Online workshop SCHEPPINGEN ENZO……. in drie delen

Online workshop SCHEPPINGEN ENZO……. in drie delen

Direct na de aankoop van een ticket hoor je een mail met unieke link voor deelname te krijgen in je mailbox, met de 3 unieke linken erin. Als je die mail niet direct hebt gekregen, dan is er iets misgegaan op internet met het mailverkeer. Hier wordt alles verzonden, maar we kunnen niet het doorsturen onderweg naar jou en jouw provider niet beïnvloeden. Je kan dan je unieke link opvragen bij Karin via inzichtencom@gmail.com Karin kan je ook begeleiden als er technische problemen zijn om in het webinar te komen.

Op 21 mei 2023 heb is deze online workshop voor de eerste keer gegeven. Daarin is de basis neergezet van het model van de Schepping(en) als een kapstok voor het inzichtelijk maken van de reis van ons bewustzijn en om te begrijpen wat zich nu in onze evolutie aan het voltrekken is. In deze 1ste online workshop is slechts een klein deel van alle informatie, inzichten en energetische heling gedeeld. Ook bleek dat meditatie tijdens de workshop van groot belang is om van binnenuit de frequenties, herinneringen en inzichten een plek te geven en te verwerken. Deze informatie bevrijd je cellen en bewustzijn op een hele pure en zuivere manier door te herinneren. Om het hele plaatje te kunnen delen en met liefde te kunnen integreren is er voor gekozen om door te gaan met deze online workshop SCHEPPINGEN EN ZO in 3 delen van 2 uur met een aantal meditatie er in verwerkt. DIT IS DE UITGEBREIDE VERSIE EN VERDIEPING VAN DE EERSTE WORKSHOP (TRY-OUT) VAN 21 MEI 2023. Dit 3 luik start op vrijdag 22 september 2023 om 19:45 uur, deel 2 op zondag 1 oktober om 15:00 uur en deel 3 op vrijdag 6 oktober 2023 om 19:45 uur.

Eindelijk is het zover en ga ik starten met mijn eerste online workshop met uitleg over de Matrix en de opbouw van Scheppingen. Jaren geleden heb ik (Manuela) tijdens visioenen inzicht ontvangen over de energetische innerlijke opbouw van het universum, de rol van het oorspronkelijke AL-bewustzijn, structuur van de multi-versa, de Schepping(en) en de Matrix. Dit is mijn grote levenswerk. Deze workshop geeft je inzicht in welke reis ons bewustzijn maakt en ook wat er zich nu aan het voltrekken is in deze sleutel tijd. Daardoor ga je beter begrijpen wat het ‘aarden in je oorspronkelijke aarding’ buiten de Matrix echt betekent. Ook gaat het over de Schepping en hoe de Matrix is ontstaan en hoe de materie en de Geest daar allebei hun rol in hebben, verbonden met het oorspronkelijke AL-bewustzijn. In deze workshop wordt de rijke multi-dimensionale binnenwereld en de rol van de ontwikkeling van het bewustzijn hierin helder.

De reis van ons bewustzijn

Deze kennis en het basismodel heb ik in visioenen binnengekregen en is praktisch verder ontwikkeld en in een helder model gegoten. En steeds opnieuw komt er nieuwe uitbreiding van dit model dat inzicht geeft in actuele situaties en omstandigheden waar we in zitten. De basis van dit model heb ik jarenlang gedeeld in mijn persoonlijke consulten, workshops en in lezingen in Nederland en het buitenland. Het basismodel is in 25 jaar verder ontwikkeld en het laatste jaar is er cruciale nieuwe informatie gekomen over de rol van de aarde en het AL-Bewustzijn in het geheel en in de ontwikkeling van ons bewustzijn en doel van het bestaan. Deze nieuwe inzichten zijn nog niet gedeeld. Alleen soms kort aangehaald voor de start van speciale meditatie-webinars waar nieuwe onderdelen energetisch aan de orde waren. Tijdens deze online workshop krijg je het hele overzicht bijgewerkt met de laatste inzichten. Ik ben blij dat ik nu eindelijk naar buiten mag gaan komen met dit complete overzicht van mijn levenswerk en waar 25 jaar werk en energetisch bouwen aan vooraf is gegaan. Nu is eindelijk de tijd rijp. Ik ben er helemaal klaar voor, maar ook de wereld is rijp voor deze informatie en inzichten, die je op zeer diepe lagen laat begrijpen welke reis we aan het maken zijn met ons bewustzijn.

