Welkom in mijn webshop. Je kunt hier producten aanschaffen die je kunnen begeleiden om iedere dag opnieuw je groei te ondersteunen, waardoor je op een zelfstandige manier jezelf kunt begeleiden.

DE BESTELLINGEN WORDEN 1X PER WEEK VERZONDEN. Voor meer info hierover kijk verder naar beneden op deze pagina.

**DE PRAKTIJK IS GESLOTEN TUSSEN 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden. Jouw bestelling wordt verzonden vanaf 22 juli. JE KAN WEL GEWOON BESTELLEN.

**In AUGUSTUS gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We VERZENDEN de bestellingen in AUGUSTUS ALLEEN OP 21 AUGUSTUS. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

***NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR IN AUGUSTUS***

Jouw bestelling wordt door Manuela in afstemming persoonlijk voor je uitgezocht en geopend (niet geprogrammeerd), dus zorg dat je aangeeft bij de ‘Bestelnotities’ voor wie het mineraal bestemd is.

Verder naar beneden op deze pagina vind je en korte uitleg waarom de mineralen die je koopt bij Inzichten.com zoveel beter voelbaar en krachtiger zijn. En een lijst met actuele mineralen voor ondersteuning op dit moment.

Webinars & kristaldagen kan je in de agenda vinden. Kom naar een kristaldag om zelf je optimale mineraal uit te zoeken met een mini-consult…

Mineraal van het moment

In mijn artikelen kun je lezen over de persoonlijke en collectieve processen waar een ieder op zijn of haar eigen manier doorheen gaat. Ter ondersteuning van deze innerlijke processen vind je hier het mineraal dat op dit moment de actuele essentie raakt van deze innerlijke processen en dus van binnenuit ondersteuning kan bieden om de doorgang in jezelf te vinden. Daardoor ga je met veel meer gemak door de processen heen.

  • Opent de innerlijke ruimte en maakt dat alle losse facetten en talenten gaan communiceren en als èèn geheel kunnen gaan functioneren. Wat de essentie van dit kristal is, dat is dat deze de mogelijkheid geeft aan alle facetten van jouw Wezensessentie, om zich te manifesteren op nieuwe manieren in onze realiteit met lichtheid en vreugde. HET WORDT WEER LEUK! Lees meer…

     

    15.00250.00

Categorieën

Klik op een categorie hieronder om de bijhorende producten te bekijken.

Verzending

Er wordt in het begin van de week (meestal op maandag) een pakketzegel van jouw bestelling aangemaakt via DHL. Hierdoor krijg je een mail van DHL waar in staat dat je pakket al is verzonden, maar als je te track en trace opent kan je zien dat dit niet het geval is. Alleen de pakketzegel is aangemaakt zodat we de bestelling intern kunnen verwerken. Op woensdag of donderdag wordt het pakket naar DHL gebracht. Meestal komt deze een dag later bij je aan als je in Nederland woont.

ADVIES ACTUELE MINERALEN:

Dit is een lijst voor mineralen die in de actuele processen NU kunnen ondersteunen. Dit zijn (op volgorde van wat het belangrijkste is in het proces): Met stip nog altijd bovenaan de Speciaal geopende Hematiet blijft het belangrijkste mineraal voor dagelijks onderhoudt. Je kan dit nog extra verdiepen in combinatie met de speciaal geopende zwarte Toermalijn met Seleniet staafje om negatieve energie en straling (5G) te ontladen. Actueel is nu de Divine Lace Crystal, omdat deze ruimte geeft voor onze Yin-kwaliteiten en de Wezensessentie helpt indalen en integreren (nu veel activatie van Venus/Yin-kwaliteiten). De Smokey Citrien Oerspace Crystal is een hele fijn om mee te slapen of te dragen, omdat deze de oorspronkelijke aarde verbinding vrijmaakt en in het lichaam brengt en in de verbinding naar de wereld. Daarnaast geven de grotere exemplaren van dit mineraal een beschermend veld om je heen en kan zo de verstorende frequenties van 5G en HAARP buiten je blijven. Vooral in de nacht is dit super fijn, om in dit veld te slapen.

Dan hebben we ook nog de Morion kwarts, die je helpt bewust te worden waar je je nog laat aftappen en helpt om jou nee ook echt een NEE te laten zijn. De Amethist met edelmetalen is heel fijn om het hoofd tot stilte te brengen en als je het combineert met een aardend mineraal (bijv. Hematiet of Nieuwe Aarde Kristal), dan kan je op fysiek niveau spierspanning en andere spanningen loslaten. En als je specifiek iets anders zoekt voor jouw proces, kijk dan even naar de andere mineralen.

Uitleg over de werking van mineralen uit mijn praktijk

Levend Wezentje

Ieder mineraal is een uniek levend Wezentje. Tien verschillende brokjes ruwe Hessoniet bijvoorbeeld werken net even iets anders. De een is bijvoorbeeld snel of heel direct, de ander is weer heel zacht of werkt eerst verticaal in het energielichaam. En zo zijn er vele manieren om tot hetzelfde doel te komen. Uiteindelijk doen ze wel wat hun gezamenlijke algemene werking is, maar ieder Wezentje doet het op zijn of haar eigen manier. Dat is inherent aan het samenwerken met een wakker mineralen Wezen.

Wat is er anders?

Ik krijg terug van mensen die mineraal hebben aangeschaft van mijn praktijk dat deze krachtiger voelbaar zijn in het lichaam. Iedereen opent andere lagen in een mineraal en mijn Wezensessentie (Manuela) die door mij heen werkt, opent vanuit onvoorwaardelijkheid de Godsvonk, ook wel de Wezensessentie genoemd bij mensen, mineralen en in alle materie. De mineralen worden niet geprogrammeerd, maar in samenwerking met het Wezentje geopend. Bijvoorbeeld bij de Hematiet is de ‘normale’ werking als je die ergens online koopt dat deze vooral energie afvoert. Als ik Manuela de Hematiet heb geopend dan opent dit mineraal bij de persoon de Godsvonk en de hele licht-as en voert alles af wat niet bij deze licht-centrering hoort. Daardoor raak je snel gecentreerd en kan je veel makkelijker loslaten. Ook de nadelen van de ‘normale’ Hematiet, zoals dat deze energetisch je leeg kan trekken als je er te lang mee zit is bij de Hematiet uit mijn praktijk niet aan de orde. De opent van binnenuit het Goddelijk Licht en daardoor krijg je juist ruimte in de het lichaam en met name de borststreek en kunnen mensen dieper ademhalen en makkelijker loslaten.

De mineralen in mijn praktijk worden vanuit het grote veld waar ik spaceholder van ben (downloads gekregen en meegenomen in de incarnatie) geopend en daardoor is de werking van de meeste mineralen anders dan wanneer je die elders aanschaft. Je krijgt inzicht in dit grote multidimensionale veld waarik (Manuela) spaceholder van ben, tijdens de online workshop ‘Scheppingen en zo…’. Dat is vooral super duidelijk bij de Hematiet, waar de Godsvonk en de licht-as actief wordt, naast de ‘normale’ werking van het afvoeren en aarden. Daardoor is de werking veel lichter en kan je met meer gemak loslaten, omdat je houvast vindt in jezelf bij de Licht-as en Godsvonk. Ook wordt de werking/Wezen multidimensionaal aangeboden en beschikbaar gemaakt in de afstemming en daardoor zijn de mineralen fysiek veel krachtiger voelbaar en is de integratie in de stof van het lichaam gemakkelijker. Ook zijn alle multidimensionale lagen beschikbaar gemaakt en daardoor kan jouw bewustzijn andere paden en verbinding kiezen die normaal niet beschikbaar zijn, omdat die nog niet ‘aan’ zijn in je bewustzijn.

Persoonlijke aandacht voor jouw bestelling

Alle mineralen en producten die besteld worden, krijgen een persoonlijk behandeling en worden speciaal in afstemming voor de persoon waar het voor is uitgezocht (niet geprogrammeerd). Dus vul jouw naam (geboorte- en/of meisjesnaam) in of van de persoon waar de bestelling voor is in bij het veld van de ‘Bestelnotities’ (die vind je daar waar je je naam en adres invult). Wanneer de maat die optimaal is afwijkt van wat je besteld hebt, dan neem ik contact met je op via mail of telefoon om dit te overleggen.