Dit is een magisch kristal dat de Goddelijke stroom kan bevrijden, een heler van hartezeer en de Godsvonk. Het reikt zeer verfijnde, maar superkrachtige heling aan voor alle niveaus. Lees meer…

 

25.00145.00

WEET HOE DE WEBSHOP WERKT: Wanneer je een maat/prijs kiest voor het mineraal, dan verandert de hoofdfoto, zodat je weet wat je koopt. Onder de maat/prijs, komt er een begeleidende tekst te staan over jouw specifieke keuze. Wij verzenden 1x per week de bestellingen op dinsdag/woensdag klaar gemaakt en woensdag of donderdag verzonden. Kijk in de lijst hieronder voor de maten die nog beschikbaar zijn. DIE PAAR KRISTALLEN MET ZWARTE (Hematiet) COATING WORDEN ALLEEN IN OVERLEG VERSTUURD OF ALS ER NADRUKKELIJK OM GEVRAAGD WORDT. Dus als je besteld kan je verwachten dat de ‘normale’ transparante geleverd zal worden.

UPDATE DONDERDAG 20-6: De grootste Sugar Blade Lasers waren super snel uitverkocht. Ik ben bezig nieuwe te kopen in Mongolië.

Magical Sugar Blade Laser uit Mongolië

Het heeft even geduurd, maar eindelijk heb ik een partijtje kunnen kopen van hele mooie Sugar Blades uit Mongolië. Ze zijn prachtig en hebben brokjes ruwe zwarte Hematiet op het kristal. De partij is erg divers en de meeste hebben maar een klein beetje Sugarcoating op het kristal. Ze zijn prachtig hebben een mild strooisel van Sugar, waardoor je het transparante laser kristal goed kan zien. Soms zijn ze licht roze gekleurd, omdat de Hematiet dan ook in het kwarts zit, maar deze partij heeft dat niet. We hebben in de meditatie-webinars de afgelopen maanden, zowel met deze transparante, als met roze exemplaren gewerkt. Dus deze zijn echt harstikke goed.

Zachtheid en kracht

Deze Sugar Blade Laser kristallen uit Mongolië zijn zeer krachtige reinigers en vooral van hartezeer, omdat zoals mijn Wezensessentie ze opent het Goddelijke Licht van de Godsvonk actief wordt. Het is een zeer verfijnt, maar diepgaand en krachtig kristal. De mineralen uit Mongolie dragen sowieso een enorme kracht die gekenmerkt wordt door de kracht van het absolute. Dus geen half werk, maar helemaal totaal. Dat zien we ook bij de Morion kwarts die je ook in mijn webshop kan vinden en waar deze Sugar Blade Laser veel van weg heeft. Daarnaast heeft het kristal een bijzondere vorm. Deze vorm kristal noem je ‘Laser’ en energetisch gaan deze recht op hun doel af, zoals een laserstraal. Naast die grote kracht, is de Magical Sugar Blade Laser heel zacht en verfijnt. Dat maakt het zo verrassend en uniek. Deze unieke combinatie van ongelofelijke zachtheid en verfijning, met enorme transformatie kracht, komt doordat het kristal vanuit het kosmisch licht van de Godsvonk actief is.

Werkzaam vanuit de Godsvonk

Tijdens de meditatie-webinars hebben velen ervaren dat dit bijzonder kristal echt Magical is, omdat bij het inzetten van deze frequentie, er direct ruimte en licht vanuit het hart opent. Vooral ruimte om weer diep te ademen is heel duidelijk voelbaar. Eigenlijk is dat openen van het hart vergelijkbaar met de grote speciaal geopende Hematiet die je ook in mijn webshop en praktijk kan kopen, maar dan verfijnder en werkend op andere niveaus. Dit komt door de samenwerking van het mineralen Hematiet en de Laserkwarts en het openen wat mijn Wezensessentie doet met Hematiet. Zoals je misschien al weet, opent iedereen andere lagen in een mineraal. Mijn Wezensessentie in verbinding met Hematiet maakt dat de Licht-as en de Godsvonk actief worden, naast de ‘normale’ werking van Hematiet die je in de boeken kan lezen, zoals afvoeren en aarden. Dus dit gebeurd ook met de Hematiet in deze Magical Sugar Blade Lasers. Door de Laserkwarts komt de heling met veel verfijning overal in het energielichaam en multidimensionale licht-lichaam en kan bevrijden wat niet kan stromen in de opbouw van de Goddelijke lagen van het energielichaam/multidimensionale Lichtlichaam van binnenuit.

Goddelijke lagen beschikbaar

Met mijn meditatie-webinars en ook alle andere zaken die je aangereikt krijgt in mijn praktijk en website, zijn we actief met het laten ontvouwen vanbinnen uit van het Goddelijke. Dit gaat voorbij de lagen van de Ziel (over de verschillen geef ik uitleg in de online workshop ‘Scheppingen en zo…’) en vanuit deze Goddelijke lagen van je Wezensessentie ontvouwt alles eigenlijk zichzelf. Je hoeft alleen maar los te laten en te ZIJN met wat er is. Ook de mineralen die je in de webshop kan kopen, zijn op die lagen beschikbaar gemaakt. Een mineraal heeft heel veel facetten en een ongelofelijk omvattend bewustzijn, alleen kunnen wij daar niet altijd bijkomen. Mijn Wezensessentie maakt alle lagen beschikbaar tot in de stof.

Alpha en Omega

Met dit kristal wordt de Goddelijke stroom, communicatie, het veld (hoe je het ook wilt noemen) als het ware hersteld. Deze Goddelijke stroom is de verbinding tussen het oorspronkelijke AL-Bewustzijn en de Godsvonk en Licht-as. De Godsvonk en centrale Licht-as kan je in het lichtlichaam die samenvallen met het fysieke lichaam, waarnemen en ervaren en is het centrum van je Goddelijk Zelf op aarde. Het AL-Bewustzijn is de basis van alles dat bestaat en waaruit alles is voortgekomen en weer naar terugkeert. Zoals dit kristal is geopend komen de twee uiterste bij elkaar, de Alpha en de Omega, het begin en de voleinding. Alle niveaus, dimensies in de Schepping vanbinnen in onze energetische opbouw kunnen dus worden bereikt en bevrijdt met dit kristal. Als dat niet Magical is, dan weet ik het niet meer.

Hieronder zie je alle maten  en prijzen van de Magical Sugar Blade Laser Kristal & welke nog te koop zijn of al verkocht zijn:

DIE PAAR KRISTALLEN MET ZWARTE COATING WORDEN ALLEEN IN OVERLEG VERSTUURD OF ALS ER NADRUKKELIJK OM GEVRAAGD WORDT. Dus als je besteld kan je verwachten dat de ‘normale’ transparante geleverd zal worden.

Groep A € 25,-

Groep B € 35,-

Groep C € 50,-

Groep D € 75,-

Groep E € 85,-

Groep F € 99,-

Losse exemplaren: ALLE GROTERE LOSSE KRISTALLEN WAREN IN EEN OOGWENK UITVERKOCHT. Ik (Manuela) ben bezig nieuwe grotere te kopen in Mongolië)

Nr. 3. € 122,-  Deze heeft een zwarte coating.

De andere losse exemplaren zijn verkocht.

Verzendkosten zijn € 6,45 voor een DHL pakket. Ze worden op een praktische manier verpakt met hergebruikte noppenfolie en inpakmateriaal en ook nog in aluminiumfolie verpakt om het energetisch af te schermen voor de reis. Dan komt het ongeschonden en zuiver aan op de plaats van bestemming. Voor onderhoud is het wel belangrijk dat je het mineraal regelmatig reinigt onder stromend water of met een bedje van Hematiet steentjes of een Hematiet steen (zie webshop). Als je een mineraal niet reinigt, dan stopt deze met energetisch werken.