Mineralenconsult

Het telefonische mini-consult is er om een mineraal (edelstenen en kristallen) of geometrie van jouw keuze te kunnen ervaren, zodat je weet wat je koopt. Dit consult is ook een kleine healing die van binnenuit ontstaat en eveneens te ervaren tijdens kristaldagen in mijn praktijk. Kosten voor een kwartier: € 25,- (consult duurt meestal 30 minuten, maar kan ook langer. Je betaald dan de tijd met het lage uurtarief van € 99,- per uur. ) Voor dit consult is meestal een wachtlijst van 1,5 tot 4 weken.

Mineralenconsult telefonisch

Het telefonische mineralenconsult is er om een mineraal (edelstenen en kristallen) of geometrie van jouw keuze te kunnen ervaren, waardoor je weet wat je koopt. Dus wil je bijvoorbeeld een Hessoniet of Hematiet kopen of een geometrie sieraad dat je gezien hebt op mijn website of in mijn praktijk, dan kunnen we in verbinding verschillende mineralen of geometrie ervaren. Hierdoor wordt helder of het betreffende mineraal of geometrie-sieraad de juiste keuze is en word je je bewust van de werking door deze te ervaren samen met mij (Manuela). Tijdens dit consult is het ook mogelijk dat er blokkades zichtbaar en voelbaar worden en mogelijk andere mineralen worden ingezet om de blokkade te verhelpen. Aan het einde van het consult maken we dan samen door het ervaren helder welke mineralen langere tijd voor het huidige proces een functie hebben en een meerwaarde hebben om aan te schaffen.

Extra advies voor het juiste mineraal

Wanneer je niet weet welk mineraal op dit moment aan de orde is voor jou, dan gebruik ik jouw horoscoop daarvoor en dan wordt kort en krachtig ook jouw Wezensessentie benoemd. De mineralen die geselecteerd worden zijn dan optimaal voor het huidige proces waarin je zit. Het telefonische consult heeft dan een ander tarief, namelijk mijn normale uurtarief (99,- per uur). Je betaald de tijd die we effectief bezig zijn. We zijn met dit consult minimaal een half uur bezig. Het is ook mogelijk om een mineralenconsult aan te vragen speciaal gericht op jouw Wezensessentie en/of om het overlevingsmechanisme te helpen oplossen.

Niet kunnen voelen

Er is maar een enkeling die niets ervaart, maar het kan gebeuren dat de blokkade die je hebt voor het voelen (lichamelijk niveau) niet op te lossen is met één mineraal en in een halfuurtje. Dan kan ik je eventueel adviseren en de patronen helder maken door te benoemen wat ik ervaar in jouw energielichaam, waardoor je op die manier kunt kiezen.

Begeleiding

Ik ervaar de energie van jou en van het mineraal (en mijn eigen energie) in mijzelf en ik kan je dan ook begeleiden in het bewustmaken van wat zich ontvouwt in jou en dit ook verwoorden en uitleg hierover geven. Je leert dan dus tijdens zo’n mineralenconsult op andere lagen te voelen en ervaren en dit bewust waar te nemen. Dit mineralenconsult kun je ook doen tijdens een kristaldag in mijn praktijk bijna iedere tweede zaterdag en laatste woensdag van de maand. Kijk in de agenda voor de juiste data.

Levend Wezentje

Ieder mineraal is een ander Wezentje. Bijvoorbeeld tien verschillende brokjes ruwe Hessoniet werken net even iets verschillend. Het een is bijvoorbeeld snel of heel direct, het ander is weer heel zacht of werkt eerst verticaal in het energielichaam. En zo zijn er vele manieren om tot hetzelfde doel te komen. Uiteindelijk doen ze wel wat hun gezamenlijke algemene werking is, maar ieder Wezentje doet het op zijn of haar eigen manier. Dat is inherent aan het samenwerken met een wakker mineralen-Wezen.

