SPECIALE Actuele online activatie & meditatie donderdag 13 Januari 2022 Wortel Amethist

We gaan tijdens dit speciale webinar de Wortel Amethist die je hebt aangekocht in mijn praktijk of in de webshop samen openen en ervaren in een speciaal webinar. De Amethist wortel wordt net als alle mineralen die in mijn praktijk te koop zijn op een speciale manier geopend (niet geprogrammeerd). Iedereen opent andere lagen in een mineraal en mijn (Manuela) Wezensessentie opent het Wezentje van het mineraal en de oorspronkelijke Godsvonk. Daardoor is de werking krachtiger en gaat het Wezentje samenwerken met jou van Godsvonk naar Godsvonk. Tijdens een persoonlijk consult of webinar open jij ook op deze multi-dimensionale lagen en ontstaat er een optimale verbinding met het mineraal. We gaan tijdens dit webinar de verbinding met de Wortel Amethist ervaren en optimaliseren door te ZIJN met wat er is in dit speciale webinar. Dit proces met de Wortel Amethist ondersteund in het integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. 18 maart 2021 was het eerste webinar en daarin hebben we de eerste ervaringen opgedaan met een webinar speciaal voor 1 mineraal. En het was een bijzondere ervaring om dit met elkaar online te doen. De warme paarse energie van het mineraal zorgde met veel compassie dat we bij de spanning van afscheiding in onszelf aanwezig konden zijn. Er werd zelfs gedeeld dat het donker geen angst meer opriep, maar vooral de heelheid die alles omgeeft was goed te ervaren en dat maakt integratie heel eenvoudig. Dit is wat het AL-bewustzijn ons komt brengen: het einde van de dualiteit en afscheiding in onszelf. De heling vindt van binnen plaats bij ieder mens. Dit speciale webinar begeleid je samen met de Wortel Amethist door dit innerlijke proces heen. De Wortel Amethist zorgt in essentie ervoor dat je afgestemd blijft op het universele AL-bewustzijn en de energie van heelheid (verticale uitlijning) en in tijden waarin er veel angst en chaos is in het collectief is dit een welkome steun.

Ook wordt de werking van het mineraal versterkt en krachtiger voelbaar doordat er tijdens dit speciale webinar een totalere multi-dimensionale verbinding ontstaat tussen jou en het mineraal. Ik ben erg benieuwd naar onze ervaring met deze Wortel Amethist, ik heb er ook heel veel zin in om dit met een groep te gaan doen. Omdat dit webinar zo’n helende eenheidservaring is zal waarschijnlijk iedere maand wel een speciale Wortel Amethist webinar georganiseerd worden. Hou de agenda in de gaten voor nieuwe data. Hier op deze pagina (blauwe balk rechts met ‘Schrijf nu in’) kan je het ticket aankopen voor deelname aan het speciale Wortel Amethist webinar. Doe je liever een andere datum mee dan die gepland staan, meld je dan aan voor de nieuwsbrief op de homepage van mijn website, dan lees je steeds de nieuwe data in de nieuwsbrief.

Je kan ook meedoen met dit webinar zonder Wortel Amethist. Dan gaat het wel minder diep met de integratie van het universele AL-bewustzijn in het fysieke lichaam, maar energetisch is het nog steeds enorm helend en rustgevend. Veel mensen doen meerdere keren mee met deze speciale webinars, omdat de intense rust en de ervaring van heelheid en universele eenheid zo ongelofelijk fijn is om te ervaren en steeds dieper te integreren in jezelf.

De investering is € 10,- voor deelname aan zo’n speciaal webinar. Je bent natuurlijk niet verplicht om mee te doen aan dit webinar. Het grote voordeel van dit webinar is dat je de werking van het mineraal gaat ervaren nieuwe multi-dimensionale lagen gaat openen in jezelf. Ik vermoed dat er ook nog nieuwe lagen zullen open gaan voor ieder persoonlijk en voor het collectief. Het webinar is op donderdagavond 13 Januari 2022 om 19:45. Je kunt een ticket hier op deze pagina aankopen in de agenda. Zeer waarschijnlijk komen er nog meer speciale webinars voor de Wortel Amethist. Als dat aan de orde is dan vind je de nieuwe datum in de agenda.

Speciale webinars voor een bepaald mineralen duren korter dan de nieuwe en volle Maan webinars. We zijn meestal met ruim een uur mediteren wel klaar. Omdat er ongeveer een half uur voor de meditatie veel informatie gegeven wordt over Amethist en wortel Amethist, zijn we meestal rond 21:30 wel klaar. Maar je mag natuurlijk eerder stoppen als dat voor jou zo voelt.

JE KAN OOK ZONDER WORTEL AMETHIST MEEDOEN, MAAR DE IMPACT MET MINERAAL IS TOT IN DE DIEPSTE FYSIEKE LAGEN EN DUS TOTALER.

Doe je voor de eerste keer mee? Dan wordt het enorm gewaardeerd als je kort in een paar zinnen iets over jezelf verteld door een e-mail te sturen.

Koop een webinar-ticket aan door op de blauwe balk met ‘Schrijf nu in’ te klikken (op de computer rechts op deze pagina). Je kunt jouw deelname dan direct afrekenen in de webshop. Je betaald per persoon per deelname € 10,- Dus doe je met 2 personen mee, dan reserveer je 2 deelnames en reken je 2x € 10,- is € 20,- af. Wil je liever een strippenkaart aanschaffen voor 5 webinars voor € 45,- (ipv 5x € 10,- is € 50,-)? Je kunt met de strippenkaart zelf vlak voor het webinar beslissen of je mee wilt doen, door je link dan op te vragen bij inzichtencom@gmail.com 

PRAKTISCHE INFO

JE KRIJGT DIRECT NA REGISTRATIE automatisch EEN E-MAIL TOEGESTUURD MET JOUW UNIEKE LINK VOOR DEELNAME AAN HET WEBINAR! Als je een fout maakt bij de registratie met je e-mailadres, dan kan de automatische e-mail niet aankomen. Dus ontvang je niet direct een geautomatiseerde bevestigingsmail met jouw unieke link voor deelname, neem dan contact op met ons via inzichtencom@gmail.com. Ook tijdens een webinar kun je hier met je vragen terecht. In de webshop staat ook energetische en praktische informatie over de speciaal geopende mineralen Hessoniet en Hematiet die bijzonder geschikt en heilzaam zijn om deze manier van mediteren te begeleiden, waardoor de heling en hogere frequenties met meer gemak ook op de fysieke lagen kunnen integreren.

Jouw bijdrage is € 10,- per deelname of 5x meedoen voor € 45,-. Koop je 5 webinar deelnames in ene keer, gebruik dan kortingscode ‘Webinar5’ bij het afrekenen en dan krijg je € 5,- korting en betaal je dus maar € 45,- voor 5 webinars. Je kunt ook een strippenkaart aankopen en zelf bepalen wanneer je meedoet. Meer weten over de strippenkaart, klik hier…

We starten om 19:45 en vanaf 19:30 kun je de studio van het webinar inkomen. LET OP!!! De ticketverkoop (dus registratie) voor het webinar sluit zodra het webinar begint. Heb je een strippenkaart, dan kun je nog wel later instromen en de link opvragen. De eindtijd van het webinar bepaal je zelf en van binnenuit, omdat dit helemaal in lijn is met de autonomie waarmee je deelneemt. Dit speciale webinar duurt ongeveer 1,5 uur. Ik (Manuela) begin met een uitgebreide uitleg over de verschillende Amethist soorten met allemaal leuke weetjes. Er wordt ook over de werkzaamheid van de Amethist en Wortel Amethist verteld.

Mocht er iets misgaan met het ontvangen van de link, mail dan met inzichtencom@gmail.com Ook kun je zodra het webinar begonnen is kun je via dit mailadres je vragen beantwoordt krijgen en een als je de link niet gekregen hebt, deze alsnog toegestuurd krijgen.

*

Als je nog meer wilt weten over het ontstaan van deze webinars en wat deze manier van mediteren precies inhoudt, lees dan de uitgebreide informatie onder het webinar menupunt en klik dan op deze link.

Heb het goed…💞

©Manuela van der Knaap

Datum

13 jan 2022
Verlopen!

Tijd

Eindtijd bepaal je zelf.
19:45

Kosten

€10

Meer Info

Schrijf nu in

Locatie

Online
Online
Jouw eigen computer

Organisator

Manuela van der Knaap
Manuela van der Knaap
Telefoon
06 2424 4789
Email
manuela@inzichten.com

Plaats een reactie