Contact Inzichten.com

Vul het contactformulier in als je vragen hebt of als je contact wilt over een consult of andere zaken. Kijk eerst op de pagina met veelgestelde vragen (FAQ); misschien kun je je antwoord daar al vinden.

Het is regelmatig flink druk in mijn sterk groeiende praktijk, dus het kan soms meer dan een dag duren voordat je antwoord krijgt op je email. Bestellingen worden iedere dag direct in behandeling genomen.

Voor dringende situatie voor of tijdens de webinars kun je mailen met mijn assistent Karin.

Alsjeblieft tijdens kantooruren bellen, NIET in het weekend. (Behalve als het over de betreffende kristaldag of workshop gaat.)

Aanmelding kristaldag of workshop:

Wil je naar een kristaldag of een workshop of op consult komen dan krijg je de routebeschrijving gemaild nadat je je hebt aangemeld, met adres, parkeerinstructies en waar mijn praktijk gevestigd is op het terrein van de boerderij. Niet alle navigatiesystemen brengen je tot aan ons adres, maar stoppen dan aan de provinciale weg, dus een routebeschrijving is geen overbodige luxe.

Aanbod

Dit is een kleine greep uit de aanbodstroom die je onder consulten kunt vinden. Er zijn al activiteiten vanaf € 10,- tot zeer intensive begeleiding.

Online Workshops

Tijdens de workshops in mijn praktijk kun je in een kleine groep mensen jezelf en wie je in Wezen bent herontdekken en ervaren...

Consulten

Wil je graag inzicht waar je Goddelijke Wezenlijke kwaliteiten liggen? En deze ook nog praktisch gaan integreren en leven? Bezoek dan de aanbodstroom bij de consulten. Er zijn al activiteiten vanaf € 10,- tot zeer intensive begeleiding.

Webinars

Iedere nieuwe en volle Maan en bijna iedere week, organiseren wij van inzichten.com een ‘activatie&meditatie webinar’. Deze webinar is er op gericht om jou terug te brengen bij jezelf, je door jouw persoonlijke actuele innerlijke proces heen te loodsen en zodat je weer helemaal in evenwicht komt.

Kristaldagen

Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft.