Kristaldagen

Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleidt om de juiste mineralen en geometrie te selecteren. Met een mineralenconsult samen met Manuela komt daar de ervaring bij, zodat je weet wat je koopt en een optimale verbinding krijgt met je aankoop. Klanten zeggen vaak: ‘Ik vond een 24/7 coach en vriend voor het leven’.

Ga hier naar de agenda om jouw plekje te reserveren voor een kristaldag.

Kristaldagen met mineralenconsult

Bijna iedere tweede zaterdag en laatste woensdagmiddag van de maand is er een kristaldag. Dit zijn altijd heerlijke momenten waarop je van harte bent uitgenodigd voor een kopje koffie of thee, het ont-moeten van gelijkgestemden en kunt genieten van de energie van het kristalnetwerk in mijn praktijk in Lisse. Alleen al door aanwezig te zijn, worden op een zachte manier van binnenuit blokkades opgelost en word je van binnenuit geleid om de juiste mineralen of geometrie te vinden die je van binnenuit kunnen begeleiden om door blokkades heen te bewegen, inzicht te krijgen en dit te integreren in het dagelijks leven.

Open en multi-dimensionaal bewustzijn

In alle mineralen en geometrie in mijn praktijk met haar multi-dimensionale kristalnetwerk, is het multi-dimensionale bewustzijn van het Wezen van het mineraal vrij en open. Daarmee wordt een mineraal en geometrie een 24/7 coach, die op een gelijkwaardige manier met jou samen kan werken en je van binnenuit inspireert om nieuwe paden te vinden en te bewandelen. Doordat de mineralen en geometrie op dit grote omvattende niveau geopend zijn, is de kracht en het bereik van de mineralen en geometrie zuiver, autonoom en groot, maar altijd in afstemming met jou en dienstbaar aan jou.

Begeleiding

Tijdens een mineralenconsult is het mogelijk om samen met mij de Wezensessentie van het mineraal of geometrie te ont-moeten. Hierdoor maken we bewust wat het mineraal voor je doet en vertalen we dit naar praktische ervaringen, die je herkent uit je dagelijks leven. Hierdoor krijg je praktisch inzicht en openingen in blokkerende processen in jezelf van dat moment. Dit ontstaat van binnenuit en geeft een aha-gevoel en een dieper begrijpen en laten ontvouwen waar je opening voor de vastzittende situatie en energie zit. De ervaring leert dat dit mineralenconsult vaak al een deel van de weg vrijmaakt naar jouw Wezensessentie. Dit is een prima voorbereiding voor een telefonisch of dagdeel consult in mijn praktijk. Voor deze begeleiding reken ik € 45,- en zijn we ongeveer een half uur bezig. Als er extra ruimte is na jouw mineralenconsult en we besluiten samen dit te verlengen, dan kost 45 minuten € 60,- en 1 uur € 90,-

Deze dagen zijn altijd een waar feest van ontdekking en bekrachtiging. We mogen samen steeds de liefde en werking van de mineralen en geometrie krachtig ervaren en delen tijdens deze kristaldagen. Spontane healing ontstaat van binnenuit. Ook deze dag zal weer in deze open en liefdevolle sfeer neergezet worden in samenwerking met de elementenwezen van deze prachtige kristallen.

Lees meer over het aanbod, inmiddels is het assortiment nog veel meer uitgebreid. Er is iets voor iedere prijsklasse te vinden, vanaf 2 euro tot museumstukken en dus ook grotere mineralen voor huizen en ruimtes.

Aanmelden

Op alle kristaldagen zijn zowel kinderen als volwassenen van harte welkom. Aanmelden wordt zeer gewaardeerd, ook om de bezoekersstroom een klein beetje te reguleren. Als je samen met mij met de mineralen en geometrie wilt verbinden, dan kan dat alleen als je je aangemeld hebt met een voorkeurtijd voor een mini-consult van 30 minuten (30 euro). Tijdens sommige kristaldagen is het enorm druk, maar het is ook af en toe heel rustig. Dus ook op het laatste moment nog even beslissen om langs te komen, behoort zeker tot de mogelijkheden. Maar stuur mij dan een Whatsapp bericht of bel even 06-24 24 4 789. E-mail wordt tijdens de kristaldagen niet meer gezien.

Dynamiek

Ik probeer de bezoekersstroom een klein beetje te reguleren, zonder de bewegelijkheid eruit te halen voor spontane situaties en onderlinge heling die soms spontaan ontstaat. We helen onszelf in dit multi-dimensionale kristalnetwerk van binnenuit en deze spontane uitwisseling groeit dagelijks in intensiteit. Tijdens deze kristaldagen kan het zijn dat je even moet wachten om met mij samen en de mineralen en/of geometrie de werking helder te maken en eventueel te openen. Maar er is voldoende te doen om je zeker niet te hoeven vervelen met de duizenden mineralen en geometrie-Wezens en gelijkgestemde bezoekers. Geef alsjeblieft aan bij je aanmelding voor de kristaldag aan, waar jouw voorkeurstijd ligt voor een mineralenconsult!

De gereserveerde tijd is geen vaste tijd, maar een richttijd om de bezoekersstroom enigszins te reguleren, zodat niet iedereen op hetzelfde tijdstip binnenkomt. Het is dus mogelijk dat je onder genot van een kopje thee of koffie en in de heerlijke energie van mijn praktijk, nog even wat langer aanwezig kan zijn voordat je aan de beurt bent. De 30 euro voor dit mineralenconsult wordt direct na reservering in de webwinkel afgerekend.

Zaterdagen:

 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 12:30
 • 13:30
 • 14:30
 • 15:30
 • 16:30
 • 17:30

Woensdagen

 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 15:30
 • 16:30
 • 17:30

Ga hier naar de agenda om jouw plekje te reserveren voor een kristaldag.

Wanneer inloop- en kristaldagen:

*Op de tweede zaterdag van de maand ben je van harte welkom vanaf 10.00 tot 18.00 in mijn praktijk in Lisse (bij de Keukenhof).
Adres: Heereweg 447 Lisse.

*Op de laatste woensdagmiddag van de maand ben je van harte welkom tussen 12.00 en 18.00 .

*Speciale dagen. Soms organiseer ik bij uitzondering extra kristaldagen of kristalavonden. Kijk in de agenda voor de exacte data van de inloop- en kristaldagen.

*Eigen kristaldag organiseren met je vrienden. Je kunt je ook met minimaal 4 personen aanmelden en dan kunnen we een speciaal moment organiseren. Voor iedere deelnemer is er een half uur begeleiding. Hiervoor bereken ik dan € 45,- per persoon.

Routebeschrijving

Je krijgt eenIk stuur je dan de routebeschrijving via een aparte e-mail met een link erin direct na de aankoop van een ticket voor de kristaldag, voor parkeerinstructies (parkeren bij de groene bollenschuur van de buurman) en dan kun je ook je weg vinden rond en op het terrein van de boerderij naar mijn praktijk toe.

Op dit moment is er nog geen pin-automaat aanwezig,.

Ga hier naar de agenda om jouw plekje te reserveren voor een kristaldag.

Aanbod

Dit is een kleine greep uit de aanbodstroom die je onder consulten kunt vinden. Er zijn al activiteiten vanaf € 10,- tot zeer intensive begeleiding.

Workshops

Tijdens de workshops in mijn praktijk kun je in een kleine groep mensen jezelf en wie je in Wezen bent herontdekken en ervaren...

Consulten

Wil je graag inzicht waar je Goddelijke Wezenlijke kwaliteiten liggen? En deze ook nog praktisch gaan integreren en leven? Bezoek dan de aanbodstroom bij de consulten. Er zijn al activiteiten vanaf € 10,- tot zeer intensive begeleiding.

Webinars

Iedere nieuwe en volle Maan en bijna iedere week, organiseren wij van inzichten.com een ‘activatie&meditatie webinar’. Deze webinar is er op gericht om jou terug te brengen bij jezelf, je door jouw persoonlijke actuele innerlijke proces heen te loodsen en zodat je weer helemaal in evenwicht komt.

Kristaldagen

Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft.