Actuele online activatie & meditatie Nieuwe Maan 4 Augustus 2024

Actuele online activatie & meditatie Nieuwe Maan 4 Augustus 2024

Ga naar de tickets

 

Dit is een meditatie-webinar voor de nieuwe of volle Maan en voor het opbouwen en vernieuwen van alle lagen van het energielichaam, dat nodig is om stabiel te functioneren in de ‘nieuwe energie’ buiten de Matrix. De ‘oorspronkelijke’ maar vernieuwde aardeverbinding wordt je aangereikt in deze webinars. En natuurlijk is deze meditatie-webinar om de verbinding met je binnenwereld te herstellen en te verstevigen en heerlijk tot rust te komen.

Extra uitleg actuele processen

We beginnen pas later met de meditatie, omdat we starten met LIVE uitleg over de actuele innerlijke en wereldse processen. Waarschijnlijk zal de meditatie starten rond 20:20 uur. Wil je deze uitleg niet horen, dan kan je ook rond 20:20 het webinar inkomen. Als je voor de eerste keer meedoet, zorg dan dat je om 19:45 uur er bent, omdat er uitleg gegeven wordt over de manier van mediteren. In het kader van de autonomie, stap je het webinar uit wanneer het voor jou genoeg is. Je bepaald dus zelf hoelang je meedoet.

Ticket kopen

Jouw bijdrage is € 11,- per deelname of 5x meedoen voor € 50,-. Je koopt dus 1 ticket per persoon. Doe je met 2 mensen mee, dan reken je 2 x € 11,- is € 22,- af. Je kan ook een strippenkaart aankopen in de webshop en zelf bepalen wanneer je deze 5 deelnames gebruikt. Dus je hoeft niet vooraf al te weten wanneer je mee wilt doen. Je betaald dan maar € 50,- voor 5 webinars i.p.v. € 55,-. Lees meer over de strippenkaart: https://inzichten.com/product/5-webinars-aankopen

Meditatie-webinar

Mijn meditaties zijn misschien anders dan je gewend bent. We werken NIET met geleide meditatie, maar juist met aanwezig zijn met wat er in jou aandacht vraagt in het moment en het volgen van je eigen innerlijke stroom. Tijdens de online activatie begeleid ik (Manuela) je om je multi-dimensionale energieveld te openen en op te bouwen en als je al verder bent in je ontwikkeling kun je deze lagen in jezelf actief gaan ervaren en beter leren kennen. Dit ‘Multi-dimensionale energieveld vernieuwd zich nog volop op dit moment en heb je nodig om stabiel in de ‘nieuwe’ energie (vernieuwde aarde) te kunnen leven.

Ook de blokkades die tussen jouw en je levensdoel liggen worden getoond en voelbaar. Ik begeleid je door deze blokkades heen en van binnenuit komt er ook inzicht in deze blokkades. We openen op deze manier onvoorwaardelijkheid naar jezelf op de diepste lagen, waardoor jouw Goddelijke Kern stap voor stap, als vanzelf open gaat en blokkades verdwijnen. Dan ontstaat er vrede, liefde en Masterhealing van binnenuit.

Ieder maand met nieuwe en volle Maan is er een online activatie met (of zonder) het mineraal Hematiet. Vaak wordt er ook nog een extra ‘Special’ webinar georganiseerd in de week tussen nieuwe en volle Maan. Met al mijn online activatie&meditatie webinars begeleid ik je om vanuit onvoorwaardelijkheid met jezelf te zijn. Daarin is het krachtige en liefdevolle webinarveld een enorme steun en katalysator. Vanuit deze onvoorwaardelijkheid openen de ‘Goddelijke’ lagen in jou zich vanzelf en wordt het nieuwe multidimensionale energielichaam van binnenuit geopend. Daarin ontmoet je ook jouw welbekende blokkades die tussen jou en de onvoorwaardelijkheid naar jezelf instaan. Door overgave aan wat er is en met eventuele ondersteuning van speciaal geopende mineralen uit mijn praktijk (zie webshop: https://inzichten.com/shop/ ), kunnen deze blokkades worden geheeld tijdens het webinar. De ervaring van vele deelnemers heeft ons geleerd dat je met dit webinar weer in evenwicht komt en helemaal ontspannen het webinar verlaat. Ook integreer je de energie van de nieuw of volle Maan van dat moment, waardoor je de periode na het webinar met veel meer gemak en evenwicht door het leven kan gaan. Deelnemers delen vaak dat ze de dagen na het webinar veel beter bij zichzelf kunnen blijven. Maar weet dat het veld je mogelijkheden geeft om voorbij het planetaire ook multidimensionaal op te halen of te helen wat op dat moment voor jou actueel is. Dat ontstaat vanzelf en van binnenuit. De basis van de meditaties is voor integratie van de multidimensionale Zelf, jouw unieke Goddelijke Wezensessentie en het (op)bouwen van het bijbehorende energielichaam, zodat je op een praktische manier kan gaan leven in Eenheid en in verbinding met de (oorspronkelijke) vernieuwde aarde. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

JE KAN OOK ZONDER MINERALEN MEEDOEN, MAAR DE IMPACT MET MINERAAL IS TOT IN DE DIEPSTE FYSIEKE LAGEN EN DUS TOTALER.

Basismineralen

Ik adviseer om twee mineralen uit mijn webshop, de Hematiet en Hessoniet, te gebruiken tijdens al mijn webinars. Deze twee mineralen zijn echte basis-mineralen ter ondersteuning voor mijn webinars. En deze vullen elkaar heel mooi aan. De speciaal geopende Hematiet uit mijn webshop is de belangrijkste vind ik (Manuela), omdat die je kan helpen de processen in hun essentie te brengen, jezelf te centeren en ook nog eens alles af te voeren wat er loskomt tijdens een meditatie-webinar. Hierdoor kan je veel makkelijker en zeker ook sneller door de innerlijke processen heengaan. Lees meer over deze speciaal geopende Hematiet: https://inzichten.com/product/hematiet/

Begeleiding

Mijn Wezensessentie (Manuela) draagt het grotere veld en de ervaring leert dat iedereen in het eigen energieveld blijft, maar toch collectief verbonden is. We openen o.a. met elkaar als collectief, de energie voor het nieuwe Watermantijdperk voor het collectief en voor onszelf, dit is het Eenheidsbewustzijn. Om te kunnen leven in het Eenheidsbewustzijn en op de ‘vernieuwde (oorspronkelijke) aarde’ is het openen en ont-wikkelen van het multi-dimensionale bewustzijn en -energieveld noodzakelijk. De meditatie en online activatie, begeleiden jou om deze uitlijning in jezelf te openen van binnenuit, te integreren en zo vanuit onvoorwaardelijkheid naar jezelf in verbinding te komen met jouw Goddelijke Zelf, jouw Wezensessentie. Ik krijg hiervoor vanuit het mineralenrijk steeds nieuwe mineralen aangereikt die ons kunnen ondersteunen met de actuele processen en nieuwe ontwikkelingen in ons en in de wereld. Deze mineralen vind je in de webshop: https://inzichten.com/shop/

Op mijn website in de agenda kun je de toekomstige geplande online activatie & meditatie’s vinden: https://inzichten.com/agenda/ In de weken tussen de nieuwe en volle Maan in, is er steeds een extra meditatie-webinar waar we mediteren vanuit het Eenheidsbewustzijn. Deze vind je ook in de agenda.

PRAKTISCHE INFO

JE KRIJGT DIRECT NA REGISTRATIE automatisch EEN E-MAIL TOEGESTUURD MET JOUW UNIEKE LINK VOOR DEELNAME AAN HET WEBINAR! KIJK DUS OOK IN JE SPAMBOX!!! Wanneer je een fout maakt bij de registratie met je e-mailadres, dan kan de automatische e-mail niet aankomen. Dus ontvang je niet direct een geautomatiseerde bevestigingsmail met jouw unieke link voor deelname, neem dan contact op met Karin via inzichtencom@gmail.com. Ook voor andere vragen en support kan je bij Karin terecht.

We starten om 19:45 en vanaf 19:30 kun je de studio van het webinar inkomen. Je kan ook nog een ticket kopen wanneer het webinar al is gestart. Heb je een strippenkaart, dan kun ook later instromen en de link opvragen bij Karin via inzichtencom@gmail.com. De eindtijd van het webinar bepaal je zelf en van binnenuit, omdat dit helemaal in lijn is met de autonomie waarmee je deelneemt. Dit speciale webinar duurt ongeveer 2,5 uur. Ik (Manuela) begin met een uitleg over de actuele processen in jezelf en in de wereld en je hoort ook nog allemaal andere leuke informatie.

HULP NODIG? (OOK TIJDENS HET WEBINAR)

Voor technische problemen of vragen mocht er iets misgaan met het ontvangen van de link of heb je technische problemen om het webinar in te komen, mail dan met Karin via inzichtencom@gmail.com Dit kan ook als het webinar al bezig is, Karin is dan meestal tot 20:30 nog bereikbaar voor vragen.

*

Wanneer je nog meer wilt weten over het ontstaan van deze webinars en wat deze manier van mediteren precies inhoudt, lees dan de uitgebreide informatie onder het webinar menupunt en klik dan op deze link.

Heb het goed…💞

©Manuela van der Knaap

Inschrijven

2932329
€ 11,-
Beschikbare Tickets: Onbeperkt

aanvang 19:45 uur

De "2932329" ticket is uitverkocht. Probeer een ander ticket of een andere datum te kiezen.
Totaal: 0

Datum

04/aug/2024

Tijd

19:45

Lokale tijd

  • Tijdzone: America/New_York
  • Datum:04/aug/2024
  • Tijd: 13:45

Kosten

€11

Locatie

Online
Jouw eigen computer
Categorie

Organisatie

Manuela van der Knaap
Manuela van der Knaap
Telefoon
06 2424 4789
Email
manuela@inzichten.com
Meer lezen
Ga naar de bovenkant