden van mensen en groepen.

Watermanprincipes concreet toepassen

Voor mij zijn er concreet nieuwe vormen van expressie ontstaan, waaronder het begeleiden van groepen in het neerzetten en concreet maken van de nieuwe Watermanprincipes, zoals in woongroepen, professionele teams op de werkvloer en er komen waarschijnlijk nog wel meer toepassingen. Met de kosmische horoscoop kan ik de individuen en groepen optimaal begeleiden in het ervaren en zichtbaar maken van de Wezensessentie en wie we werkelijk ZIJN. 

Tools voor het nieuwe tijdperk

Om te kunnen functioneren op de nieuwe lagen van bewustzijn die wij als architecten van het Watermantijdperk nodig hebben, zijn een actief multidimensionaal etherlichaam (energielichaam) en lichtlichamen noodzakelijk. Dit zijn noodzakelijke tools om de Wezensessentie (Geest/Godsvonk/Hoger Zelf) te kunnen laten indalen en echt Schepper te kunnen worden van je eigen leven en dat ook helemaal stabiel te kunnen dragen en mee samen te vallen. Ook gaan wij hierin meer en meer functioneren vanuit onze Wezensessentie (Godsvonk) en kunnen de overlevingsmechanismen van de dualiteit worden doorbroken. Mijn inmiddels ontwikkelde vaardigheden om iemand te begeleiden om van binnenuit de verbinding met de Wezensessentie te ervaren, zijn hierin een zegen voor mij. De informatie die bijvoorbeeld de kosmische horoscoop geeft, wordt daarmee heel praktisch en direct toepasbaar.

Mijn bijdrage

Het is vanaf 2017 helder geworden dat mijn Wezensessentie een verbindende en transformerende functie heeft in persoonlijke en groepsvelden. In die velden ontvouwt van binnenuit het multidimensionale Zelf en wordt geaard in het lichaam met behulp van ons eigen multidimensionale Zelf en Wezensessentie, geometrie en mineralen. Het is een samenwerking, een herinneren van kwaliteiten en het openen van innerlijke paden. In totale transparantie. Iets waar ik zo intens gelukkig van word. Dit heb ik allemaal mogen ontvouwen in mezelf tijdens consulten, schrijven van artikelen en lezingen nieuwe stijl. Dit ontvouwen blijft doorgaan zolang ons bewustzijn ervaart. In die zin zie ik mezelf zeker niet als een verlicht persoon, maar integreer ik alle ervaringen stap voor stap in mijn dagelijks leven en blijf ik groeien.

Stap voor stap ben ik van binnenuit gestimuleerd om een nieuw pad in te slaan en het nieuwe te laten ontstaan. Zo ontstond spontaan een nieuwe vorm voor het openen en van binnenuit opbouwen van het etherlichaam en de lichtlichamen. Voor ik het wist was ik gestart met online activaties/meditaties. Misschien heb je dit allemaal gevolgd via Facebook in 2017, want daar ontstond het allemaal door een spontane actie met  het mineraal Hessoniet.

Serendipiteit

Het ontstond vanuit serendipiteit. Serendipiteit is als je iets zoekt en het gaat mis en per ongeluk vind je daardoor iets dat nog beter is. Dat is wat ik met deze nieuwe ontwikkeling heb ervaren. Toen ik via Facebook het mineraal Hessoniet had aangeboden, kwam er een enorme berg bestellingen voor dit mineraal. Ik kon deze mineralen onmogelijk met iedereen persoonlijk telefonisch multidimensionaal openen. Tijdens de eerste telefoongesprekken waarin we het mineraal van binnen uit multidimensionaal gingen openen voor de betreffende persoon, werd duidelijk dat er een collectief veld ontstond. En van daaruit werd ik begeleid om de mineralen in mijn praktijk te openen. Ik ging een experiment aan om online mensen te begeleiden om zich multidimensionaal te openen en op al die lagen te verbinden met het mineraal. En ik zou het mineraal vooraf multidimensionaal openen. Ik wist niet of het zou gaan werken.

Nieuw meta niveau

Al snel bleek dat ik kon functioneren op een nieuw meta-niveau (multi-versa) en via een webinar energetisch heel goed het van binnenuit multidimensionaal openen voor alle deelnemers kon begeleiden. En het werd nog meer. Veel deelnemers deden vaker mee omdat er zoveel mooie ervaringen voor hen ontvouwden tijdens deze online activaties/meditaties en zij na de webinars grote stappen konden zetten in hun persoonlijk leven. De basis met deze online ervaring, is dat iedereen vooral in zijn of haar eigen energieveld blijft en de collectieve verbinding ontstond door de Hessoniet en door mijn multi-versa energieveld dat op een nieuw meta-niveau functioneert. Tijdens de online ervaring open ik ook verschillende Flower of Life’s multi-dimensionaal. Daardoor opent een levend holografisch geometrieveld en vanuit dit veld wordt de herinnering actief van het leven met een energiesysteem en lichaam dat meer strengen DNA in een hologram laat functioneren (12 strengen). Hierdoor kan van binnenuit het multi-dimensionale energiesysteem zich openen en de blokkades met ease en grace worden losgelaten.  

Schepper zijn van je eigen leven

Het was dus niet alleen maar een ervaring met de Hessoniet: er was een veld ontstaan waarmee we actuele, persoonlijke en collectieve blokkades kunnen helen. Maar ook het multidimensionale energielichaam kunnen opbouwen dat zo nodig is op dit moment, zodat alle facetten van jouw universele bewustzijn (de hoger Zelf-delen) in een grotere organisatie kunnen indalen. Pas dan kun je Schepper zijn van je eigen leven en kan de Geest stromen en zich manifesteren in de stof/materie.

Weerstand tegen straling en zonnevlammen

Een ander groot bijkomstig voordeel van een actief multidimensionaal energielichaam, is dat dit je heel concreet een betere weerstand biedt tegen straling en elektromagnetische verstoringen. Zoals zonnevlammen, X-ray pieken, zonnestormen, elektronenstormen en protonenstormen, die allemaal door de Zon worden geproduceerd. Je vind op mijn website een paar keer per week een beschrijving van deze verstoringen van de Zon en wat dit voor een effect heeft op ons met de mogelijke symptomen die je kan ervaren. https://inzichten.com/category/elektromagnetische-updates/ Maar er is ook onnatuurlijke elektromagnetische verstoring zoals 4G of 5G en WiFi en tegenwoordig hebben we ook met manipulaties te maken door uitzendingen van HAARP, vaak in samenwerking met 5G die in augustus 2024 vol actief wordt. En hierin is nog veel te leren op het moment waarop het 5G netwerk volledig functioneert. Ook kun je heel snel elektromagnetische onbalans die ontstaan is door zonnevlammen en –wind herstellen door het activeren van het multidimensionale energielichaam en vooral met de Godsvonk en licht-as. Dit is waar mijn wekelijke meditaties voor zijn. En de mineralen die het belangrijkste zijn om je te ontdoen van straling en negatieve energie en weer bij jezelf te komen, zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ en de zwarte Toermalijn met Seleniet staafje uit India https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ .

Heling

Heel snel al werd duidelijk dat het niet alleen om de verbinding met de Hessoniet ging, maar dat men ook met gemak en zachtheid door blokkades heen kon gaan. Sommigen deelnemers op kosmisch niveau, dus in andere dimensies (kosmische trauma’s) en anderen juist weer heel fysiek. Soms verdwenen zelfs oude blessures als sneeuw voor de Zon. Ook op het collectieve niveau gebeurde er veel. De blokkades werden vanuit het persoonlijke veld ook aangegaan met de blokkades die collectief zijn, ieder op zijn of haar eigen tijd. En zo ontstond een collectief helingsveld, dat nog steeds toeneemt in kracht en opbouw. 

Je kunt meedoen met of zonder Hessoniet of Hematiet. Meer informatie over deze mineralen verder op de pagina. Het voordeel van het meedoen met Hessoniet en Hematiet is dat je na het webinar een 24/7 coach in handen hebt, die je verder begeleidt. Hessoniet begeleidt je om je bestemming te openen en geeft dus op een liefdevolle en zachte manier de richting aan. Met een multidimensionaal geopende Hessoniet wordt van binnenuit herinnerd, blokkades losgelaten vanuit onvoorwaardelijkheid en het nieuwe multidimensionale energielichaam opent zich met meer gemak. Maar ook zonder Hessoniet kunnen deelnemers het multidimensionale energieveld openen en vrijmaken.

Hematiet

De speciaal geopende ruwe Hematiet helpt om in de stilte van je Zijn te komen en versnelt alles los te laten wat niet bij je Wezensessentie hoort en ook om het kosmische Hart te openen. De speciaal geopende Hessoniet geeft een zachte onvoorwaardelijke bedding en helpt om het nieuwe energielichaam te openen, blokkades te integreren en het kosmische Hart verder te openen. Maar de Hematiet is het belangrijkste mineraal die je helpt centreren, aarden en ontladen tegelijkertijd. In mijn praktijk en webshop is Hematiet te koop vanaf € 20,-. tot € 250,- Sommige mensen hebben het beste effect van een kleine en andere juist weer met een grotere Hematiet. Deze zijn door mij geopend en daardoor is het Wezentje wakker en is de werking anders dan normaal. Dan brengt deze ruwe Hematiet je naar je 0 punt, je Godskern, en opent het Kosmisch Hart. Alles wat niet bij de Wezenskern hoort (Kosmisch Hart) wordt supersnel losgelaten. Hoe groter de Hematiet, hoe sneller dit loslaten gaat. Dus daarom is voor sommige mensen een kleine beter. Vergeet ook niet om voldoende water te drinken, zodat afvalstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden door het lichaam. De ruwe kosmische geopende Hematiet (Wakkere Godsvonk) is te koop van € 20,- tot € 250,- Ik stem mij altijd voor je af om de meest optimale maat Hematiet voor jou te selecteren. Dus wat je het beste kan doen is een Hematiet bestellen in de webshop van € 30,- en dan laat ik je weten welke maat er voor jou uitkwam die optimaal is. Bij de meeste mensen is door de enorme hoeveelheid verstoring van 5G en HAARP enzovoort de maat van de prijsklasse € 40,- geschikt. Mocht een grotere Hematiet optimaler zijn, dan de maat die je besteld hebt, dan meld ik dat eerst via de mail of telefoon voordat het pakket wordt verstuurd, zodat je zelf kan kiezen wat je wilt. Later in de week wordt het verrekend met een factuur (of creditfactuur en terugstorten). Je kunt natuurlijk ook naar de kristaldagen komen om zelf een exemplaar uit te komen zoeken.

Ticket kopen

Lees meer in de agenda bij de meditatie-webinars over de specifieke meditaties en koop daar ook je ticket. https://inzichten.com/agenda/ We starten altijd om 19:45 uur met de webinars. Je kan ook een strippenkaart/abonnement kopen voor deelname aan 5 webinars van jouw keuze. Lees daarover meer in de webshop bij de strippenkaart.

Heb het goed

Hartegroet van Manuela van der Knaap van www.inzichten.com