Waar krijg je concreet inzicht in

De ervaring leert dat deze uitleg over de Scheppingen en het bewustzijn en onze oorsprong diepe herinneringen wakker maakt, waardoor je ineens herinnert en te ervaren krijgt hoe je ‘eruit’ kan stappen en de oorsprong weer kan toelaten vanuit een nieuwe versie van jezelf. Dus vanuit waar je nu bent in je bewustzijnsontwikkeling. Tijdens webinars laat ik hiervan soms korte fragmenten zien, maar tijdens de online workshop gaan we de diepte in. Het geeft ook inzicht in de opbouw van het energielichaam in de Matrix en daarbuiten, de belangrijke transitiemomenten waar ons bewustzijn doorheen is gegaan, zoals Lemurië en Atlantis en Avalon..

Je innerlijke reis begrijpen

Inmiddels is het gebruik van allerlei termen in de spirituele scene helemaal uit de hand gelopen en zien we door de bomen het bos niet meer. Dan heb ik het over termen zoals ‘Rad van Wedergeboorte’, 7 chakra systeem, Matrix, Bron, Geest, Ziel, Hoger Zelf, Persoonlijkheid en ego, materie en 3D, 4D, 5D tot aan Multi-Dimensionaal. Je krijgt inzicht in de totale opbouw en wat deze verschillende onderdelen zijn en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Deze workshop is echt een hele complete eye opener en aha-workshop. Doordat alle informatie in een compleet basismodel wordt besproken en uitgewisseld, is de impact groot en ga je jezelf en je innerlijke reis beter begrijpen. Er is ook interactie en de mogelijkheid om iets in te brengen of te vragen, in het kader van de uitwisseling en gelijkwaardigheid. Omdat dit de eerste online workshop is, zal ik kijken wat nog dienstbaar is en wat storend wordt.

Deze workshop is niet alleen een bron van informatie, maar de informatie overdracht geeft rust en inzicht en maakt dat je multi-dimensionale Wezensessentie met veel meer gemak op aarde kan integreren, voelbaar wordt en kan integreren. Ook het praktisch gaan doorzien van de dualiteit van de Matrix gaat veel gemakkelijker door deze uitwisseling van informatie. Het maakt dus dat je groei snelt wordt en met meer eenvoud en gemak kan plaatsvinden. Omdat er zoveel informatie gegeven wordt die verder gaat dan wat je hoort of ziet, starten we met een speciale meditatie die van binnenuit je Wezensessentie in de kosmos-aarde verbinding opent en helpt integreren op aarde. Deze workshop geeft dus ook een prachtig groei, speciaal voor deze tijd kan deze informatie en inzichten een groot verschil maken.

Wanneer?:

DEEL 1: Vrijdag 22 september 2023 om 19:45uur. Je kan binnenkomen in de webinarstudio vanaf 19:30uur. In deel 1 behandelen we het model van de Schepping, Scheppingen, Matrix en de relatie met de (volledige) Flower of Life. Geeft overzicht waar wij nu inzitten en uit aan het bewegen zijn.

DEEL 2: Zondag 1 oktober 2023 om 15:00uur. Je kan binnenkomen in de webinarstudio vanaf 14:45uur. In deel 2 behandelen we het model en de relatie tot de energielichamen, bewustzijn en bewustzijnsstaten (Christusbewustzijn en Melchizedek bewustzijn) en tijdperken zoals Atlantis, Egypte, Lemurie en Avalon.

DEEL 3: Vrijdag 6 oktober 2023 om 19:45uur. Je kan binnenkomen in de webinarstudio vanaf 19:30uur. In deel 3 behandelen we relaties tussen Man-Vrouw en Schepping en Matrix, het androgene, geometrie en de Metatron kubus. Relatie Materie-Geest en het model en die nieuwe ontwikkelingen.

De verschillende onderwerpen kunnen in meerdere delen 1 t/m 3 terugkomen en besproken worden. De verschillende onderwerpen die hier genoemd worden zijn de hoofd onderwerpen en wordt nog veel meer besproken en inzichtelijk gemaakt over onze binnenwereld en evolutie. Er is op aangegeven momenten tijd voor vragen tijdens de online workshop via de chat.

Als je niet met alle delen kan meedoen, dan krijg je een opname van de online-workshop van het deel dat je gemist hebt, nadat je gemeld hebt wanneer je er niet bij kan zijn.

WE STARTEN MET EEN SPECIALE MEDITATIE OM DE AFSTEMMING TE OPENEN, ZODAT DE INFORMATIE OOK ENERGETISCH KAN DOORWERKEN. Ook eindigen we met deze speciale meditatie om de informatie te laten zakken en ook te kunnen integreren. Mocht ook tussendoor stilte en meditatie nodig zijn voor de integratie, dan zal dat extra worden ingelast. De ervaring leert dat de informatie die ik (Manuela) verbonden met dit model communiceer, diepe impact heeft en door de cellen en het bewustzijn direct herkent wordt, dus herinnert wordt. Daardoor is de stilte en meditatie vanuit ZIJN echt nodig. Deze workshop geeft veel ontsluiting in je fysieke, energielichaam en bewustzijn, dus doe rustig aan na dit webinar.

DUUR?: De tijdsduur van de losse delen van de online workshop is ongeveer 2 uur per keer. Omdat het de eerste keer is dat ik deze informatie deel online in 3 delen, weet ik niet precies of de duur van 2 uur ook echt helemaal klopt. Dus zorg dat je ruimte hebt om de online workshop te laten uitlopen.

EEN TICKET IS MAAR VOOR 1 PERSOON DEELNAME. WANNEER JE MEEDOET MET MEERDERE MENSEN, DAN KOOP JE EEN TICKET PER PERSOON, DUS MEERDERE TICKETS. Wij vertrouwen op jouw innerlijke integriteit hierin.

WAAR?: Online via mijn webinarstudio. Je krijgt direct na aankoop van een ticket een apart mail met een link erin hoe je jezelf kan aanmelden bij mijn webinarstudio bij WebinarNinja. Nadat je bij de webinarstudio van WebinarNinja hebt geregistreerd krijg je een zeer uitgebreide mail met ook praktische informatie over mogelijke technische vragen en waarmee je technische problemen kan oplossen. Mijn medewerker kan ook technische ondersteuning geven is bereikbaar via inzichtencom@gmail.com Tijdens de online workshop is mijn medewerker alleen het eerste half uur na het starten van het webinar beschikbaar. Ook als er iets misgaat met de betaling kan je bij haar een unieke link opvragen via inzichtencom@gmail.com en dan sturen we jou een factuur. Een kwartier na de start van het webinar is het NIET meer de bedoeling dat je binnenkomt, dus zorg dat je op tijd bent. Dus alsjeblieft niet het webinar storen door later binnen te komen.

Jouw investering voor het ontwikkelen van jezelf: 3x € 45,-  totaal € 135,-

Er is geen replay beschikbaar. Dus alleen live meedoen.

Heb het goed…💞

©Manuela van der Knaap

Datum

22/sep/2023
Verlopen

Tijd

19:45

Lokale tijd

  • Tijdzone: America/New_York
  • Datum:22/sep/2023
  • Tijd: 13:45

Kosten

€135

Naar de tickets

Schrijf nu in

Locatie

Online
Jouw eigen computer
Categorie

Organisatie

Manuela van der Knaap
Manuela van der Knaap
Telefoon
06 2424 4789
Email
manuela@inzichten.com
Ga naar de bovenkant