‘De weg naar Authentiek Leven in Vrede’ DEEL 1

JAARHOROSCOOP 2024/2025 Ged. SuperMaansverduistering van 18 september 2024

Geschreven door: Manuela van der Knaap

19,6 minuten leestijd

Dit is ‘DEEL 1 JAARHOROSCOOP’ over de impact van het eclipsseizoen van het najaar van 2024. Dit artikel gaat over de gedeeltelijke SuperMaansverduistering in Vissen van woensdag 18 september 2024. Je leest hier over HET INNERLIJKE PROCES van het eclipsseizoen en het komende jaar. Je leest de impact voor hen die in crisis komen vanuit overleving, maar ook hoe je daar uit kan komen en wat de enorme potentie is van dit eclipsseizoen. Die kan je een grote omkering opleveren, een leven vol vrede, harmonie, liefde en eindelijk kunnen stromen vanuit moeiteloosheid in de wereld. Lees meer in het artikel…

Lees je het artikel liever op een witte achtergrond, open dan de pdf bovenaan deze pagina.

Praktische informatie SuperMaansverduistering

Deze SuperMaansverduistering is bij ons in Nederland en Europa zichtbaar, en ook nog in Noord- en Zuid-Amerika en Afrika. Deze verduistering is eigenlijk nauwelijks een verduistering te noemen, omdat alleen rond de maximale verduistering om 4:44 uur Europese tijd er een klein hapje uit de Maan weg is. De rest van de Maan valt in de bijschaduw en daardoor blijft de Maan wel zichtbaar, maar minder helder. Dus je ziet vooral een schaduw over de Maan trekken. Omdat de verduistering ook een SuperMaan is, is de Maan extra groot en helder, maar ook deze ‘Super’ van de Maan is maar minimaal, met een ongeveer 5% grotere Maan en 11% helderdere Maan dan een ‘normale’ volle Maan is. De processen die hier beschreven staan in dit artikel, verbonden met deze gedeeltelijke SuperMaansverduistering, zijn ongeveer een jaar actueel. (Deze volle Maan is tijdens de Maansverduistering in Perigeum tijdens dit SuperMaanseizoen. De Maansverduistering raakt de kernschaduw nauwelijks en daardoor is het eigenlijk meer een verduistering in bijschaduw, met alleen een klein hapje uit de Maan rond de maximale verduistering.)

Irritant sluimeren van processen

Zoals ik al eerder gedeeld heb, zijn de verduisteringen in bijschaduw en met een minimale verduistering veel intenser dan een goede krachtige totale Maansverduistering. Bij een totale Maansverduistering wordt de boodschap die de Maan brengt luid en duidelijk verstaan, begrepen en komt krachtig binnen. Maar bij een verduistering die zo minimaal is, wordt wel de diepte in ons onderbewuste geopend, zoals een Maansverduistering altijd doet, maar de processen die aangeraakt worden, zetten niet echt door en blijven een soort van heel irritant sluimeren. Dat kan veel onrust, angst en chaos geven van binnen en in je leven. Daarom is het rond dit soort minimale Maansverduisteringen extra belangrijk om tijd te nemen om bewust je aandacht naar binnen te brengen. Dit kan door zelf te mediteren, bewust je aandacht in jezelf te leggen en te voelen welke innerlijke processen en vragen er zijn. Maar je kan bijvoorbeeld ook met mijn online meditatie meedoen, waar je met meer gemak de integratie kan maken en op een zachte, liefdevolle manier de bewustwording van de processen die in gang gezet zijn voor de SuperMaansverduistering helder kunnen worden. (Meditatie-webinar: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-ged-maansverduistering-supermaan-18-september-2024/ )

Authentiek mogen leven

De planeet Pluto is vanaf 2 september 2024 voorlopig voor de laatste keer Steenbok in gegaan. Dit is de afsluiting van een proces dat in 2008 is gestart en nu haar afronding maakt. We zagen in 2008 bij de start direct al de kredietcrisis. De problemen die toen zichtbaar werden zijn nog steeds niet opgelost en worden met veel marktmanipulatie hoog gehouden. Pluto in Steenbok brengt de drek omhoog en in het zicht, rondom de thema’s: bestuur, begrenzing, verantwoordelijkheid, autonomie, autoriteit en authenticiteit. In beide Eclipsen van dit eclipsseizoen van het najaar van 2024 staat Pluto in de laatste graad van Steenbok en dat betekent de transformatiekracht maximaal is en dwingt om bewust te worden en te veranderen. Dus er is een enorme druk om alle manipulatie rond deze thema’s te transformeren. Voor ieder persoonlijk spelen vooral de thema’s rond het terugnemen van autoriteit en om authentiek te kunnen leven. Dit krachtige transformatieproces duurt tot 20 november 2024. (Groot astrologisch AARDE driehoek Zon in Maagd 2de huis driehoek Uranus in Stier 11de huis driehoek Pluto in Steenbok 6de huis. Pluto staat in de laatste graad van Steenbok, dus extra krachtig dwingt die transformatie af.)

Beperkingen zelfstandigheid

Zowel in de horoscoop van de SuperMaansverduistering van 18 september 2024, als de bijzondere Eclips van 2 oktober 2024, is er iets met de planeet Mercurius aan de hand en dus met het thema rond kennis en informatie overdracht, media, contact van A naar B, verkeer, boodschappen en diensten overbrengen (dus post, pakketdiensten) enzovoort. De SuperMaansverduistering die vooral doorwerkt op onze onderbewuste lagen en beleving van onze binnenwereld, laat een beperking zien voor Mercurius rondom autoriteit. Deze beperking kan buiten je liggen door een externe autoriteit, maar ook kunnen er situaties zijn die je innerlijke stroom beperken, doordat er veranderingen zijn doorgevoerd in wetten en regels. Zoals we nu enorme vertragingen zien bij pakketdiensten, omdat de wet andere voorwaarden gaat stellen om jezelf als ZZP’er te verhuren aan bedrijven, met dreigingen van grote boetes. Daarom zien we dat veel grote bedrijven mensen weer in loondienst gaan nemen. Maar heel veel ZZP’ers hebben bewust gekozen om zelfstandig te zijn en voor meerdere bedrijven te werken en willen niet terug in een vaste baan. Dus we zien enorme verschuivingen rondom deze situatie, bij beveiligers en pakketbezorgers, maar ook in de zorg, onderwijs en bij allerlei andere beroepen waar men zelfstandig ZZP’er is geworden en wat nu problemen geeft. Daardoor zijn er plotseling enorme tekorten aan medewerkers overal en gaat het mis, zoals bij het bezorgen van pakketten bij Post.nl. In sommige regio’s duurt het langer dan een week om pakketten te ontvangen. Dit geeft dus veel beweging en de noodzaak om opnieuw keuzes te maken en te zien waar je wel nog je innerlijke stroom kan neerzetten met vraagstukken rond inkomen. (SuperMaansverduistering: Mercurius in Maagd 2de huisoppositie Saturnus in Vissen conjunct Nessus 8ste huis met een ruime conjunct met Maan en Neptunus in Vissen 8ste huis. Saturnus is Heer van Pluto in Steenbok laatste graad, dus extra heftig.)

Afb: Video met uitleg over veranderingen voor ZZP’ers: Oplossing voor 1 Miljoen ZZP’ers – Problemen ‘Schijnzelfstandigheid’: https://www.youtube.com/watch?v=SDS9eeFIHhk

Mercurius retrograde gevoel

De impact van de bijzondere Eclips van 2 oktober 2024 (Artikel DEEL 2 JAARHOROSCOOP) is nog vele malen groter en gaat heel veel overhoop gooien rondom de thema’s van Mercurius. Als je niet goed in je vel zit krijg je zeer waarschijnlijk te maken met keuzes die je moet maken die je stress geven en aanvoelen als een retrograde Mercurius. Dit levert situaties en verstoringen op rondom communicatie, media, informatie overdracht, kennis, op scholen, in het verkeer, in de agenda om een afspraak te plannen en zo nog veel meer. Pas als je naar binnen beweegt en de rust en vrede vindt in jezelf en van daaruit naar buiten beweegt, dan stroomt alles wel. De situatie die de Eclips neerzet was al voelbaar in de opbouw naar de eclips toe en ook voor het komend jaar aan de orde. Er gaat dus veel gebeuren op een heel praktische manier, met grote veranderingen en het moeten maken van nieuwe keuzes. Je kan meer lezen over de speciale situatie rond Mercurius in ‘DEEL 2 JAARHOROSCOOP’ in het artikel over de Eclips van 2 oktober 2024. (Eclips 2-10-2024: Zuidelijke Maansknoop conjunct Eclips (Zon, Maan), gecorrigeerde zwarte Maan, ware zwarte Maan, Mercurius in Weegschaal 6de huis.)

Identiteitscrisis of zichtbaar worden

Deze eclips kan een diep gevoel van identiteitscrisis geven en de noodzaak om jezelf opnieuw uit te vinden. Dat is vooral het geval als je niet goed in je vel zit en dus in de lagere octaven van je energie zit. Zit je wel in de stroom verbonden met je hart en met de Bron, dan wordt je identiteit en het weten wie je bent en waar jij voor staat opgetild, gevoed en gedragen door de stroom van de Bron. Dus identiteit, jezelf opnieuw ontdekken, zichtbaarheid en mogen bestaan, zijn thema’s rond deze SuperMaansverduistering. Omdat deze verduistering in Maagd staat, zijn de thema’s rond Maagd aan de orde in dit proces. Wanneer je bijvoorbeeld niet goed in je vel zit, dan kan je extra kritisch zijn en oordelen over jezelf. Maar als je wel in een fijne of zelfs in de Goddelijke stroom bent, dan wordt dat onderscheidingsvermogen, en heel duidelijk en scherp kunnen waarnemen wie je bent en waar je voor staat. Omdat er in de horoscoop van de SuperMaansverduistering grote krachten verbonden zijn met de Zon, in een astrologische grote driehoek, kan deze SuperMaansverduistering echt een keerpunt zijn in je leven, vooral omdat je met veel helderheid en kracht jezelf zichtbaar kan maken. En daarmee ook jouw plek in de maatschappij en in de wereld krachtig kan innemen. (Zon in Maagd 2de huis staat conjunct gecorrigeerde zwarte Maan 2de huis Weegschaal, zuidelijke Maansknoop en ware zwarte Maan in Weegschaal 3de huis. Groot Driehoek in Aarde: Zon in Maagd 2de huis driehoek Uranus in Stier 10de huis driehoek Pluto in Steenbok 6de huis en laatste graad Steenbok en daardoor extra sterk.)

Projecties en chaos

Het overlevingsmechanisme verbonden met de gedeeltelijke SuperMaansverduistering maakt dat situaties rondom projecties, verwarring, helemaal doordraaien, chaos, paniek, illusies, bedrog, eenzaamheid en vraagstukken over spiritualiteit en religies weer extra aan de orde zijn. Dit was afgelopen zomer maximaal, daarna weer even wat minder, maar komt met deze eclips weer even helemaal vol in beeld. Dit kan gaan over het aanwijzen van een zondebok om weer vat te kunnen krijgen op het leven en situaties die uit de hand lopen. Dus die situaties kan je zien in de wereld, maar ook in je eigen omgeving of in het gedrag van jezelf. Dit kan ook verbonden zijn met een instabiele financiële situatie, zoals het onderuit gaan van het financiële systeem of voor jou persoonlijk een situatie rondom financiën en wat voor jou van waarde is. (Maan conjunct Neptunus 8ste huis in Vissen oppositie Zon in Maagd 2de huis conjunct gecorrigeerde zwarte Maan 2de huis , zuidelijke Maansknoop en ware zwarte Maan in Weegschaal 3de huis.)

Niet in actie kunnen komen

Daarnaast kan de situatie die je leest in de alinea hierboven een gevoel van beklemming geven en het niet weten wat je moet doen en hoe je moet handelen. Er is dan paniek met een intens gevoel iets te moeten doen, maar daarvoor niet de kracht hebben of het overzicht missen. Het kan voelen als een soort van verlamming en maar niet in de actie kunnen komen. Daardoor kan er diepe woede en onmacht wakker worden, als er ook paniek is met een gevoel van urgentie, omdat je voelt dat je iets MOET doen, maar niet weet wat. De kosmische krachten zijn zo groot, dat je er niet doorheen kan duwen. Je wordt een soort van stilgezet. Dit zou mogelijk kunnen gaan over een lockdown. Deze duiding gaat over een wereldwijde situatie. Dus mogelijk is dit niet hier aan de orde, maar wel in andere landen of werelddelen. Thema’s die verbonden kunnen zijn hiermee zijn bijvoorbeeld nieuwe situaties rond censuur en beperkingen om spontaan te mogen spreken. In Groot-Brittannië zien we al maanden rellen rond deze thema’s. (Zie de astrologische verwijzingen alinea hierboven. Heer Priapus in Ram is Mars en die staat in verhoging verbonden met de zwarte Zon (Bron) in het 11de huis en geeft een verlamming en verloren zijn als je niet de stroom van de Bron kan pakken.)

Helende fysieke beweging

Dit overlevingsmechanisme van deze SuperMaansverduistering dwingt je eigenlijk stil te staan, om niet vanuit paniek te handelen en zelfs om naar binnen te gaan. Door stil te staan en te voelen wat er nu eigenlijk zo in paniek is, kan je jezelf weer bij elkaar rapen en de rust en vrede herstellen. Wat ook kan helpen is juist wel gaan bewegen, maar dan puur lichamelijk. Dus niet vanuit de mindset van paniek of met een doel, maar gewoon bewegen om je energie in beweging te brengen. Dat is het cadeau rond deze SuperMaansverduistering die de Bron je aanreikt, om te kunnen ontsnappen aan de onmacht en paniek en weer bij jezelf te komen. Er zijn hele mooie helende manieren van fysieke beweging zoals Chi-Kung, Tai Chi, Kung Fu, Yoga, wandelen in de natuur en zwemmen in natuurwater, enz. (Zie de astrologische verwijzingen in de alinea hierboven.)

Stoppen met strijden

De potentie van deze SuperMaansverduistering is groot en zoals ik eerder al schreef kan deze eclips een grote impact hebben om je leven om te keren en in de juiste richting te zetten. Vooral om wie je eigenlijk in Wezen bent te kunnen laten stromen in de maatschappij en de wereld en om je ook uit te spreken. De stroom van de Bron in Weegschaal inspireert ons om te stoppen met strijden en contact te maken met de diepe vrede en liefde in jezelf. Vanuit de stroom van de Bron, zal er inspiratie zijn om te gaan voor eenvoud en te kiezen voor een leven waarin je kan stromen vanuit rust, liefde, harmonie, balans en diepe intense vrede. Vanuit die stroom is er wel helderheid wat je te doen staat en wordt alles wat je doet juist gedragen door die innerlijke stroom van vrede. Het resultaat is dat er een gevoel van moeiteloosheid is en je ont-moet synchroniciteit. Er kan zelfs zoveel rust en harmonie zijn, dat het saai wordt voor je persoonlijkheid, die bij de meeste mensen de afgelopen jaren pittig heeft moeten buffelen om alle vernieuwing bij te kunnen houden. (De afgelopen ongeveer 2,5 jaar stond de noordelijke Maansknoop in Ram en is dit aan de orde.) Dus is het wel even wennen om vanuit rust en harmonie te mogen stromen en leven. (Zon in Maagd 2de huis staat conjunct gecorrigeerde zwarte Maan 2de huis Weegschaal, zuidelijke Maansknoop en ware zwarte Maan in Weegschaal 3de huis. Oppositie Maan en Neptunus in Vissen 8ste huis conjunct gecorrigeerde Priapus en gecorrigeerde noordelijke Maansknoop 8ste huis en ware noordelijke Maansknoop conjunct ware Priapus in Ram 9de huis. Groot Driehoek in Aarde: Zon in Maagd 2de huis driehoek Uranus in Stier 10de huis driehoek Pluto in Steenbok 6de huis en laatste graad Steenbok en daardoor extra sterk.)

Gaan voor vrede en harmonie

De vernieuwing is nog steeds maximaal, maar nu is de inspiratie om vanuit de innerlijke stroom en een duidelijke overtuiging voor de vrede te gaan en zelfs te weigeren om nog langer te strijden. Door die moeiteloosheid laat je los wat niet meer past en je te veel strijd en energie kost en maakt dat je als vanzelf gaat doen waar het moeiteloos stroomt. Dit kan ook betekenen dat veel los moet laten en de consequenties moet aanvaarden om te downsizen, bijvoorbeeld kleiner te gaan wonen of te verhuizen of ander werk te gaan doen waarbij de stress er niet is. Dus zie en accepteer de consequenties van je keuze. Gun jezelf die omkering en rust. Dit kan ook een collectieve omkering zijn, waarin mensen zich niet meer laten gebruiken voor verdeel en heers manipulaties, maar echt kiezen voor vrede en harmonie in hun leven. (Zie astrologische verwijzingen onderaan de alinea hierboven.)

Hoofdthema is verbindingen

Daarbij is de inspiratie van de Bron en hoofdthema vanaf 14 april 2024 tot 15 april 2025 verbonden met relaties en verbindingen in het algemeen. We worden geïnspireerd om opnieuw alle relaties en verbindingen onder de loep te nemen en opnieuw uit te vinden wat je ‘nodig’ hebt in deze verbindingen. Of wat je niet (meer) past en te veel stress en pijn brengt. Dit is van toepassing op alle verbindingen, in de eerste plaatst de verbinding met jezelf en je lichaam. Maar ook verbindingen met je levenspartner, vrienden, familie, dieren, je werk, andere bezigheden. Bij alles in het leven is verbinding betrokken. Dus best een belangrijk thema. Door deze ‘Goddelijke’ inspiratie, komt er dus een focus op dit thema en dat brengt veel verandering met zich mee en ook veel scheidingen en afscheid nemen. Maar ook verrassende nieuwe ontdekkingen en ontmoetingen. Zoals moeiteloos in verbinding met anderen kunnen stromen. Er ligt in deze periode ook een focus op het vrouwelijke en de binnenwereld in de mens. Andere thema’s verbonden met Weegschaal zijn: rechtvaardigheid, het gerechtshof, de rechter, liefde, vrede, zachte vrouwelijke aanpak, balans tussen mannelijk en vrouwelijk, balans op alle vlakken, harmonie, keuze stress (onzeker en niet weten) of algemeen keuzes moeten maken, enz. (Bron-energie/stroom is de kosmische octaaf van de zwarte Maan. De zwarte Maan staat in Weegschaal: Gecorrigeerde zwarte Maan van 14-4-2024 tot 17-6-2024, van 3-9-2024 tot 6-12-2024 en van 19-12-2024 tot 15-4-2025. De ware zwarte Maan (niet gecorrigeerd) staat in Weegschaal vanaf 30-6-2024 tot 27-3-2025. Deze informatie is astronomisch gecorrigeerd en dus super zuiver.)

Vrij mogen spreken

Dan wil ik nog tot slot eraan toevoegen dat wat je aangereikt krijgt door de SuperMaansverduistering je inspireert om te gaan staan, jouw plek in te nemen en de grond onder je voeten te voelen en in eigendom te nemen. Van daaruit weet wie je in Wezen bent en waar je voor staat. Ook is er inspiratie om je uit te spreken, maar wel op een rechtvaardige en liefdevolle manier, vanuit innerlijke rust en niet om te overtuigen. Dit is de essentie van het thema in de opbouw naar dit eclipsseizoen en voor het komende jaar. Je niet langer de mond laten snoeren, maar de vrijheid hebben om ook te mogen stromen op een vredige manier, zonder strijd. Niet om anderen of situaties te veranderen, maar om jezelf zichtbaar te maken en vanuit diep gevoel het recht te hebben om jouw woorden te laten stromen. Ik vermoed zelfs dat er een collectieve blokkade of manipulatie is die ons de keel snoert. Maar daar komt met dit eclipsseizoen een doorbraak in. Er komen nieuwe lagen vrij in de keelchakra van een ongelofelijke verfijning en schoonheid. Thema’s rond de keel spelen vanaf augustus in de opbouw naar het eclipsseizoen al op. Veel mensen zijn hees, ervaren druk op hun keel en komen in contact met trauma’s in zichzelf rondom het thema van vrij mogen spreken. Ik heb een partij topkwaliteit blauwe Toermalijn kunnen kopen, die deze blokkade vrijmaakt, je stem ook aarding geeft en de nieuwe facetten vrijmaakt. Ik ben weer superblij dat dit naar mij toe is gekomen. Ze staan weer in de webshop. (Zie astrologische verwijzingen onderaan de alinea hierboven. Ruime conjunctie Saturnus in Vissen met de Maan en Neptunus en Priapus, noordelijke Maansknoop in Ram. Saturnus staat oppositie Mercurius in Maagd 2de huis.)

Afb: Deze Blauwe Toermalijn is te koop bij https://inzichten.com https://inzichten.com/product/blauwe-toermalijn/

De grote omkering

Dit artikel beschrijft het innerlijke proces voor het komende jaar van het eclipsseizoen, maar ‘Deel 2 JAARHOROSCOOP’ van dit artikel over de Eclips van 2 oktober 2024, die beschrijft vooral de situatie in de wereld voor nu en het komende jaar. In de wereld is het thema rondom doorbraken over de vrijheid van meningsuiting ook aan de orde in vele facetten en daarnaast natuurlijk ook nog veel andere thema’s. Deze ringvormige Eclips van 2 oktober 2024 is een hele bijzondere, omdat deze de initiatie spiegelt die er was in de horoscoop van 24 maart 2020 toen de lockdowns begonnen. De omkering is hier. Het gaat om rechtvaardigheid en het herstel daarvan. Ook de initiatiekracht is enorm, net zoals de impact van de horoscoop van 24 maart 2020 toen de lockdowns begonnen. Lees hierover meer in ‘Deel 2 JAARHOROSCOOP’ van dit artikel over de Eclips van 2 oktober en de impact in de wereld van dit eclipsseizoen.

Bouw mee aan de basis voor de nieuwe wereld

Om deze impact te laten stromen is het belangrijk om jouw stukje in het geheel bij te dragen, met je eigen innerlijke proces, dat in dit artikel uiteengezet wordt. Daarmee kan je een enorm verschil maken en laat je de Bron stromen in de wereld en krijgt de Bron impact. De verbindingen die je ont-moet kunnen in moeiteloosheid stromen en maken dat je op een magische manier samen kan komen met gelijkgestemden en het nieuwe kan gaan vormgeven vanuit een enorme moeiteloosheid. Dat is hoe de inspiratie en stroom van de Bron werkt: de kracht komt van binnenuit en is groot en ook de impact is groot, maar het maakt niet zoveel herrie als dat wat vanuit overleving nu aan het sterven is en dus afgebroken wordt. Het nieuwe is er straks ineens en klaar en groots zichtbaar om een basis te bieden aan een nieuwe wereld. (Zie astrologische verwijzingen onderaan de alinea hierboven. Venus is Heer van de zwarte Maan (Bron) in Weegschaal. Venus maakt een lucht driehoek met Jupiter in Tweelingen 11de huis en driehoek Gelukspunt (Pars) op de Descendant in Waterman.)

Ik wens je een fijn eclipsseizoen,

Heb het goed <3

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven en met meer gemak door je innerlijke transformaties te gaan. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda en dit is rond de GEDEELTELIJKE SUPERMAAN MAANSVERDUISTERING van woensdag 18 september, start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-ged-maansverduistering-supermaan-18-september-2024/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) & De ringvormige ZEER BIJZONDERE Eclips van 2 oktober 2024 LIVE met de start om 19:30 uur: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-ringvormige-eclips-2-oktober-2024/ 

EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINARS. Het eerst volgende is op donderdag 26 september 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 26 september 2024 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-actuele-online-activatie-meditatie-26-september-2024/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Andere Eenheidsbewustzijns meditatie webinars: donderdag 10 oktober 2024 om 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-actuele-online-activatie-meditatie-10-oktober-2024/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische Special over vreemde dip X-rayniveau
'De weg naar Authentiek Leven in Vrede' DEEL 2

Laatste nieuws

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ‘De weg naar Authentiek Leven in Vrede’ DEEL 1

Plaats een reactie