Actuele online activatie & meditatie Ringvormige Maansverduistering 5 Mei 2023, LIVE 18:30 uur

Je kunt direct het webinar aankopen door op de blauwe knop ‘Schrijf nu in’ te klikken. Op de computer staat deze in de rechter kolom en op tablet en mobiel onderaan deze pagina.

LIVE webinar

Speciaal voor deze gedeeltelijk Maansverduistering (in bijschaduw) is deze webinar LIVE tijdens de verduistering. Deze is op dat moment ook zichtbaar in Nederland en België (Europa), maar niet super verduisterd, omdat het om een Maansverduistering in bijschaduw gaat. Dus dan blijf je de Maan wel zien, maar komt er een schaduw overheen. Energetisch zijn deze bijschaduw Maansverduisteringen heftiger, omdat ze als het ware niet goed energetisch doorzetten en wat veel losmaken (vooral op de plek waar deze verduistering ook te zien is), maar het proces blijft dan vaak van binnen wat hangen en wordt minder makkelijk duidelijk. Daarom is deze meditatie heel wenselijk om krachtig de frequenties te integreren en daardoor in evenwicht te brengen in jezelf met behulp van het zeer liefdevolle en krachtige webinarveld. Het effect is dat je veel gemakkelijker door de innerlijke processen heen gaat de periode na de Maansverduistering. We starten met de meditatie (met alleen een korte uitleg over de meditatie en kort over het actuele proces), direct om 18:30 uur. Deze is rond 19:23 uur op zijn maximum. Je stapt uit het webinar wanneer het voor jou afgerond voelt. Je kan ook later instappen, wanneer 18:30 uur te vroeg is voor jou. Ik verwacht dat het webinarveld open is tot rond 22:00 uur.

Meditatie-webinar

Ieder maand met nieuwe en volle Maan is er een online activatie met (of zonder) het mineraal Hessoniet of Hematiet. Vaak wordt er ook nog een extra webinar georganiseerd in de week tussen nieuwe en volle Maan. Met deze online activatie&meditatie begeleid ik je om vanuit onvoorwaardelijkheid met jezelf te zijn. Vanuit deze onvoorwaardelijkheid openen de ‘Goddelijke’ lagen in jou zich vanzelf en wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam van binnenuit geopend. Daarin ontmoet je ook jouw welbekende blokkades die tussen jou en de onvoorwaardelijkheid naar jezelf instaan. Door overgave aan wat er is en met eventuele ondersteuning van speciaal geopende mineralen uit mijn praktijk, kunnen deze blokkades worden geheeld tijdens het webinar. De ervaring van vele deelnemers heeft ons geleerd dat je met dit webinar weer in evenwicht komt en helemaal ontspannen het webinar verlaat. Ook integreer je de energie van de nieuw of volle Maan van dat moment, waardoor je periode na het webinar met veel meer gemak en evenwicht door het leven kan gaan. Maar weet dat het veld je mogelijkheden geeft om voorbij het planetaire ook multi-dimensionaal op kan halen of kan helen wat op dat moment voor jou actueel is. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

JE KAN OOK ZONDER MINERALEN MEEDOEN, MAAR DE IMPACT MET MINERAAL IS TOT IN DE DIEPSTE FYSIEKE LAGEN EN DUS TOTALER.

Nogmaals; je kan ook meedoen met dit webinar zonder Hessoniet of Hematiet uit mijn webshop. Dan gaat de heling en integratie in het fysieke lichaam wel minder diep, maar energetisch is het nog steeds enorm helend en rustgevend. Deze twee mineralen zijn de basis mineralen ter ondersteuning in mijn webinars, omdat deze elkaar aanvullen. Ik leg daarover mee uit tijdens de start van het webinar.

Doe je voor de eerste keer mee? Dan wordt het enorm gewaardeerd als je kort in een paar zinnen iets over jezelf verteld door een e-mail te sturen naar Manuela.

Koop een webinar-ticket aan door op de blauwe balk met ‘Schrijf nu in’ te klikken (op de computer rechts op deze pagina). Je kunt jouw deelname dan direct afrekenen in de webshop. Je betaald per persoon per deelname € 10,- Dus doe je met 2 personen mee, dan reserveer je 2 deelnames en reken je 2x € 10,- is € 20,- af. Wil je liever een strippenkaart aanschaffen voor 5 webinars voor € 45,- (ipv 5x € 10,- is € 50,-)? Je kunt met de strippenkaart zelf vlak voor het webinar beslissen of je mee wilt doen, door je link dan op te vragen bij mijn medewerker via inzichtencom@gmail.com 

PRAKTISCHE INFO

JE KRIJGT DIRECT NA REGISTRATIE automatisch EEN E-MAIL TOEGESTUURD MET JOUW UNIEKE LINK VOOR DEELNAME AAN HET WEBINAR! KIJK DUS OOK IN JE SPAMBOX!!! Wanneer je een fout maakt bij de registratie met je e-mailadres, dan kan de automatische e-mail niet aankomen. Dus ontvang je niet direct een geautomatiseerde bevestigingsmail met jouw unieke link voor deelname, neem dan contact op met mijn medewerker Karin via inzichtencom@gmail.com. Ook tijdens een webinar kun je hier met je technische vragen terecht. In de webshop staat ook energetische en praktische informatie over de speciaal geopende mineralen Hessoniet en Hematiet die bijzonder geschikt en heilzaam zijn om deze manier van mediteren te begeleiden, waardoor de heling en hogere frequenties met meer gemak ook op de fysieke lagen kunnen integreren.

Jouw bijdrage is € 10,- per deelname of 5x meedoen voor € 45,-. Koop je 5 webinar deelnames in ene keer, gebruik dan kortingscode ‘Webinar5’ bij het afrekenen en dan krijg je € 5,- korting en betaal je dus maar € 45,- voor 5 webinars. Je kunt ook een strippenkaart aankopen in de webshop en zelf bepalen wanneer je meedoet. Je vraagt dan zelf jouw unieke link op bij mijn medewerker Karin via inzichtencom@gmail.com Meer weten over de strippenkaart, klik hier…

We starten om 19:45 en vanaf 19:30 kun je de studio van het webinar inkomen. Je kan ook nog een ticket kopen wanneer het webinar al is gestart. Heb je een strippenkaart, dan kun ook later instromen en de link opvragen bij mijn medewerker Karin via inzichtencom@gmail.com . De eindtijd van het webinar bepaal je zelf en van binnenuit, omdat dit helemaal in lijn is met de autonomie waarmee je deelneemt. Dit speciale webinar duurt ongeveer 1,5 uur. Ik (Manuela) begin met een uitgebreide uitleg over het mineraal dat in deze ‘Special’ in de schijnwerkers staat en je hoort ook nog allemaal andere leuke informatie.

HULP NODIG? (OOK TIJDENS HET WEBINAR)

Mocht er iets misgaan met het ontvangen van de link of heb je technische problemen om het webinar in te komen, mail dan met Karin via inzichtencom@gmail.com Dit kan ook als het webinar al bezig is, Karin is dan meestal tot 20:30 nog bereikbaar voor vragen en technische ondersteuning.

*

Als je nog meer wilt weten over het ontstaan van deze webinars en wat deze manier van mediteren precies inhoudt, lees dan de uitgebreide informatie onder het webinar menupunt en klik dan op deze link.

Heb het goed…💞

©Manuela van der Knaap

Datum

05 mei 2023
Verlopen!

Tijd

18:30

Kosten

€10

Meer Info

Schrijf nu in

Locatie

Online
Online
Jouw eigen computer

Organisator

Manuela van der Knaap
Manuela van der Knaap
Telefoon
06 2424 4789
Email
manuela@inzichten.com

Plaats een reactie