Workshops

Tijdens de workshops in mijn praktijk kun je in een gelijkwaardige setting van een kleine groep mensen jezelf herontdekken. Dit innerlijke ontvouwen begeleid ik met je kosmische horoscoop en mineralen. Het actuele aanbod workshops staat hieronder. Heb je interesse in een workshop op maat voor een groep? Neem dan contact met me op.

september 2020
6 september 2020
09:45 - 17:00
Praktijk Manuela van der Knaap
We gaan samen ontdekken en spelen met de energie van mineralen (edelstenen en mineralen), in gelijkwaardige samenwerking met de mineralen en natuurlijk met de natuurwezens die verbonden zijn met de mineralen.  Het verschil tussen deze workshopdag  ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’ en de ‘Mineralen workshopdag’ is dat deze workshop gaat over het ontdekken van jouw eigen ... Meer lezen Ontdek jouw persoonlijke Wezenskwaliteit met mineralen (sept 2020)
26 september 2020
09:45 - 17:00
Praktijk Manuela van der Knaap, Lisse
We gaan samen ontdekken en spelen met de energie van mineralen (edelstenen en kristallen) in samenwerking met het Wezentje vanuit het eenheidsbewustzijn en ook je eigen Wezensessentie ontdekken.
oktober 2020
25 oktober 2020
09:45 - 17:00
Praktijk Manuela van der Knaap, Lisse
We gaan samen ontdekken en spelen met de energie van mineralen (edelstenen en kristallen) in samenwerking met het Wezentje vanuit het eenheidsbewustzijn en ook je eigen Wezensessentie ontdekken.
november 2020
28 november 2020
09:45 - 17:00
Praktijk Manuela van der Knaap
We gaan samen ontdekken en spelen met de energie van mineralen (edelstenen en mineralen), in gelijkwaardige samenwerking met de mineralen en natuurlijk met de natuurwezens die verbonden zijn met de mineralen.  Het verschil tussen deze workshopdag  ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’ en de ‘Mineralen workshopdag’ is dat deze workshop gaat over het ontdekken van jouw eigen ... Meer lezen Ontdek jouw persoonlijke Wezenskwaliteit met mineralen (nov 2020)
december 2020
19 december 2020
09:45 - 17:00
Praktijk Manuela van der Knaap, Lisse
Op verzoek van vele deelnemers organiseer ik een vervolg workshop voor de workshop: ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’. Deze workshop is alleen voor mensen die al eerder hebben deelgenomen aan deze workshop of de mineralen workshop in mijn praktijk. Tijdens deze vervolg workshop; ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’, gaan we nieuwe lagen ontdekken van wie ... Meer lezen Vervolg workshop: Ontdek jouw persoonlijke Wezenskwaliteit met mineralen (dec 2020)
Geen evenementen gevonden!

Wil je meer weten over workshops, of een workshop aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Aanbod

Dit is een kleine greep uit de aanbodstroom die je onder consulten kunt vinden. Er zijn al activiteiten vanaf € 10,- tot zeer intensive begeleiding.

Workshops

Tijdens de workshops in mijn praktijk kun je in een kleine groep mensen jezelf en wie je in Wezen bent herontdekken en ervaren...

Consulten

Wil je graag inzicht waar je Goddelijke Wezenlijke kwaliteiten liggen? En deze ook nog praktisch gaan integreren en leven? Bezoek dan de aanbodstroom bij de consulten. Er zijn al activiteiten vanaf € 10,- tot zeer intensive begeleiding.

Webinars

Iedere nieuwe en volle Maan en bijna iedere week, organiseren wij van inzichten.com een ‘activatie&meditatie webinar’. Deze webinar is er op gericht om jou terug te brengen bij jezelf, je door jouw persoonlijke actuele innerlijke proces heen te loodsen en zodat je weer helemaal in evenwicht komt.

Kristaldagen

Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft.