Ontdek jouw persoonlijke Wezenskwaliteit met mineralen (Maart 2021)

Ontdek jouw persoonlijke Wezenskwaliteit met mineralen (Maart 2021)

We gaan samen ontdekken en spelen met de energie van mineralen (edelstenen en mineralen), in gelijkwaardige samenwerking met de mineralen en natuurlijk met de natuurwezens die verbonden zijn met de mineralen. 

Het verschil tussen deze workshopdag  ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’ en de ‘Mineralen workshopdag’ is dat deze workshop gaat over het ontdekken van jouw eigen Wezensessentie en de ‘Mineralen Workshop’ is de ochtend gericht op de mineralen en de middag wordt korter de Wezensessentie benoemd en ervaren.

Het ontdekken van je Wezensessentie (wie je in Wezen bent) gebeurd in een veilige omgeving waarin we met elkaar het eenheidsbewustzijn opbouwen (beide workshops zelfde). De magie van de eenheid en onvoorwaardelijkheid maakt het mogelijk om het overlevingsmechanisme helder te krijgen en de Wezensessentie te ervaren. In deze veilige bedding is het ook mogelijk om samen te werken en uit te wisselen, verschillende invalshoeken te benadrukken waardoor de inzichten heel compleet zijn. De ervaring leert dat dit een magische ervaring is, waarin veel wordt geheeld en geïntegreerd en ook bewust en helder wordt over de mechanisme in je leven. Er ontstaat overzicht.

Ik heb jouw kosmische horoscoop erbij en begeleid het bewust worden van jouw overlevingsmechanisme en Wezensessentie vanuit de ervaring in het moment, zodat dit van binnenuit helder wordt. Het is dus niet zomaar een cursus, maar een cursus vanuit de principes van het Watermantijdperk. Die principes zijn gelijkwaardigheid, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Dat wat er ontvouwt, komt vanuit ervaring en van binnenuit. De Wezenskwaliteit en wie jij echt in Wezen bent wordt zichtbaar, helder en voelbaar. De ervaring leert dat het bij sommige deelnemers een klein glimpje is en bij andere is het een duidelijke manifestatie. Er ontvouwt wat vanuit veiligheid en liefde mogelijk is, voor jou en de andere deelnemers in synchroniciteit.

We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe en een basis van onvoorwaardelijkheid en veiligheid gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Ieder vanuit de eigen invalshoek en specialisme waarbij steeds wordt helder gemaakt wanneer jouw overlevingsmechanisme aan het woord of zichtbaar is en wanneer je Wezenskern zich laat ervaren. Kortom het is een grote ontdekkingstocht van bewust worden van wie je nu eigenlijk in Wezen bent. (Godsvonk) Je krijgt meer inzicht in wat jouw Goddelijke Kernkwaliteit praktisch is.

Het is dus belangrijk dat je bereid bent om open en onbevangen mee te doen en open te staan voor onverwachte invalshoeken en durft dit te laten ontstaan. Soms ga je door confrontatie heen, maar dat is vanuit de Wezenskwaliteit altijd opbouwend en liefdevol.

Wacht niet te lang met aanmelden, want er is maar plaats voor maximaal 5 personen.

Wanneer:  Dinsdag 16 maart 2021. 

Tijd: van 9:45 tot 18:00 (Binnenkomen vanaf 9:30 tot 9:45.) Houd er rekening mee dat deze workshopdag kan uitlopen.

Investering: € 111,-

Meenemen: loszittende kleding, misschien pantoffels of kussentjes of warm vest als je de extra warmte nodig hebt ( het is warm genoeg in de ruimte ) en eigen lunch. 

Koffie, thee en koekjes zijn gratis en in overvloed aanwezig.

Waar: Praktijk Adviesbureau Manuela van der Knaap, Heereweg 447, 2161 DB Lisse.

Heb je vragen: Stuur een email Of bel: 0252 521882 of 06 24 24 4 789.

Informatie voor de workshop: Je krijgt automatisch een e-mail met de routebeschrijving. Draai die uit en neem deze mee. Dat is geen overbodige luxe, omdat de meeste navigatiesystemen stoppen op de provinciale weg. Ook wordt er gevraagd om de volgende gegevens: Geboortedatum, -plaats en- tijd. Alsjeblieft een geboortetijd, niet van horen zeggen (vader of moeder), maar graag van een geboortekaartje, of geboortetegel of zo iets of uit het geboorteregister bij de gemeente van geboorte.

Datum

16/mrt/2021
Verlopen

Tijd

binnenlopen van 9:30- 9:45 uur
09:45 - 18:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 16/mrt/2021
  • Time: 04:45 - 13:00

Kosten

€111

Locatie

Praktijk Manuela van der Knaap
Category

Organisatie

Manuela van der Knaap
Manuela van der Knaap
Telefoon
06 2424 4789
Email
manuela@inzichten.com
Ga naar de bovenkant