Workshops

Tijdens de workshops in mijn praktijk kun je in een gelijkwaardige setting van een kleine groep mensen jezelf herontdekken. Dit innerlijke ontvouwen van wie jij in Wezen bent (Godsvonk) begeleid ik met jouw kosmische horoscoop en mineralen. Het actuele aanbod van workshops staat hieronder. Heb je interesse in een workshop op maat voor een groep? Neem dan contact met me op.

juni 2023
16 jun 2023
19:45
Online

Eindelijk is het zover en ga ik starten met mijn eerste online workshop met uitleg over de Matrix en de opbouw van Scheppingen. Deze workshop geeft je inzicht over met welke reis ons bewustzijn bezig is en ook wat er zich nu aan het voltrekken is.

Geen evenementen gevonden!

Wil je meer weten over workshops of zelf een workshop op maat aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Aanbod

Dit is een kleine greep uit de aanbodstroom die je onder consulten kunt vinden. Er zijn al activiteiten vanaf € 10,- tot zeer intensive begeleiding.

Workshops

Tijdens de workshops in mijn praktijk kun je in een kleine groep mensen jezelf en wie je in Wezen bent herontdekken en ervaren...

Consulten

Wil je graag inzicht waar je Goddelijke Wezenlijke kwaliteiten liggen? En deze ook nog praktisch gaan integreren en leven? Bezoek dan de aanbodstroom bij de consulten. Er zijn al activiteiten vanaf € 10,- tot zeer intensive begeleiding.

Webinars

Iedere nieuwe en volle Maan en bijna iedere week, organiseren wij van inzichten.com een ‘activatie&meditatie webinar’. Deze webinar is er op gericht om jou terug te brengen bij jezelf, je door jouw persoonlijke actuele innerlijke proces heen te loodsen en zodat je weer helemaal in evenwicht komt.

Kristaldagen

Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft.