‘Geboorte van de NIEUWE MENSheid’

Volle SuperMaan in Ram van 17okt2024

Geschreven door: Manuela van der Knaap

13,6 minuten leestijd

Dit is de beschrijving van de processen rond de volle SuperMaan van donderdag 17 oktober 2024 in Ram. Rond deze volle SuperMaan spelen oude karmische wonden extra op, zowel persoonlijk als collectief. Spanningen, woede en projecties zijn groot. Lees in dit artikel hoe je deze pijnlijke wond kan omzetten naar een nieuwe stroom die jou en de wereld dient. Met extra informatie over wat straling energetisch met je doet en wat je er zelf aan kan doen. Ik wens je veel leesplezier…

Lees je dit artikel liever op een witte achtergrond? Open dan boven aan deze pagina de pdf.

Weer een volle SuperMaan

Opnieuw is de volle Maan een SuperMaan, de 3de op een rij vanaf september 2024. De volgende volle Maan van 15 november 2024 is officieel geen SuperMaan meer, maar nog wel een heel klein beetje groter dan normaal. Een SuperMaan is extra groot en helderder dan een normale volle Maan. Dit keer met ongeveer 5% grotere Maan en 11% helderdere Maan dan een ‘normale’ volle Maan. De impact van een SuperMaan is groter en beter voelbaar. Dus dit is een wat intensere volle Maan dan normaal, wat ook wel klopt met alles dat nu uit de beerput omhoog komt. Deze volle SuperMaan is overigens ook een BIJNA verduistering. Dus eigenlijk een net niet verduistering.

Oude karmische situaties

Het overlevingsmechanisme is rond deze volle SuperMaan best wel pittig en kan situaties brengen met onredelijke projecties, plotselinge aanvallen en oude karmische situaties die weer opnieuw opspelen. Er wordt van je gevraagd opnieuw en dieper te kiezen voor jezelf, en daarbij jezelf en anderen te vergeven, dat brengt bevrijding. Bewustwording van die situaties is vaak al voldoende om het op te lossen. Die oude karmische situaties kunnen persoonlijk zijn of verbonden zijn met jouw voorouders en familielijn. Het kan lijken alsof je op dit moment weer wordt teruggetrokken een oude situatie in, waarvan je dacht dat die al achter je lag, was afgesloten en waarvan de les al was geleerd. Het zijn vooral situaties waarbij je in je handelen wordt beperkt of waarin je plotseling gevangen zit in een oude situatie, mogelijk met strijd. Het kan ook gaan om hoog oplopende ruzie die is ontstaan doordat er onvrede wordt geprojecteerd door anderen naar jou of van jou naar anderen. Soms kan het zelfs gaan om zeer onredelijke situaties of verdraaiingen die afkomstig zijn van mensen die ernstig in de war zijn en geplaagd worden door astrale invloeden (entiteiten, archonten). Ook verslavingen kunnen opnieuw opspelen. Een goed mineraal om te zorgen dat projecties niet kunnen aanhaken en voor hulp en bewustwording bij verslavingen is de Charoite.  (zie webshop met prachtige hangers en allerlei maten topkwaliteit paarse Charoite: https://inzichten.com/product/diep-paarse-charoite/  Neptunus in Vissen conjunct noordelijke Maansknoop, Priapus 3de huis, conjunct Cheiron en Maan 4de huis, alle in Ram. Mars is Heer en die staat (ruim) conjunct zwarte Zon (Bron) Pluto in Steenbok 2de huis Sextiel Neptunus in Vissen 3de huis. Pluto is vanaf 11-10 weer direct gaan lopen.)

Situaties staan op scherp in de wereld

Ook in de wereld spelen situaties die in de alinea hierboven beschreven staan en bekeken vanuit overleving speelt dit nu extra op. Ook op het collectieve niveau zien we dat er gehandeld kan worden vanuit projectie, dus een aanname van wat waar is, maar die verbonden is met de wond van de wereld. De wond van de wereld is het doorgeslagen egoïsme en de mannelijke ingerichte wereld die iedereen over zijn of haar eigen grenzen trekt en uitdaagt. De kern is dat iemand of een groep mensen het gevoel heeft klem te zitten in de huidige situatie en daarom in actie moet komen. Mogelijk zelfs met strijd. Dit kan op vele vlakken zichtbaar worden, zoals omstandigheden verbonden met de aarde en het klimaat, rond huisvesting, oorlogen, strijd rond territorium en die zwaar karmisch zijn en om herstel vragen van hun oorspronkelijke situatie. (Zoals bijvoorbeeld nu rond de 2 grote oorlogen speelt in Gaza en Oekraïne.) Maar nog steeds is het niet gemakkelijk om te weten hoe te handelen en zitten situaties enigszins op slot. Vooral omdat de situaties die spelen zeer riskant zijn en op scherp staan. (zie alinea hierboven voor astrologische verwijzingen.)

Laat je dragen door de stroom van vrede

Maar als we uitzoomen dan wordt zichtbaar dat iets heel moois aan het ontvouwen is. We zijn er eigenlijk al doorheen, want het oude heeft zijn kracht al verloren en we zijn al aangekomen in de fase van ontmanteling en opruimen van het oude. Dit merken we vooral op persoonlijk niveau, want op collectief niveau is vooral de chaos, controle van bestuurlijke macht en de afbraak zichtbaar. Dat oude, dat zijn de oude structuren van macht, controle en overleving en meestal verbonden met zeer oude karmische omstandigheden. Op persoonlijk niveau is de hang naar rust, vrede en harmonie heel krachtig voelbaar. Af en toe schiet je daar nog uit of je bent bewust aan het leren om steeds voor jezelf en de dragende stroom van vrede en rust te kiezen, omdat het gejakker van de ratrace en al het moeten niet meer is vol te houden. Dus laat het oude los en kijk waar de stroom van vrede, rust en harmonie je naartoe brengt. Laat je dragen door die stroom van vrede, rust en harmonie. Vaak is het eerst nodig om nee te zeggen tegen het oude wat je zoveel stress brengt en je steeds uit je ware stroom trekt. De Morion kwarts uit Mongolië is een super krachtig mineraal dat je kan helpen om de kracht in jezelf voor dat NEE te vinden (eigenlijk te herinneren). (Zie webshop: https://inzichten.com/product/morion-kwarts/ Zie alinea hierboven voor astrologische verwijzingen. Zuidelijke Maansknoop conjunct zwarte Maan in Weegschaal 9de huis, conjunct MC en Zon in Weegschaal 10de huis.)

Nieuwe stappen nemen

Collectief is dat wat in de alinea hierboven beschreven staat ook gaande, maar manifesteert het zich nog niet, omdat het nog in opbouw is voor de wereld. Ook op collectief niveau is het nodig om NEE te zeggen en bewustwording te krijgen over zaken en bestuur in de wereld die ons niet werkelijk dienen. We mogen onze energie geven aan het bouwen van structuren en het ontwikkelen van visies die we  dan vervolgens vanuit inspiratie neer mogen gaan zetten in de wereld. Deze inspiratie is gebaseerd op dragende verbindingen, samenwerkingen, vrede en harmonie en steun van de Bron en het universum. En die initiatieven en samenwerkingen zijn er al, maar nog niet zo zichtbaar voor de meeste mensen. En het is dus ook belangrijk dat jij je jouw stroom van harmonie, vrede en verbindingen volgt en neerzet, zodat het grotere Goddelijke Plan kan ontvouwen. Daarvoor is ook moed nodig en heling van de oude karmische wond van doorgeslagen actie en mannelijke energie, waar de wereld zich nu in bevindt. We zijn aan het einde van de onstuimige rit gekomen en dat is zeker voelbaar. Dus die (karmische) wond kan rond deze volle Maan extra goed voelbaar zijn, maar die is er dus ook om jou te stimuleren nieuwe stappen te gaan nemen. Op zondagavond 3 november 2024 is er een online workshop ‘Scheppingen en zo.. DE UPDATE’ waar de nieuwe ontwikkelingen in het universum, de Multi-Scheppingen en in de opbouw van jouw energiesysteem worden uitgelegd aan de hand van een eenvoudig model, met meditaties voor integratie en ontmoetingen met je Wezensessentie. (Zie alinea hierboven voor astrologische verwijzingen. Workshop ‘Scheppingen en zo…DE UPDATE voor meer informatie: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-de-update/ )

Afbraak energielichamen en intense moeheid

De energetische aanvallen en afbraak van je energielichaam, die komen niet alleen van anderen of uit de astrale wereld, maar ook heel concreet door de straling van mobiele netwerken en WiFi in je eigen huis. Door de 5 Gigahertz van de nieuwe WiFi routers (5G WiFi) of op plekken waar massa’s mensen bij elkaar komen met allemaal een actieve mobiele telefoon met 5G, wordt heel concreet je energielichaam afgebroken (met 5G mobiel door straalverbindingen van torens naar individuele mobiele telefoons). In mijn praktijk zie ik heel veel mensen die helemaal geen aura meer hebben, omdat het energielichaam tegen het fysieke lichaam aangeplakt zit. Deze mensen zijn intens moe en slapen vaak ook niet meer goed en zijn zwaar geïrriteerd. Ook kan het energielichaam helemaal zijn ‘normale’ ordening kwijt zijn en dat geeft hetzelfde resultaat. Hierbij zijn veel mensen hun aarding kwijt; vanaf de knieën is er dan bijna geen aanwezigheid meer in het lichaam. Daardoor kan iemand de spanning niet meer afvoeren de aarde in en is herstel bijna niet mogelijk. Ons lichaam kan wel wennen aan de nieuwe frequenties en verstoringen, maar in hoeverre het toch schadelijk is, dat durf ik niet te zeggen. Maar het probleem is dat het lichaam en energielichaam zo druk zijn met herstel en overeind blijven, dat er geen reserves meer zijn. Dan hoeft er maar weinig extra belasting te komen zoals een conflict, een diep proces wat aangeraakt wordt of slecht eten (vaak suiker), waarna mensen dit niet ook nog kunnen opvangen en dat grieperig of ziek worden, of emotioneel en mentaal instorten. Wat je kan doen is je energielichaam dagelijks ontladen met een super grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje en speciaal geopende Hematiet (zie webshop), waardoor je de overbelasting weer kwijt kan raken en jezelf weer gaat voelen. We hebben met levend bloed analyse zichtbaar kunnen maken dat bijna iedereen met deze mineralen stralingsschade kan oplossen. Mineralen die kunnen helpen om je energielichaam te herstellen, ondersteunen en sterk te houden, zijn de speciaal geopende regenboog Fluoriet (energielichamen) in combinatie met een speciaal geopende Chevron Amethist (multidimensionaal). Samenwerken met mineralen is maar één manier om jezelf op te rit te houden en in tijd van een half uur weer te herstellen. (Zie webshop voor meer informatie.) (Webshop: Zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje: https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-met-gratis-seleniet/ / speciaal geopende Hematiet: https://inzichten.com/product/hematiet/  / Regenboog Fluoriet: https://inzichten.com/product/regenboog-fluoriet/ / Chevron Amethist: https://inzichten.com/product/chevron-amethist-gepolijst/

Geboorte van de nieuwe Mensheid

Vanaf de gedeeltelijke Maansverduistering van 18 september 2024 is het proces van het jezelf opnieuw uitvinden al bezig. Dit kan voelen als een identiteitscrisis met diepe vragen die omhoog komen over wie je bent en wat je (nog) te doen hebt in deze wereld. Dit is een diep verlangen naar die rust en gedragen stroom van JA in jezelf en om die te mogen ontdekken en omarmen. Er wordt nu een nieuwe Mensheid geboren en dat begint bij iedereen vanbinnen. De dualiteit van de Matrix is aan het loskomen en vertrekken in jou en in de wereld en dat maakt dat je misschien extra geconfronteerd wordt met oude pijnen, lichamelijk of geestelijk. Vooral in het onderlichaam waar je de meeste zware en laagfrequente energie hebt verzameld, kan het pijnlijk en ongemakkelijk zijn. Maar het licht zonder duister, het Goddelijk Licht, dat is met meer gemak beschikbaar en als je dit kan zien en aanvaarden, dan vallen de oude karmische ketenen moeiteloos van je af. Dat is wat zich nu ontvouwt in jou en in de wereld. Dat zien we in de wereld met de vele onthullingen en er zullen nog vele beerputten opengaan, zodat het oude plaats kan maken voor het nieuwe. Het is dus een kwestie van het aantrekken als een nieuw pak van het oorspronkelijke energielichaam, waar de dualiteit van de Matrix geen rol meer in heeft.

Heb het goed…❤️

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com 

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com

ACTIVITEITEN:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven en met meer gemak door je innerlijke transformaties te gaan. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda en dit is rond de SUPERMAAN van 17 oktober 2024 om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen:  https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-supermaan-bijna-verduistering-17-oktober-2024/  (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Online Workshop SCHEPPINGEN EN ZO… Er is een enkele workshopavond ‘Scheppingen en zo… DE UPDATE op 3 november 2024 ingepland om 19:45. Naast de uitleg over de verschuivingen en de energetische ontwikkelingen in het universum, zijn er ook een aantal meditaties om alle informatie energetisch te kunnen ontvangen en integreren. Wat wij ervaren in de meditatie-webinars en in je eigen ontwikkeling, dat wordt uitgelegd aan de hand van een praktisch model van de Scheppingen. De ervaring leert dat deze workshopavonden een enorme sprong geven in je spirituele ontwikkeling en veel herkenning en inzicht geven in wat er zich in jouw wereld en belevingswereld ontvouwt. Je krijgt overzicht en gaat begrijpen waar je bent en wat zich ontvouwt in jou en in de wereld.Voor meer info: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-de-update/

Op zondagavond 3 november om 19:45 uur, is er een nieuwe workshopavond ingepland over de veranderingen in de energetische opbouw van het universum en alle Scheppingen. Wat wij ervaren in de meditatie-webinars en in je eigen ontwikkeling, dat wordt uitgelegd aan de hand van een praktisch model van de Scheppingen, met helende meditaties voor integratie van deze nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden voor alle deelnemers. We bouwen in deze tijd aan het nieuwe energielichaam waar de Matrix geen onderdeel meer van is en wat dit voor ons heel praktisch betekent..

En een 3 luik ‘Scheppingen en zo… in 3 delen’ 3x op zondagen 26-1-2025 & 9-2-2025 & 23-2-2025 om 19:45 uur. 3 x € 52,- is € 156,- Met deze workshop krijg je via een model van de Schepping(en) als een soort kapstok inzicht in de reis van ons bewustzijn en ga je heel praktisch begrijpen wat zich nu in onze evolutie aan het voltrekken is en wat de plek van de Matrix is hierin. De ervaring heeft geleerd dat meditatie tijdens deze workshop van groot belang is om van binnenuit de frequenties, herinneringen en inzichten een plek te geven en te verwerken. Deze informatie bevrijdt je cellen en bewustzijn op een hele pure en zuivere manier door te herinneren. Om het hele plaatje te kunnen delen en met liefde te kunnen integreren is er voor gekozen om deze online workshop SCHEPPINGEN EN ZO in 3 delen te geven van ongeveer 2 uur met een aantal meditaties er in verwerkt.  Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen-oktober-2024/ (Deze workshop is verplaatst van oktober 2023 naar januari 2025)

EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINARS. Het eerstvolgende is op donderdag 24 oktober 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommigen zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op donderdag 24 oktober 2024 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-actuele-online-activatie-meditatie-24-oktober-2024/  Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Andere Eenheidsbewustzijns meditatie webinars: donderdag 7 november 2024 om 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-actuele-online-activatie-meditatie-7-november-2024/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 10-10 & verwachtingen
#12 JAARHOROSCOOP 2024 (najaar) en 2025

Laatste nieuws

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2025?: Kijk deze interessant NIEUWE video: https://www.youtube.com/watch?v=cRCsi7L9S4c

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ‘Geboorte van de NIEUWE MENSheid’

Plaats een reactie