‘Rechtvaardigheid en verbinding’

Nieuwe Maan in Maagd 3 september 2024

Geschreven door: Manuela van der Knaap

11,8 minuten leestijd

Dit artikel gaat over de nieuwe Maan in Maagd van 3 september 2024 (en dus de KOMENDE MAAND) en ook de grote transformaties voor het KOMENDE NAJAAR worden kort uitgelegd. Met deze nieuwe Maan start het nieuwe eclipsseizoen, met mogelijk gebeurtenissen rondom het financiële systeem en het systeem van de rechtspraak en (uiteindelijk) Goddelijk herstel van rechtvaardigheid. In dit artikel staat dus de essentie beschreven over de processen en wat je nodig hebt om de grote sprong in bewustzijn te gaan maken dit najaar. Het belooft een pittig najaar te worden met een enorme sprong in bewustzijn met een duidelijke parallel met de start van de corona-lockdowns. Ik wens je veel leesplezier… (met video over de activiteiten aan de hemel voor dit najaar.)

Lees je het artikel liever op een witte achtergrond? Open dan de pdf boven aan deze pagina.

Diepe lessen

We zijn op een punt van evolutie aangekomen waar het oude zijn glans heeft verloren en heel duidelijk niet meer volstaat, maar het nieuwe is nog niet in de vorm gekomen. Deze nieuwe Maan in Maagd leert ons de doorgang te vinden in onszelf. Buiten ons zijn vooral chaos, verschuivingen en instabiele nieuwe situaties. De hogere octaaf van inspiratie van de Bron leert ons de oplossing uit het hart te laten komen. (Gecorrigeerde zwarte Maan conjunct Venus en zwarte Maan en zuidelijke Maansknoop in Weegschaal oppositie Neptunus in Vissen conjunct gecorrigeerde Priapus, Gecorrigeerde noordelijke Maansknoop, Priapus, noordelijke Maansknoop in het 9de huis conjunct MC in Ram.)

Implosie

Vanuit het huidige overlevingsmechanisme kan enorme onvrede, boosheid, projectie en strijd zijn en leeft men vooral in illusies of ziet men vooral de chaos en het bedrog in de wereld. We kunnen niet verder op de manier zoals het nu gaat. Dat is zowel voor vele mensen persoonlijk aan de orde als voor het grotere geheel in de wereld. Vooral de chaos, onvrede en boosheid zijn katalysatoren om vanuit een gevoel van urgentie in actie te komen of ten strijde te trekken. Maar vanuit die situatie ontbreekt helderheid en weten wat je echt moet doen. Dus dat kan een implosie geven van je energie, waardoor er intense moeheid kan zijn en iedere handeling te veel is. Dat imploderen is niet verkeerd, omdat het je de weg naar binnen wijst, waar stilstand het hart kan activeren. Vanuit het hart kan er inzicht komen in wat je nu eigenlijk wel wilt, in plaats van hard weg te rennen van chaos en moeilijke situaties ‘als een kip zonder kop’ of de strijd aan te binden. (Zie alinea hierboven voor astrologische verwijzingen.)

Helderheid krijgen

Er is een astrologische ‘Grote Driehoek’ in deze nieuwe Maan horoscoop. Een ‘Grote Driehoek’ is een krachtige activator voor talenten en mogelijkheden die zich ontvouwen. Omdat Pluto en Uranus betrokken zijn, gaat het om het krijgen van helderheid en een sprong maken in het bewustzijn. Daarvoor is de kracht van Pluto, die net weer (voor de laatste keer deze ronde) Steenbok is ingegaan, het handvat. Pluto in Steenbok vraagt om het leven te nemen zoals het IS en door de macht en onmacht heen te gaan en zo in de stilte en rust te komen. Dat is ongelofelijk moeilijk als je in paniek bent of heel erg boos. Maar door te stoppen de wereld te willen veranderen (macht) of je slachtoffer te voelen van de wereld (onmacht) en daarmee de situatie te nemen zoals die IS, voelt alsof je doodgaat of je eigen doodvonnis tekent. Acceptatie is geen werkwoord en kan alleen in het hier en nu ontstaan. Als je in het verleden bent of in de toekomst, dan is iets wat niet acceptabel is ook niet te accepteren, wanneer je denkt dat het nooit meer anders zal worden. In het hier en nu kan de acceptatie wel komen en daarna komen er nieuwe inzichten en mogelijkheden bij je naar boven. Dan heb je je eigen macht en onmacht gebroken en kan je iets weer zien voor wat het IS. Mijn meditatie-webinars kunnen je in deze doorbraak begeleiden. (‘Groot Driehoek’ buiten teken, dus geen echt majeur aarde driehoek, maar wel een groot driehoek met grote kracht: Uranus in Stier 11de huis driehoek Pluto in Steenbok retrograde 6de huis driehoek gecorrigeerde zwarte maan Venus, zwarte Maan, zuidelijke Maansknoop 3de huis conjunct IC in Weegschaal. Deze ‘Grote Driehoek’ werkt doordat één van de punten de zwarte Maan is, vooral op de kosmische niveaus uit. Dus als je niet in contact bent via je binnenwereld en je hart hiermee, dan blijf je hangen in de paniek van Pluto en een gevoel dood te gaan en/of losgeslagen vernieuwing van Uranus.)

Grote sprong in bewustzijn

Pluto blijft tot 20 november in Steenbok en het proces dat in 2008 is gestart met de kredietcrisis, het zichtbaar worden van bestuurlijke chaos, corruptie en manipulatie zal de komende maanden worden afgerond. De Supermanen die de komende maanden actief zijn zullen de transformatie kracht bijzetten. De Supermanen zijn begonnen met de laatste volle Maan van 19 augustus en zullen ook tot eind november actief zijn. De Supermanen maken dat de krachten de komende maanden extra zullen worden uitvergroot. Er moet nog veel in de openbaarheid komen en zichtbaar worden voor een flink deel van de mensheid. Ik verwacht wel intense, misschien zelfs schokkende maanden, maar ik verwacht dat het niet met te grote klappen zal gaan of dat het hele systeem zal gaan vallen. De grote driehoek, zal een geniale door de bron begeleide doorgang brengen, die we nu nog niet kunnen begrijpen of zien. Het is een sprong in bewustzijn en een groot bewust worden van de verdeel en heers spelletjes en andere manipulaties. De groei zal verbinding geven, vernieuwing, een nieuwe balans en handelen vanuit het hart. SAMEN. Dat is de Goddelijke inspiratie voor de komende maanden tot ongeveer half mei 2025. Denk aan nieuwe vormen van leven en het oplossen van problemen door de ratrace en de gevangenis van MOETEN los te laten. De oplossingen vinden we in je leven vereenvoudigen (downsizen) en in verbinding met elkaar andere invulling te geven aan je leven. (Zie alinea hierboven voor astrologische verwijzingen. Cheiron in 10de huis is Ram)

Herstel rechtvaardigheid

Maar de hoofdrol rond deze nieuwe Maan ligt bij Venus die door de inspiratie van de Bron (zwarte Maan) wordt opgetild naar een nieuwe hogere octaaf. Venus is verbonden met het hart en de binnenwereld met haar vrouwelijke waarde in ieder mens (man en vrouw). Vrouwelijke waarden zijn verbonden met het gevoel en onze binnenwereld. Maar ook met alles wat van waarde is, zoals dat in onze maatschappij verbonden is met een financieel systeem dat ons vasthoudt in een slavensysteem. Dat is een van de duale schaduwen van Venus in de Stof. Het is zo geconstrueerd, dat alle waarde wordt afgeroomd en afvloeit naar de top. Deze nieuwe Maan kan zeker een kink in de kabel zijn van het financiële systeem of iets enorm zichtbaar maken, waardoor er verandering MOET komen in het huidige financiële systeem. Rechtvaardigheid is een belangrijk sleutelwoord. Astrologisch is de energie van de Bron betrokken en dus zal verandering in het financiële systeem eruitzien als verlies van controle. We hebben bij de vorige nieuwe Maan al een flinke correctie gezien van de beurzen. Ik verwacht dus rond deze nieuwe Maan opnieuw een gebeurtenis. Weegschaal heerst ook over de rechtspraak en het kan dus ook zijn dat daar iets zichtbaar gaat worden, verbonden met herstel van rechtvaardigheid. 18 september 2024 start er een bodemprocedure tegen Rutten, de Jonge, Bill Gates en nog vele anderen die worden opgeroepen voor je rechtbank te verschijnen in Leeuwarden. Misschien is dit een onderdeel daarvan. (Zie alinea hierboven voor astrologische verwijzingen. Een mineraal dat het ontvangen van het ‘Goddelijke vrouwelijke’ kan begeleiden is de Divine Lace: https://inzichten.com/product/divine-lace-crystal/ ).

Eclipsseizoen najaar 2024

Deze horoscoop van de nieuwe Maan van 3 september is een maand actueel en een volle Maan geeft altijd het moment aan van maximale input in het dagelijks leven. De volle Maan van de komende maand en die bij deze nieuwe Maan hoort, is een gedeeltelijke Maansverduistering en ook nog eens SuperMaan, met dus extra impact. Het eclipsseizoen start dus al begin september met deze nieuwe Maan. Kort gezegd verwacht ik veel verandering en doorbraken tijdens het komende eclipsseizoen, dat duurt tot eind oktober 2024.

