Mineralen workshop ( Mrt 2022 ), wordt verschoven naar een andere datum

Mineralen workshop ( Mrt 2022 ), wordt verschoven naar een andere datum

Ontdek de multi-dimensionale Wezenskracht van mineralen

We gaan samen ontdekken en spelen met de energie van mineralen (edelstenen en kristallen), in samenwerking met de mineralen en natuurlijk met de natuurwezens die verbonden zijn met de mineralen. Ik zal in de ochtend ook kennis delen over de energetische basis van kristallen. Maar we gaan vooral ervaren en ontdekken hoe jij verbinding maakt met de mineralen. Wij zijn allemaal anders en iedereen opent een ander bewustzijnsveld in het mineraal.

Het verschil tussen deze mineralen workshopdag en de workshop ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’ is dat deze mineralen workshop is toegespitst op het verbinden en helder maken van wat een mineraal in Wezen is. Je krijgt dus zicht en verbinding met deze multi-dimensionele lagen van het Wezentje van het mineraal. En ook hoe je een mineraal multi-dimensionaal kunt openen en om dit bewust en vanuit eenheid te doen. Daarom neem ik je mee in de ochtend om in interactie samen helder te maken wat universele eenheid is en wat dualiteit, hoe we zijn afgedaald met ons bewustzijn in de dualiteit en lage frequenties, en wat het proces is waar we nu doorheen gaan als mensheid. En ook de rol hierin van de mineralen en materie komt in een ander perspectief. Dit schept overzicht en inzicht in het grotere plaatje en de schoonheid en effectiviteit van edelstenen en kristallen (mineralen). Dit ontsluit de Wezensessentie van deze prachtige Wezentjes van de mineralen.

In de middag gaan we ervaren en ontdekken wie jij in Wezen bent en hoe het juiste mineraal deze Wezensessentie kan helpen herinneren van binnenuit. Maar ook het overlevingsmechanisme kan worden aangeraakt en helder worden en worden doorstroomt met je Wezensessentie in verbinding met de Wezensessentie van mineralen. Ook wordt gaande weg helder wat jouw manier is van multi-dimensionaal verbinden met een mineraal. Dus wat ontstaat er als jij je verbindt met een mineraal. Ik heb jouw kosmische horoscoop erbij en begeleid het bewust worden van binnenuit van wat ervaren wordt en wat jouw persoonlijk verbinding en kwaliteit is die geopend wordt in verbinding met mineralen. We gaan dus ontdekken wat jouw manier van ont-moeten/werken met mineralen is, vanuit de diepere lagen van jezelf. Vanuit de Wezensessentie en dus in een multi-dimensionale verbinding met de mineralen. Hierbij gebruik ik jouw kosmische horoscoop om je te begeleiden jouw unieke kwaliteit daarin te ontdekken.

Ook wordt er veel kennis gedeeld over de Wezensessentie van mineralen en geef ik je een kijkje in de technische en energetische achtergrond (elektromagnetisch) van de werking van mineralen. Verder komt nog aan de orde ruwe versus geslepen mineralen, schedels, matrix versus natuur, Lemurie, Atlantis, Avalon, de geboorte van een mineraal, de oorspronkelijke bedoeling en werking van de Flower of Life en nog meer.

Ik neem je mee in deze bijzondere wereld van deze bijzondere Wezens en leer je op gelijkwaardige basis met hen te verbinden en samen te werken.  

Het is dus niet zomaar een cursus, maar een cursus vanuit de principes van het Watermantijdperk. Die principes zijn gelijkwaardigheid, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Dat wat er ontvouwt, komt vanuit ervaring en van binnenuit. Tevens wordt de Wezenskwaliteit en wie jij echt in Wezen bent zichtbaar, helder en voelbaar. De ervaring leert dat het bij sommige deelnemers een klein glimpje is en bij andere is het een duidelijke manifestatie. Er ontvouwt wat vanuit veiligheid en liefde mogelijk is, voor jou en de andere deelnemers in synchroniciteit.

We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Kortom het is een grote ontdekkingstocht. Er staat een multi-dimensionaal eenheidsbewustzijns veld met mineralen en geometrie in mijn praktijk waar we gaan ontdekken. Er zijn vele duizenden mineralen en geometrie om mee te ontdekken en spelen beschikbaar in mijn praktijk.

Het is dus belangrijk dat je bereid bent om open en onbevangen mee te doen en open te staan voor onverwachte invalshoeken en durft dit te laten ontstaan. Soms ga je door confrontatie heen, maar dat is vanuit de Wezenskwaliteit altijd opbouwend en liefdevol. En een feest van vreugde als er een samenwerking tot stand komt met het Wezen van een mineraal.

Wacht niet te lang met aanmelden, want er is maar plaats voor maximaal 5 personen.

Mineralen www.inzichten.com

Wanneer: Zondag 6 Maart 2022

Tijd: van 09:45 tot 18:00 (Binnenkomen vanaf 9:30 tot 9:45.) Houd er rekening mee dat deze dag kan uitlopen.

Investering: € 111,-

Waar: Praktijk Adviesbureau Manuela van der Knaap, Heereweg 447, 2161 DB Lisse.

Meenemen: loszittende kleding, misschien pantoffels of kussentjes of warm vest als je de extra warmte nodig hebt (het is warm genoeg in de ruimte) en eigen lunch. 

Koffie, thee en koekjes zijn gratis en in overvloed aanwezig.

Heb je vragen: Stuur een email Of bel: 0252 521882 of 06 24 24 4 789.

Je krijgt automatisch een e-mail met de routebeschrijving. Draai die uit en neem deze mee. Dat is geen overbodige luxe, omdat de meeste navigatiesystemen stoppen op de provinciale weg. Ook wordt er gevraagd om de volgende gegevens: Geboortedatum, -plaats en- tijd. Alsjeblieft een geboortetijd, niet van horen zeggen (vader of moeder), maar graag van een geboortekaartje, of geboortetegel of zo iets of uit het geboorteregister bij de gemeente van geboorte. 

Datum

06/mrt/2022
Verlopen

Tijd

binnenlopen van 9:30- 9:45 uur
09:45 - 18:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 06/mrt/2022
  • Time: 03:45 - 12:00

Kosten

€111

Locatie

Praktijk Manuela van der Knaap
Category

Organisatie

Manuela van der Knaap
Manuela van der Knaap
Telefoon
06 2424 4789
Email
manuela@inzichten.com
Ga naar de bovenkant