Kristaldag op zaterdag 13 januari 2024

Kristaldag op zaterdag 13 januari 2024

Kristaldagen met mineralenconsult

Bijna iedere tweede zaterdag en laatste woensdagmiddag van de maand is er een kristaldag. Dit zijn altijd heerlijke momenten waarop je van harte bent uitgenodigd voor een kopje koffie of thee, het ont-moeten met gelijkgestemden en kunt genieten van de energie van het kristalnetwerk in mijn praktijk in Lisse. Alleen al door aanwezig te zijn, worden op een zachte manier van binnenuit blokkades opgelost en word je van binnenuit geleid om de juiste mineralen of geometrie te vinden die je kunnen begeleiden om door blokkades heen te bewegen, inzicht te krijgen en dit te integreren in het dagelijks leven. 

Open en multi-dimensionaal bewustzijn

In alle mineralen en geometrie in mijn praktijk met haar multi-dimensionale kristalnetwerk, is het multi-dimensionale bewustzijn van het Wezen van het mineraal vrij en open. Daarmee wordt een mineraal of de frequentie van geometrie materiaal een 24/7 coach, die op een gelijkwaardige manier met jou samen kan werken en je van binnenuit inspireert om nieuwe paden te vinden en te bewandelen. Doordat de mineralen en geometrie op dit grote omvattende niveau geopend zijn, zijn de kracht en het bereik van de mineralen en geometrie zuiver, autonoom en groot, maar altijd in afstemming met jou en dienstbaar aan jou (de mineralen zijn NIET geprogrammeerd, maar geopend).

BOEK EEN TICKET HELEMAAL ONDERAAN DEZE PAGINA. DAAR STAAN OOK DE TIJDSTIPPEN DIE NOG BESCHIKBAAR ZIJN. ( Of klik als je de website bezoekt via de computer op de blauwe balk met ‘INSCHRIJVEN’ aan de rechterkant.)

Begeleiding

Tijdens een mineralenconsult is het mogelijk om samen met mij de Wezensessentie van het mineraal of geometrie te ont-moeten. Hierdoor maken we bewust wat het mineraal voor je doet en vertalen we dit naar praktische ervaringen, die je herkent uit je dagelijks leven. Je weet dus wat je koopt en krijgt een diepe persoonlijke band met het Wezentje van het mineraal of geometrie. Hierdoor krijg je praktisch inzicht en openingen in blokkerende processen in jezelf van dat moment. Dit ontstaat van binnenuit en geeft een aha-gevoel en een dieper begrijpen en laten ontvouwen waar je opening voor de vastzittende situatie en energie zit. De ervaring leert dat dit mineralenconsult vaak al een deel van de weg vrijmaakt naar jouw Wezensessentie en dat de essentie van het innerlijke proces echt geraakt en helder wordt. Voor deze begeleiding met het mineralenconsult tijdens deze kristaldagen reken ik € 45,- en zijn we ongeveer een half uur bezig. Er is een uur gereserveerd voor jou om ook kristallen uit te zoeken en af te rekenen. Deze € 45,- wordt vooraf na het reserveren van jouw bezoektijd afgerekend via de webwinkel. Als er extra ruimte is na jouw mineralenconsult en we besluiten samen in overleg om dit te verlengen, dan kost een half uur extra € 50,- en 1 uur € 99,- en dat wordt dan tijdens de kristaldag afgerekend. BOEK EEN TICKET HELEMAAL ONDERAAN DEZE PAGINA. DAAR STAAN OOK DE TIJDSTIPPEN DIE NOG BESCHIKBAAR ZIJN. ( Of klik als je de website bezoekt via de computer op de blauwe balk met ‘INSCHRIJVEN’ aan de rechterkant.)

Deze dagen zijn altijd een waar feest van ontdekking en bekrachtiging. We mogen samen steeds de liefde en werking van de mineralen en geometrie krachtig ervaren en delen tijdens deze kristaldagen. Spontane healing ontstaat van binnenuit. Ook deze dag zal weer in deze open en liefdevolle sfeer neergezet worden in samenwerking met de elementenwezen van deze prachtige kristallen. 

Assortiment

Je kunt een heel klein deel van het aanbod bekijken in de webshop. In de webshop zal de komende tijd meer geplaatst worden, waardoor je een beter beeld krijgt van het assortiment. Je kunt een groot assortiment van duizenden mineralen en ook geometrie vinden. Onderaan deze pagina vind je nog een uitgebreide greep (deel) uit het assortiment. Er is iets voor iedere prijsklasse te vinden, vanaf 2 euro tot museumstukken en dus ook grotere mineralen voor in huis en ruimtes.

Praktische informatie

Het is alleen mogelijk om deze kristaldag te bezoeken door een mineralenconsult te reserveren. Het consult duurt ongeveer een half uur, maar er is een 1 uur gereserveerd er omheen. Dit is om aan te komen, kristallen uit te zoeken en alles wat er nog eventueel omheen gebeurd, zodat er voldoende tijd is voor het consult en ik niet te veel uit ga lopen tijdens de kristaldag.

De gereserveerde tijden en tickets zijn er om de bezoekersstroom te reguleren zonder de bewegelijkheid eruit te halen voor spontane situaties en onderlinge heling die soms spontaan ontstaat. Tijdens deze kristaldagen kan het zijn dat je even moet wachten op jouw consult, maar dan kan je onder genot van een kopje thee of koffie en in de heerlijke energie van mijn praktijk, nog even wat langer aanwezig kan zijn voordat je aan de beurt bent. Hou daar rekening mee in je planning. Je komt binnen in de praktijk op de tijd die je hebt gereserveerd. De 45 euro voor dit mineralenconsult wordt direct na reservering in de webwinkel afgerekend. Op alle kristaldagen zijn zowel kinderen als volwassenen van harte welkom.

Wanneer zijn er kristaldagen: 

Op zaterdagen en woensdagen. Je boekt een consult van een half uur, maar er wordt totaal een uur voor jou reserveert voor praktische zaken er omheen :

 • 10:00 uur
 • 11:00 uur
 • 12:00 uur
 • 12:30 uur
 • 13:30 uur
 • 14:30 uur
 • 15:30 uur
 • 16:30 uur

*Altijd op de tweede zaterdag en de laatste woensdag van de maand, ben je van harte welkom tussen 10.00 tot 16.30 uur in mijn praktijk in Lisse (bij de Keukenhof), door een tijd te reserveren in het reserveringssysteem hieronder.

*Speciale dagen. Soms organiseer ik bij uitzondering extra kristaldagen of kristalavonden. Kijk in de agenda voor de exacte data van de inloop- en kristaldagen.

*Eigen kristaldag organiseren met je vrienden. Je kunt je ook met minimaal 4 personen aanmelden en dan kunnen we een speciaal moment organiseren. Voor iedere deelnemer is er een half uur begeleiding. Hiervoor bereken ik dan € 45,- per persoon voor een half uur begeleiding. We nemen voor de groep ook extra tijd voor de praktische zaken om de consulten heen.

Routebeschrijving is ECHT noodzakelijk

De bevestiging met een link erin om de routebeschrijving te downloaden, krijg je direct via de mail na het betalen van het ticket van de voor jouw gereserveerde tijd. Heb je de mail niet gekregen, kijk dan even in je spambox of misschien heb je een foutje gemaakt in het mailadres. Als dat zo is, neem dan nog even contact op met ons via het contactformulier. In dit document dat je kan downloaden via de link, vind je ook de parkeerinstructies en wegwijzers om de weg te vinden naar mijn praktijk. Ik adviseer je om de routebeschrijving mee te nemen, omdat veel navigatiesystemen stoppen op de provinciale weg en je dus niet bij mijn praktijk brengen. Ook is deze beschrijving noodzakelijk voor de parkeerinstructies voor parkeren bij de bollenschuur van onze buurman en om de deur en ingang van mijn praktijk te kunnen vinden.

Dit is een kleine greep uit het assortiment. Tijdens de kristalverkoop dagen zijn nog veel meer andere bijzondere zeldzame kristallen van topkwaliteit te koop en natuurlijk alles wat in de webshop staat:

Zoals Danburiet, Axeniet, Scapoliet, Herderiet, Hiddeniet, Kunziet, Tibetaanse kristallen, Larimar hangers en losse stenen, Boji stone (levende steen) Phenacite (Phenakiet), Azeztuliet, Moldaviet en andere meteorieten, Fluoriet, Malachiet, Zinciet, Sphaleriet, Andara obsidiaan, grote partij prachtige Celestine, Super Seven, Jet/Git, Ammoniet, Prehniet, Mookaite, Pyriet topkwaliteit, Harlekijn en aarbeienkwarts, Purperiet en zeer bijzondere Chrysopraas uit Australië. Skeletkwarts, Elestial kristallen en Tibetaanse kristallen met oerwater. Regenboog obsidiaan, zeldzame aarde stenen zoals Tantaliet, Bergkristal Solid five (houten doosjes), Apofyliet groot, Marokaanse calciet geodes, Jade fluiten, Oregon opaal groot en klein, Vuur opaal en ook andere opaal soorten, hangers en stenen, Merleniet groot en klein en Moskoviet groot en klein, Rookkwarts met Cloriet uit de Oeral (zeer bijzondere reinigende werking), Amethist geodes.

Selenite lampen verschillende maten en nog een aantal andere mineraallampen (rozenkwarts, aragoniet, himalaya roze zoutlampen groot en klein, oranje calciet, ), ook kleine Selenite kathedralen, spiralen, bollen, pebbles, natuurlijke Seleniet fishtales, en transparante brokken, enz.

Een groot assortiment hangertjes, oorbellen, armbanden en ringen met verschillende mineraal soorten. Maar ook hangers met kristallen, zoals beschermende (golden) Lemuriëkristal- en fadekwarts hangers. Zeer zuivere Siberische Seraphenite, Eudialyte en Charoite. Verschillende kleuren toermalijn, oranje, groene en blauwe Kyaniet groot en klein, Labradoriet groot en klein,       

Recent weer nieuw binnengekomen: Anatase op kwarts, Wortel-Amethist, Gouden Lemurische zaadkristallen, versteend hout, Lodoliet (dreamwalkkristal), verschillende zeldzame aardekristallen, Scoleciet in staven en bollen, Sterrenkwarts ook de zeer zeldzame met twee mineraalsoorten in een kristal (Gips en kwarts), Yinkwarts, Carneool van een topkwaliteit. Garneriet (groene Maansteen), topkwaliteit donkere zwarte Maansteen. Antimonie, Shungiet, Cupriet, Phosphosideriet, Girasol, Nirvana ijskristal, Uvaroviet, Spiderweb kristal, Snake chalcedone, Spiritkwarts groepen, Spiritkwarts Aqua Aura, Spirit kwarts Angel Aura en andere behandelde Spiritkwarts, Cobalto calciet topkwaliteit, Heliotroop (bloedsteen), Bolderopaal, Chrysocolla met malachiet van een topkwaliteit (heel helder blauw). Bumblebee Jaspis. Toermalijn rutielkwarts, Grote voorraad van verschillende maten Hessoniet en Hematiet.

Ook echte edelstenen juwelierskwaliteit in zilveren en vergulde schitterende sieraden, zoals armbanden, colliers, hangers, ringen, oorbellen en ook hele setjes.: Tansaniet, Granaat, Smaragd en Saffier.

Gecarved en geslepen: En schitterende grote en kleine zeer verfijnd met de hand gecarfde draken die heel krachtig zijn. Groot assortiment harten en bollen van verschillende mineraalsoorten. Speciale pentagondodecaeders van Bergkristal, Rozenkwarts en Rookkwarts in verschillende maten en prijzen (grote voorraad). Ook heb ik nu betaalbare Vogelkristallen (Phi-kristallen) in mijn praktijk op voorraad. Geslepen door iemand die is opgeleid door Vogel.

Een groot assortiment van het zeer zeldzame Pyroxmangite. Dit is een zeer bijzonder nieuwetijdskristal om je wezensenergie te ankeren in de diepste (nieuwe) aarde energie en fysieke lagen.
Satyaloka Azeztulite, komt uit Zuid-India uit een plaats waar veel volledig verlichte mensen leven. Het kristal heeft een geweldige energie en kan worden gezien als een kristal dat belichaamde verlichting activeert.

In mijn praktijk is een groot assortiment Flower of Life hangers te koop (Flower of Life, volledige Flower of Life, Seed of Life, Tree of Life, Flower of Life Zon enz. allemaal met en zonder Swarosvski elementen.) En ook voor aan de wand kun je Flower of Life’s en volledige Flower of Life’s aan kopen van veredeld staal en 18Kt verguld. Voor de Flower of Life is het noodzakelijk dat de verhoudingen kloppen, want als deze afwijken, dan gaat het eenheidsbewustzijn niet open in de materie. Op deze eigenschap zijn al mijn Flower of Life producten geselecteerd. Je kunt ook andere geometrieprodukten aankopen zoals de Venusbloem (Flower of Life), Metatroncube, Torus enz.

Het is alleen mogelijk om deze kristaldag te bezoeken door een mineralenconsult te reserveren.

Datum

13/jan/2024
Verlopen

Tijd

10:00 - 17:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 13/jan/2024
 • Time: 04:00 - 11:00

Kosten

€45

Locatie

Praktijk Manuela van der Knaap

Organisatie

Manuela van der Knaap
Manuela van der Knaap
Telefoon
06 2424 4789
Email
manuela@inzichten.com
Ga naar de bovenkant