Mijn toegevoegde waarde

Mijn toegevoegde waarde is dat ik je op een open manier kan begeleiden naar wat er te ervaren is in jezelf, door het stellen van de juiste vragen. Hierdoor word jij je bewust van wat er innerlijk op een subtieler en dieper niveau is waar te nemen. Mijn persoonlijke Wezensessentie die door mij heen werkt, opent vanuit onvoorwaardelijkheid de Godsvonk, ook wel de Wezensessentie genoemd bij mensen, mineralen en in alle materie. Zowel de Godskern, -vonk als de omvattendheid komt dan in een autonome multi-dimensionale ordening, met de Godsvonk (Kosmisch Hart) als bewuste Kern van het kosmische licht. Er ontstaat een integratie van Geest en Stof in de materie. Daardoor is een mineraal bijvoorbeeld autonoom en de kern is het Wezenslicht dat de multi-dimensionaliteit ordent en gecentreerd houdt in de Godskern. Daardoor zijn de mineralen en geometrie die je bij mij aanschaft, gecentreerd in de eenheid en kunnen polariserende dualistische frequenties en wilskrachten afkomstig uit de afgescheidenheid van de dualiteit van de Matrix, geen vat krijgen op de materie. De materie is hersteld en gecentreerd in haar oorspronkelijke creatie van oorspronkelijk Licht. Zoals het vanuit de eenheid bedoeld is te bestaan. Ook maakt mijn bijdrage dit tot in de materie van je lichaam beschikbaar voor jou.

Samenvallen met jezelf

Tijdens een mineralenconsult gaan de multi-dimensionale lagen in jou ook open en wat we ervaren is een optimale multi-dimensionale verbinding tussen jou en het mineraal voor dat moment. Dit is een levende verbinding en kan dus groeien in omvattendheid. Daarmee kunnen alle mineralen in mijn praktijk jou ook ondersteunen in het openen van je nieuwe multi-dimensionale energielichaam, tot in iedere vezel van het lichaam aan toe. Aarden in het lichaam van het multi-dimensionale energielichaam geeft centrering, stabiliteit, rust en stilte in jezelf. Materie en energie (Stof en Bron) bevestigen elkaar en vallen samen in hun natuurlijke en optimale uitingsvorm. Je valt dan als het ware samen met jezelf. Je kunt gedurende de dag ook beter bij jezelf blijven en de innerlijke verbinding tussen Kosmos en Aarde is dan krachtig, constant voedend en een innerlijke basis van waaruit je optimaal functioneert. Alle consulten in mijn praktijk zijn hierop gebaseerd en dit is ook wat we doen tijdens de webinars, waaraan je iedere nieuwe en volle Maan kunt deelnemen.

Investering in jezelf: € 25,- voor een kwartier, € 50,- voor een half uur, € 75,- voor 45 minuten en € 99,- voor een uur, enzovoort. Dit consult duurt meestal 30 minuten, maar kan ook langer. Je betaald dan de tijd met het uurtarief van € 99,- per uur achteraf na het consult.

LET OP!!!: Geef direct bij de aanvraag voor dit consult aan welk mineraal je interesse heeft, dan hebben we een uitgangspunt voor het consult. Je kan dit consult ook boeken door een mineralen met consult aan te kopen via de webshop. Het consult wordt achteraf afgerekend en mocht er toch een ander mineraal beter geschikt blijken voor dat moment, dan wordt een andere mineraal geleverd en verrekend met de al gedane aankoop via de webshop.

Wanneer je zelf geen keuze kan maken en we dus geen uitgangspunt hebben voor het consult, dan kun je mij (Manuela) vragen om met de horoscoop het juiste mineraal voor dit moment aan te geven als uitgangspunt voor het consult. Dan bespreek ik ook jouw Wezensessentie en het huidige proces heel kort met jou. Ik reken dan mijn astrologie tarief van € 99,- per uur (mijn normale uurtarief.) Dit consult duurt minimaal 30 minuten. Dit consult wordt nu niet gegeven en heeft ook een wachtlijst van meer dan een jaar.

Wil je meer weten over dit telefonische mineralenconsult, of een mineralenconsult aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Aanbod

Dit is een kleine greep uit de aanbodstroom die je onder consulten kunt vinden. Er zijn al activiteiten vanaf € 10,- tot zeer intensive begeleiding.

Online Workshops

Tijdens de workshops in mijn praktijk kun je in een kleine groep mensen jezelf en wie je in Wezen bent herontdekken en ervaren...

Consulten

Wil je graag inzicht waar je Goddelijke Wezenlijke kwaliteiten liggen? En deze ook nog praktisch gaan integreren en leven? Bezoek dan de aanbodstroom bij de consulten. Er zijn al activiteiten vanaf € 10,- tot zeer intensive begeleiding.

Webinars

Iedere nieuwe en volle Maan en bijna iedere week, organiseren wij van inzichten.com een ‘activatie&meditatie webinar’. Deze webinar is er op gericht om jou terug te brengen bij jezelf, je door jouw persoonlijke actuele innerlijke proces heen te loodsen en zodat je weer helemaal in evenwicht komt.

Kristaldagen

Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft.