Elektromagnetische update donderdag 3-10-2024 en VERWACHTINGEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

7,8 minuten leestijd

Deze hele week is er al een alert voor grote zonnevlammen en dat gaat nog even door. Met op dinsdag 1-10 en donderdag 3-10 2 mega grote zonnevlammen. Er wordt ook een pittige zonnestorm verwacht. Lees meer in het artikel hieronder met grafieken en uitleg eronder met beschrijving symptomen…

Zonnevlammen en zonnestormen kunnen griepverschijnselen opwekken, migraine, hoofdpijn, misselijkheid, oude blessures kunnen opspelen. Kortom, je moet even pas op de plaats maken om al dat licht en de hogere frequenties te kunnen verwerken.

Als de Zon zo actief is, dan is er meestal ook een grote frequentie verhoging met nieuwe informatie bezig te ontvouwen. We hadden op woensdag een ringvormige Eclips. Lees meer over het proces dat dit bij ons en in de wereld triggert:

Uitleg door mij (Manuela) in een video:

Video op mijn YouTube kanaal: https://youtu.be/cRCsi7L9S4c

Deel 2 Eclips 2-10 WERELDSE PROCES : https://inzichten.com/2024/09/de-weg-naar-authentiek-leven-in-vrede-deel-2/

Deel 1 Maansverduistering 18 september 2024 INNERLIJKE PROCES : https://inzichten.com/2024/09/de-weg-naar-authentiek-leven-in-vrede/

Heb het goed…

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

ZONNEVLAMMEN EN GROTE ZONNESTORM VERWACHT

Vanaf maandag 30-9 staat er een grote actieve zonnevlek die op de aarde gericht staat en die begon op dinsdag 1-10 al met een pittig hoge X-ray zonnevlam rond 00:10 Europese tijd met een X-7.07 wat een zeer hoge zonnevlam is en ook nog eens aarde gericht. Deze zonnevlek staat zeker tot zondag 6-10 op de aarde gericht en dus is er een verhoogde kans op protonenstorm van 35% kans. Protonenstorm is altijd pittig heftig en is een heftige versie van zonnestorm met dus dezelfde symptomen, maar dan veel intenser. Tot nu toe hebben we nog geen verhoogde protonen of protonenstorm deze week gehad. Ook is er deze hele week een verhoogde kans op zonnestormen en inmiddels wordt er een pittige zonnestorm verwacht voor vrijdag 4-10. Zie verder naar beneden voor meer informatie over de zonnestorm.

Afb; dit is de geschatte kans op X-ray zonnevlammen van 35 % kans op X-klasse zonnevlammen en 75 % kans op M-klasse. Dus maak de riemen maar vast. Pittig dus. Protonenstorm kans staat op 35% doordat de actieve zonnevlek op de aarde gericht staat tot minimaal zondag 6-10 en daarna nog steeds hoge zonnevlammen kan produceren tot die verdwijnt naar de achterkant van de Zon rond woensdag 9-10.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen van de afgelopen dagen.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

GROOTSTE ZONNEVLAM

Afb; Dit was de grote X-9.05 zonnevlam van donderdag 3-10 rond 14:10 uur met een 360 graden halo en dus is een zonnestorm onderweg naar de aarde. Je kan de zonnewind al horen aankomen met hard geruis en fluittonen in je oren en hoofd.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Op donderdag 3-10 rond 14:10 uur produceerde deze zonnevlek AR3842 de hoogste zonnevlam van deze zonnecyclus 25, namelijk een X-9.05 en deze aarde gerichte zonnevlam stuurde ook plasma naar de aarde en er wordt dan ook een pittige zonnestorm verwacht die waarschijnlijk mild begint op donderdagavond 3-10 en vrijdag vol actief wordt en waarschijnlijk gaat oplopen naar een kp-6 of kp-7. Dat is een pittige zonnestorm.

Afb: dit is de verwachting voor de zonnestorm voor de komende dagen.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan veel heftiger) VANAF 3-10 IN DE AVOND ZONNESTORM WEL AAN DE ORDE: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind en zonnevlammen. We zien tijdens de grote zonnevlam direct al een reactie van de beschermende magnetosfeer van de aard tussen 14:00 en 14:30 uur met een milde reactie van een situatie tegen zonnestorm aan met kp-4. Dit zien we alleen bij zeer pittige grote zonnevlammen.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan veel heftiger) TUSSEN 14:00 EN 14:30 UUR MILD AAN DE ORDE OP 3-10: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

X-RAY PIEKEN (gemiddeld)

Afb: dit is de weergave van zonnewind dichtheid.

Afb: dit is de weergave van zonnewind dichtheid.

Er was ook nog een kort moment met hoge X-ray pieken rond 18:40 uur dat zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid met 35 p/cm3.

(symptomenX-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het momen uurt. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN:

EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINARS. Het eerstvolgende is op donderdag 10 oktober 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommigen zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 10 oktober 2024 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-actuele-online-activatie-meditatie-10-oktober-2024/  Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Andere Eenheidsbewustzijns meditatie webinars: donderdag 24 oktober 2024 om 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-actuele-online-activatie-meditatie-24-oktober-2024/

Online Workshop SCHEPPINGEN EN ZO… 3x op zondagen 27-10 & 3-11 & 10-11 om 19:45 uur. 3 x € 52,- is € 156,- Met deze workshop krijg je via een model van de Schepping(en) als een soort kapstok inzicht in de reis van ons bewustzijn en ga je heel praktisch begrijpen wat zich nu in onze evolutie aan het voltrekken is en wat de plek van de Matrix is hierin. De ervaring heeft geleerd dat meditatie tijdens deze workshop van groot belang is om van binnenuit de frequenties, herinneringen en inzichten een plek te geven en te verwerken. Deze informatie bevrijdt je cellen en bewustzijn op een hele pure en zuivere manier door te herinneren. Om het hele plaatje te kunnen delen en met liefde te kunnen integreren is er voor gekozen om deze online workshop SCHEPPINGEN EN ZO in 3 delen te geven van ongeveer 2 uur met een aantal meditaties er in verwerkt.  Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen-oktober-2024/

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven en met meer gemak door je innerlijke transformaties te gaan. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda en dit is rond de SUPERMAAN van 17 oktober 2024 om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen:  https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-supermaan-bijna-verduistering-17-oktober-2024/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Deel deze post op social media

'De weg naar Authentiek Leven in Vrede' DEEL 2

Laatste nieuws

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdag 3-10-2024 en VERWACHTINGEN

Plaats een reactie