Deze video toont de praktische feiten van alle bijzondere gebeurtenissen aan de hemel voor de komende maanden: https://www.youtube.com/watch?v=_8n6qQ1YurM

Bijzondere parallel coronatijd

Er is een bijzondere parallel met de start van de corona-lockdowns in het voorjaar van 2020. De ringvormige Eclips van 2 oktober 2024 laat een soortgelijke imprint van de kosmische octaaf (Goddelijk ingrijpen) van de horoscoop zien, zoals we die hadden bij de start van corona-lockdowns in maart 2020 (Nieuwe Maan in Ram 24 maart 2024: https://inzichten.com/2020/03/het-begin-van-een-nieuw-era/ ) Alleen staat de imprint nu in het tegenoverstelde dierenriemteken Weegschaal. In maart 2020 werd er een nieuw era geactiveerd vanuit de Bron (in Ram) met het zichtbaar worden van de wond van de wereld. Met corona werd van ons gevraagd om vanuit ‘schijnveiligheid’ vooral aan die ander te denken (overleving in Weegschaal). Nu valt de ‘Goddelijke activatie’ in Weegschaal en de overleving in Ram, een tegenovergestelde situatie. En opnieuw is er een duidelijke krachtige betrokkenheid van de Bron en dus een groter plan achter wat er gebeurt. Corona heeft heel veel mensen wakker gemaakt en veel veranderd in bewustwording van de mensheid. (Heer Priapus/overleving staat met de eclips van 2 oktober 2024 conjunct zwarte Zon, dus niet verbonden met niveau van de Bron, dan kan de kracht van Mars niet worden gebruikt. Nieuwe Maan valt samen met de zwarte Maan zeer smal kanaal, dus zeer krachtige activatie, dat was 24 maart 2020 zo in Ram en opnieuw nu op 2 oktober 2024 in Weegschaal.)

Verwachting transformatieproces

Dus ik verwacht dat er nu op een plotselinge, bijzondere manier activiteiten op gang gaan komen vanuit samenwerking en communicatie en informatievoorziening. Als je niet verbonden bent met wat er in je binnenwereld (gevoel, intenties, enz.) afspeelt, dan is de kans zeer groot dat je een opgesloten situatie ervaart met niet weten hoe te handelen en verwarring. Een soort gevoel van verlamming, intens moe zijn en nergens zin in hebben. Hetzelfde als ik al omschreven heb bovenaan dit artikel en wat we nu ervaren rond deze nieuwe Maan van 3 september 2024. Maar de handtekening van het Goddelijke is zeer zeker betrokken bij de komende transformatie in dit (zeer waarschijnlijk) pittige najaar.

Een grote sprong in bewustzijn

Het proces dat in het eerste deel van dit artikel wordt omschreven speelt dus een hoofdrol de komende maanden. Gebruik de energie van ‘de Grote Driehoek’ zoals in dit artikel beschreven, door stil te staan om de situatie te kunnen zien voor wat die IS, en weer tot rust te komen en bij jezelf en in verbinding met jouw keuze, jouw hart. Van daaruit weet je weer wat jouw pad is, wat je wel en wat je niet dient. De komende activatie van het eclipsseizoen heeft een grote sprong in bewustzijn voor je in petto en een doorbraak voor de verbinding met je ware Wezensessentie, innerlijke multidimensionale verbindingen tussen alle facetten van je bewustzijn. Dit zijn zeer grote sprongen voor iedereen, maar ook op collectief niveau. Een eclips heeft minimaal 1 jaar impact en blijft dus doorwerken het komend jaar. Je kan meer lezen in de artikelen over de eclipsen later in dit najaar op mijn website: https://inzichten.com

Ik wens je een hele fijne maand met veel inzicht en liefdevolle transformatie.

Heb het goed…

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven en met meer gemak door je innerlijke transformaties te gaan. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda en dit is rond de nieuwe Maan van dinsdag 3 september, start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-3-september-2024/   (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) De Gedeeltelijke Maansverduistering SuperMaan van woensdag 18 september 2024 19:45 uur: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-ged-maansverduistering-supermaan-18-september-2024/  & De ringvormige ZEER BIJZONDERE Eclips van 2 oktober 2024 LIVE met de start om 19:30 uur: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-ringvormige-eclips-2-oktober-2024/ 

De eerst volgende SPECIAL mediatie-webinar is op woensdag 11 september 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op woensdag 11 september 2024 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-actuele-online-activatie-meditatie-11-september-2024/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Deel deze post op social media

'Pure alchemie: van donker versus licht, naar het ware GOUD'

Laatste nieuws

VERZENDING ALLE BESTELLINGEN WEEK WEKELIJKS VANAF 3 SEPTEMBER MET DHL

Wij wensen jou een heerlijke zomer met veel rust en liefde…<3

Hartegroet van Manuela van der Knaap & team

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ‘Rechtvaardigheid en verbinding’

Plaats een reactie