Telefonisch consult

Het effectief telefonisch consult is voor concrete zaken waar je inzicht in wilt hebben, met aansluitend het inbrengen van helende frequenties die van binnenuit helpen herinneren hoe en onder welke omstandigheden je Wezensessentie wel stroomt en de blokkades oplossen…

Effectief telefonisch consult

In dit consult gaan we aan de hand van jouw geboortehoroscoop helder maken wat jouw overlevingsmechanisme is en hoe jouw Wezensessentie wel stroomt. Jouw Wezensessentie is wie jij in Wezen bent en van waaruit je voelt, weet en leeft waar je voor geboren bent.

We maken dit helder door jouw overlevingsmechanisme(n) en Wezensessentie in gelijkwaardige samenwerking te benoemen en op een heel praktische manier jouw ervaringen in een context te zetten. Hierdoor krijg je overzicht over het wanneer en hoe je leeft vanuit je overleving en wanneer en hoe je leeft vanuit je Wezensessentie. Door de vele jaren ervaring heb ik een vorm gevonden om dit te doen vanuit een gelijkwaardige samenwerking. Ook krijg je inzicht en tools aangereikt waarmee je het overlevingsmechanisme of andere blokkerende mechanisme kunt loslaten en transformeren. Door dit alles helder te maken ontstaat er diepe heling. Dit praktisch bespreken duurt gemiddeld 1 uur.

Na het bespreken van het praktische gedeelte van jouw Wezensessentie is het mogelijk om met mineralen en geometrie te ervaren wat jou extra kan begeleiden hierin. De mineralen of geometrie helpen je herinneren en ervaren waar de opening in jou ligt om te gaan leven wie je in Wezen bent en hoe je het overlevingsmechanisme kunt loslaten en transformeren. Om dit in alle levensgebieden van jouw leven te kunnen gaan toepassen, zoals in je relatie, bij je familie, op het werk enzovoort, kunnen de juiste mineralen of geometrie worden aangeschaft. Je ervaart zelf wat een mineraal- of geometriewezen voor je doet, zodat je weet wat je aanschaft.

Door het aanschaffen van het juiste mineraal of geometrie-sieraad dat tijdens het consult is ervaren, kun je iedere keer opnieuw de opening vinden in jezelf naar het licht van je Wezensessentie toe (Godskern). Op deze manier kun je de verbinding met jouw kosmisch licht en wie je in Wezen bent in het dagelijks leven integreren op alle levensgebieden. Je blijft dan gedurende de dag of in moeilijke situaties met steeds meer gemak in verbinding met je Godsvonk/Wezensessentie. Dit tweede (energetische) deel van het consult is optioneel en duurt gemiddeld 1 uur.

Door dit consult ga je de patronen in je dagelijks leven ook herkennen, zodat je zonder zwaarte, schuld en schaamte weet wat je kunt doen om uit het overlevingsmechanisme te bewegen. Tijdens dit consult worden deze openingen en heling gevonden en bekrachtigd. Vaak is er heling, maar gaan de dagelijkse patronen gewoon verder. Door thuis met de mineralen en geometrie te werken, kun je de heling dagelijks toepassen en praktisch maken. Daardoor is het veel gemakkelijker om op een praktische manier situaties werkelijk te transformeren, echt vat te krijgen op deze situaties, je autonomie te vergroten en om te gaan leven wie je in Wezen bent, vanuit je innerlijke Goddelijk licht.

Duur: gemiddeld 2 uur (gemiddeld 1 uur praktisch en 1 uur energetisch)

Omdat we aanwezig Zijn vanuit onvoorwaardelijkheid is het niet mogelijk om de consulten binnen een kader van een strak tijdsbesef te plannen. Daarom wordt altijd voldoende tijd ingepland om de heling die zich van binnen wil ontvouwen de ruimte te geven. Het totale consult duurt gemiddeld ongeveer 2 uur. Als er meer ontvouwt kan dit dus uitlopen.

Bijdrage: € 99,- per uur.

Ik kan het gesprek opnemen op een mp3-speler en met jouw toestemming via WeTransfer versturen of met een USB stick (€ 7,50) naar je toesturen.

Er is een meestal een wachtlijst voor dit consult van half tot 1 jaar. Als je mij een mail stuurt, dan zet ik je op de lijst en neem contact op wanneer we binnen een paar dagen kunnen bellen.

Wil je meer weten over telefonisch consult, of een telefonisch consult aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Aanbod

Dit is een kleine greep uit de aanbodstroom die je onder consulten kunt vinden. Er zijn al activiteiten vanaf € 10,- tot zeer intensive begeleiding.

Online Workshops

Tijdens de workshops in mijn praktijk kun je in een kleine groep mensen jezelf en wie je in Wezen bent herontdekken en ervaren...

Consulten

Wil je graag inzicht waar je Goddelijke Wezenlijke kwaliteiten liggen? En deze ook nog praktisch gaan integreren en leven? Bezoek dan de aanbodstroom bij de consulten. Er zijn al activiteiten vanaf € 10,- tot zeer intensive begeleiding.

Webinars

Iedere nieuwe en volle Maan en bijna iedere week, organiseren wij van inzichten.com een ‘activatie&meditatie webinar’. Deze webinar is er op gericht om jou terug te brengen bij jezelf, je door jouw persoonlijke actuele innerlijke proces heen te loodsen en zodat je weer helemaal in evenwicht komt.

Kristaldagen

Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft.