‘SPECIAL’ voor EENHEIDSBEWUSTZIJN & OORSPRONKELIJKE AARDING- Actuele online activatie & meditatie vr 27jan23

‘SPECIAL’ voor EENHEIDSBEWUSTZIJN & OORSPRONKELIJKE AARDING- Actuele online activatie & meditatie vr 27jan23

Je kunt direct het webinar aankopen door op de blauwe knop ‘Schrijf nu in’ te klikken. Op de computer staat deze in de rechter kolom en op tablet en mobiel onderaan deze pagina.

Deze ‘SPECIAL’ webinars zijn 1 x per maand. Steeds opnieuw wordt aangegeven wat het speciale thema zal zijn. Er is heel veel is gebeurd tijdens het extra webinar over het aarden in je natuurlijke aardeverbinding van 17 november. We hebben de volgende stap genomen voor de integratie van het Eenheidsbewustzijnsveld. We breken uit de Matrix en komen aan in onze natuurlijke Goddelijke aarding. Je kan hier meer over lezen in het jaarartikel deel 2.
We gaan dus een combinatie maken met het mediteren met de ‘WORTEL AMETHIST’ om het EENHEIDSBEWUSTZIJN te integreren & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING.

EXTRA INFO OVER het thema voor het komend jaar, AARDE IN JE NATUURLIJK AARDEVERBINDING. Dit gaat ook over het openen van de Goddelijke lagen in het fysieke lichaam. Iedereen zal dit stap voor stap openen op het eigen tempo waarop dat van binnenuit aangegeven wordt. We gaan mediteren van binnenuit (dus geen geleide meditatie). DIT IS EEN SPECIALE WEBINAR VOOR HET ERVAREN VAN DE COMBINATIE VAN DE AGNI MANITIET EN HET DESTILLAAT VAN DE WOLLEMIA. Het is het fijnste als je meedoet samen met het mineraal en het destillaat. Ook de Satyaloka Azeztuliet doet mee, omdat deze ook belangrijk is voor het openen van de natuurlijke oorspronkelijke aarding tot op fysiek niveau. En en zal een combinatie gemaakt worden met de Wortel Amethist en het eenheidsbewustzijn. Dat is ons uitgangspunt. JE KAN OOK MEEDOEN ZONDER DE PRODUCTEN.

Extra uitleg actuele processen

We beginnen pas later met de meditatie, omdat we starten met uitleg over de huidige innerlijke processen. Waarschijnlijk zal de meditatie starten rond 20:20 uur. Wil je deze uitleg niet horen, dan kan je ook rond 20:20 het webinar inkomen. Als je voor de eerste keer meedoet, zorg dan dat je om 19:45 uur er bent, omdat er uitleg gegeven wordt over de manier van mediteren.

Speciale mineralen gebruiken tijdens webinar

Je hoeft net perse een Wortel Amethist of een Agni Manitiet, Wollemia destillaat of Satyaloka Azeztuliet te hebben om mee te doen. Het gaat om het van binnenuit openen en integreren van het EENHEIDSBEWUSTZIJN in het lichaam. Tijdens dit webinar wordt in het energielichaam nieuwe tools geopend/herinnert, waardoor het eenheidsbewustzijn beschikbaar kan komen in jouw dagelijks leven.

Het voordeel van het gebruik van de mineralen uit mijn webshop is dat deze door mijn Wezensessentie (Manuela) geopend zijn en daardoor is er een extra werkzaamheid bijgekomen die helpt de Godsvonk te openen en het energieveld dat hoort bij het Goddelijke van binnen uit te openen. De mineralen uit mijn webshop en praktijk zijn NIET geprogrammeerd, maar op extra lagen geopend. Ook komen de Goddelijke lagen beschikbaar in de Stof en het lichaam, op het moment waarop jij deze integratie kan maken, zijn die frequenties beschikbaar. De Wortel Amethist is ook te koop in mijn webshop, kleine versieshttps://inzichten.com/product/wortel-amethist/  en in de XXL versie https://inzichten.com/product/wortel-amethist-xxl/ Zie voor de link andere mineralen in de alinea hierboven.

<3

Doe je voor de eerste keer mee? Dan wordt het enorm gewaardeerd als je kort in een paar zinnen iets over jezelf verteld door een e-mail te sturen.

Koop een webinar-ticket aan door op de blauwe balk met ‘Schrijf nu in’ te klikken (op de computer rechts op deze pagina). Je kunt jouw deelname dan direct afrekenen in de webshop. Je betaald per persoon per deelname € 10,- Dus doe je met 2 personen mee, dan reserveer je 2 deelnames en reken je 2x € 10,- is € 20,- af. Wil je liever een strippenkaart aanschaffen voor 5 webinars voor € 45,- (ipv 5x € 10,- is € 50,-)? Je kunt met de strippenkaart zelf vlak voor het webinar beslissen of je mee wilt doen, door je link dan op te vragen bij inzichtencom@gmail.com 

**********************************************

INTEGREREN EENHEIDSBEWUSTZIJN

We zijn een paar jaar maandelijks bezig geweest met het integreren van het Eenheidsbewustzijn met behulp van de Wortel Amethist. Dit webinar is nu gecombineerd met het aarden in onze oorspronkelijk aarding, zoals je hierboven kan lezen. Hieronder lees je meer over het eenheidsbewustzijn en hoe de Wortel Amethist en het webinar hier aan bijdragen:

Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteund in het openen integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief voor het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. Dus daarom is dit een heel belangrijk webinar. We zijn al vanaf 18 maart 2021 bezig met deze ‘special’ met de ‘Wortel Amethist voor Eenheidsbewustzijn’ en daarin hebben we vele bijzondere ervaringen opgedaan en kon het EENHEIDSBEWUSTZIJN, ook wel het AL-BEWUSTZIJN genoemd, krachtig worden ervaren, ook in het lichaam. Het is ook heel fijn om dit samen te doen en zo’n groot eenheidsveld te ervaren met elkaar online. De warme paarse energie van het mineraal zorgde ervoor dat we met veel compassie aanwezig konden zijn bij de afscheiding in onszelf. Er werd zelfs gedeeld dat het donker geen angst meer opriep, maar vooral de heelheid die alles omgeeft was goed te ervaren en dat maakt integratie in het energielichaam heel eenvoudig. In het energielichaam wordt herinnert hoe je het eenheidsbewustzijn kan leven in het lichaam en dus ook het dagelijks leven. Het AL-bewustzijn brengt ons het einde van de dualiteit en afscheiding in onszelf. De heling vindt van binnen plaats bij ieder mens. Dit speciale webinar begeleid je samen met de Wortel Amethist door dit innerlijke proces heen. Hiervoor openen dan nieuwe ‘tools’ in het energielichaam, dat gebeurd in alle webinars van inzichten.com. De Wortel Amethist zorgt in essentie ervoor dat je afgestemd blijft op het universele AL-bewustzijn en de energie van heelheid (verticale uitlijning) en in tijden waarin er veel angst en chaos is in het collectief is dit een welkome steun.

Openen van de Wortel Amethist

Ook wordt tijdens deze ‘Special’ webinar wordt de Wortel Amethist die je hebt aangekocht in mijn praktijk of in de webshop nog verder in een verfijnde en optimale afstemming voor jezelf geopend en ervaren. Dus dat zou ook een reden kunnen zijn waarom je wil deelnemen aan dit speciale webinar. De Wortel Amethist wordt net als alle mineralen die in mijn praktijk te koop zijn als extra gratis service op een speciale manier voor jou geopend (niet geprogrammeerd). Iedereen opent andere lagen in een mineraal en mijn (Manuela) Wezensessentie opent het Wezentje van het mineraal en de oorspronkelijke Godsvonk. Daardoor is de werking krachtiger en gaat het Wezentje samenwerken met jou van Godsvonk naar Godsvonk. Tijdens een persoonlijk consult of webinar open jij ook op deze multi-dimensionale lagen en ontstaat er een optimale verbinding met het mineraal, een soort verfijndere optimale afstemming. Je kan tijdens dit webinar de verbinding met de al voor jou speciaal geopende Wortel Amethist ervaren en nog verder optimaliseren door te ZIJN met wat er is. Ook wordt de werking van het mineraal versterkt en krachtiger voelbaar doordat er tijdens dit speciale webinar een totalere multi-dimensionale verbinding ontstaat tussen jou en het mineraal.

Ticket kopen?

Zolang het energetisch helen van het eenheidsbewustzijn en het herstellen en helen van neutraliteit/heelheid in de polariteit nog zo dringend nodig is, gaan we door met deze ‘Special’ voor het EENHEIDSBEWUSTZIJN (AL-Bewustzijn). Hou de agenda in de gaten voor nieuwe data. Hier op deze pagina (blauwe balk rechts met ‘Schrijf nu in’) kan je het ticket aankopen voor deelname aan het speciale Wortel Amethist webinar. Doe je liever een andere datum mee dan die gepland staan, meld je dan aan voor de nieuwsbrief op de homepage van mijn website, dan lees je steeds de nieuwe data in de nieuwsbrief.

JE KAN OOK ZONDER SPECIALE MINERALEN MEEDOEN, MAAR DE IMPACT MET MINERAAL IS TOT IN DE DIEPSTE FYSIEKE LAGEN EN DUS TOTALER.

Nogmaals; Je kan ook meedoen met dit webinar zonder Wortel Amethist. Dan gaat het wel minder diep met de integratie van het universele AL-bewustzijn in het fysieke lichaam, maar energetisch is het nog steeds enorm helend en rustgevend. Veel mensen doen meerdere keren mee met deze speciale webinars, omdat de intense rust en de ervaring van heelheid en universele eenheid zo ongelofelijk fijn is om te ervaren en steeds dieper te integreren in jezelf.

 

PRAKTISCHE INFO

JE KRIJGT DIRECT NA REGISTRATIE automatisch EEN E-MAIL TOEGESTUURD MET JOUW UNIEKE LINK VOOR DEELNAME AAN HET WEBINAR! Als je een fout maakt bij de registratie met je e-mailadres, dan kan de automatische e-mail niet aankomen. Dus ontvang je niet direct een geautomatiseerde bevestigingsmail met jouw unieke link voor deelname, neem dan contact op met ons via inzichtencom@gmail.com. Ook tijdens een webinar kun je hier met je vragen terecht. In de webshop staat ook energetische en praktische informatie over de speciaal geopende mineralen die bijzonder geschikt en heilzaam zijn om deze manier van mediteren te begeleiden, waardoor de heling en hogere frequenties met meer gemak ook op de fysieke lagen kunnen integreren.

Jouw bijdrage is € 10,- per deelname of 5x meedoen voor € 45,-. Koop je 5 webinar deelnames in ene keer, gebruik dan kortingscode ‘Webinar5’ bij het afrekenen en dan krijg je € 5,- korting en betaal je dus maar € 45,- voor 5 webinars. Je kunt ook een strippenkaart aankopen en zelf bepalen wanneer je meedoet. Meer weten over de strippenkaart, klik hier…

We starten om 19:45 en vanaf 19:30 kun je de studio van het webinar inkomen. LET OP!!! De ticketverkoop (dus registratie) voor het webinar sluit zodra het webinar begint. Heb je een strippenkaart, dan kun je nog wel later instromen en de link opvragen. De eindtijd van het webinar bepaal je zelf en van binnenuit, omdat dit helemaal in lijn is met de autonomie waarmee je deelneemt. Dit speciale webinar duurt ongeveer 1,5 uur. Ik (Manuela) begin met een uitgebreide uitleg over het mineraal dat in deze ‘Special’ in de schijnwerkers staat en je hoort ook nog allemaal andere leuke informatie.

HULP NODIG? (OOK TIJDENS HET WEBINAR)

Mocht er iets misgaan met het ontvangen van de link of heb je technische problemen om het webinar in te komen, mail dan met Karin via inzichtencom@gmail.com Dit kan ook als het webinar al bezig is, Karin is dan meestal tot 20:30 nog bereikbaar voor vragen en technische ondersteuning.

*

Als je nog meer wilt weten over het ontstaan van deze webinars en wat deze manier van mediteren precies inhoudt, lees dan de uitgebreide informatie onder het webinar menupunt en klik dan op deze link.

Heb het goed…💞

©Manuela van der Knaap

Datum

27/jan/2023
Verlopen

Tijd

Eindtijd bepaal je zelf.
19:45

Lokale tijd

  • Tijdzone: America/New_York
  • Datum:27/jan/2023
  • Tijd: 13:45

Kosten

€10

Naar de tickets

Schrijf nu in

Locatie

Online
Jouw eigen computer
Categorie

Organisatie

Manuela van der Knaap
Manuela van der Knaap
Telefoon
06 2424 4789
Email
manuela@inzichten.com
Ga naar de bovenkant