Consult dagdeel praktijk

Persoonlijk consult in de praktijk

Wil je graag zicht in waar je Wezenlijke kwaliteiten liggen en daar weer mee in contact komen? In een persoonlijk consult van een dagdeel maken we in een gelijkwaardige samenwerking deze ‘Goddelijke’ kwaliteiten waar je voor geboren bent helder en praktisch. Jouw Goddelijke Wezensessentie wordt dus ervaren en bevrijd tijdens dit consult. Interesse?

Ik ben tijdelijk gestopt met het geven van dit consult i.v.m. de enorme drukte. De bedoeling is dat dit consult in 2022 weer beschikbaar is. Er is nog steeds een grote wachtlijst voor dit consult. Als je mij een mail stuurt, dan zet ik je op de lijst en neem dan contact op wanneer we binnen een paar dagen het consult kunnen doen.

Deze consultvorm van de kosmische horoscoop is gebaseerd op co-creatie. Mijn expertise van de kosmische horoscoop en het energetische werk en jouw praktische expertise van jouw leven komen bij elkaar. De kosmische horoscoop laat je boven de blauwdruk van je persoonlijkheid en ziel uitstijgen. Deze kwaliteit van ZIJN wordt altijd herkend omdat iedereen dit in zijn of haar leven wel heeft geleefd, maar meestal de verbinding ermee weer is verloren. In dit consult wordt deze ervaring naar het (dag)bewustzijn gebracht en geïntegreerd.

De integratie in je dagelijks leven werkt weken soms zelfs maanden erna door. Daarin maak jij zelf steeds andere keuzes en pas je het nieuwe praktisch toe. Klanten vertellen dat ze na jaren soms nog steeds andere invalshoeken van informatie uit de geluidsopname van het consult halen die ze dan praktisch kunnen toepassen. Dit komt omdat dit consult gaat over de  grote rode draad door je leven en de steeds herhalende overkoepelende patronen.

Tijdens het consult wordt samengewerkt met kristallen en edelstenen. Tijdens het consult wordt helder welke specifieke edelsteen of kristal jou helpt het pad te openen en integreren naar jouw Wezenskwaliteit, jouw ZIJN. Dit mineraal kan jou ondersteunen bij het integreren van jouw Wezenskwaliteit in je dagelijks leven, als jij daarvoor kiest. Het mineraal opent dit specifieke pad in jouw bewustzijn en kan een anker zijn om in alle levensgebieden op een praktische manier het overlevingsmechanisme om te zetten in het stromen van de Wezensessentie.

Mijn bijdrage in de co-creatie is dat mijn Wezenskwaliteit een specifieke bedding geeft waardoor de Wezenskwaliteit/Godsvonk zich vanuit jouw niveau van rijpheid ontvouwt in jouw lichtlichaam en bewustzijn. Dus de activatie en initiatie is altijd passend en veilig en in verbinding met waar jij bent in je ontwikkeling. De activatie van de Wezenskwaliteit (Godsvonk) kan niet worden geforceerd omdat deze kwaliteit zich alleen laat kennen en ervaren vanuit de onvoorwaardelijkheid van het ZIJN en totale overgave. Met mijn consulten heb ik een optimale vorm gevonden om deze ‘Goddelijke’ lagen in de mens te kunnen aanspreken en uitnodigen.

Inmiddels is de consultvorm nu zo verder ontwikkeld dat met behulp van de kosmische horoscoop, jouw ervaringen, de mineralen in het kristalnetwerk in mijn praktijk en de specifieke mineralen die tijdens het consult maatwerk leveren, dat de Wezenessentie zich van binnenuit in jou opent en laat ervaren. Jij doet dat zelf, ik begeleid dit proces. Dus ook na het consult is deze weg in jou op een veilige manier open. Eigenlijk is het een proces van herinneren.

Er wordt ook een geluidsopname gemaakt van het consult, die later via internet wordt verzonden. Je kunt ook zelf een USB stick meenemen, dan zet ik de opname direct erop.

Het consult bestaat dus voor een deel uit praktische informatie over jouw Wezensessentie en een deel uit energetische ondersteuning. Deze wisselen elkaar tijdens het consult af. Jouw persoonlijke ervaringen dienen als anker om de informatie te integreren. Deze inbreng
is dus van groot belang tijdens het consult en hierdoor kan het ontvouwen en op een organische manier van binnenuit komen.

Ook wordt het overlevingsmechanisme besproken, zodat je zelf kan gaan herkennen wanneer je in je Wezensessentie bent en wanneer je leeft vanuit het overlevingsmechanisme. Je krijgt als het ware overzicht in de grote patronen.

Praktisch, informatief en energetisch heling consult: Omdat de onvoorwaardelijkheid ruimte van ons vraagt heeft de ervaring geleerd dat we alles bij elkaar al snel een dagdeel bezig zijn. Daarom bied ik nu dit consult als een dagdeel aan. We spreken in overleg een tijdstip af dat ons beide past.

Coachings traject: Ook is het mogelijk dat de integratie in delen tot stand wil komen, omdat het anders teveel wordt in één keer. Dan is er een mogelijkheid om op een later tijdstip een nieuwe afspraak te maken. Ook ga ik een coachings traject ontwikkelen waarin je een traject gaat die je vanuit verschillende disciplines ondersteuning geven, waardoor je op een veilige manier steeds verder kunt openen voor je Wezenskwaliteit en deze met gemak kunt integreren. Disciplines zoals; cranio sacraal, osteopathie, ortho-manuele therapie enz. Mocht je interesse hebben in dit coachings traject, meld je dan aan door contact met mij op te nemen.

Specifieke vragen; Zoals beroep, welke activaties/rijpingen zijn er de komende tijd, maar ook vragen over relaties kunnen worden meegenomen in het consult. In de praktijk blijkt meestal dat prangende vragen altijd aansluiten bij de Wezensessentie en het overlevingsmechanisme en dus altijd wel aan de orde komen in het consult. Als je hier meer over wilt weten, bel dan gewoon even. Dan bekijken we in hoeverre het consult passend is.

Je kunt ook kiezen voor een effectief telefonische consult, waarin alleen de informatie over de Wezenessentie (Godsvonk) wordt besproken met of zonder energetisch deel.

Wil je meer weten over consulten, of een consult aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Aanbod

Dit is een kleine greep uit de aanbodstroom die je onder consulten kunt vinden. Er zijn al activiteiten vanaf € 10,- tot zeer intensive begeleiding.

Online Workshops

Tijdens de workshops in mijn praktijk kun je in een kleine groep mensen jezelf en wie je in Wezen bent herontdekken en ervaren...

Consulten

Wil je graag inzicht waar je Goddelijke Wezenlijke kwaliteiten liggen? En deze ook nog praktisch gaan integreren en leven? Bezoek dan de aanbodstroom bij de consulten. Er zijn al activiteiten vanaf € 10,- tot zeer intensive begeleiding.

Webinars

Iedere nieuwe en volle Maan en bijna iedere week, organiseren wij van inzichten.com een ‘activatie&meditatie webinar’. Deze webinar is er op gericht om jou terug te brengen bij jezelf, je door jouw persoonlijke actuele innerlijke proces heen te loodsen en zodat je weer helemaal in evenwicht komt.

Kristaldagen

Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft.