‘Heling van polarisatie & afscheiding’

Nieuwe Maan in Weegschaal van 6 oktober 2021

Dit artikel van de nieuwe Maan in Weegschaal van 6 oktober 2021 beschrijft hoe je maximale impact kan hebben in het neerzetten van jouw innerlijke stroom, tijdens de ingewikkelde retrograde Mercurius periode. Deze periode is verwarrend en grote krachten kunnen vreemde wendingen nemen, maar ook in chaos hun sturing verliezen. Lees in dit artikel op welke manier je maximale impact kan hebben voor je eigen groei en op de situatie in de wereld. Ik wens je veel leesplezier…

Essentie van informatie

Steeds duidelijker wordt het dat we in een informatie crisis zijn beland. Sommigen noemen het zelfs een informatie-oorlog. Iedereen wordt nu uitgedaagd om de essentie van de informatie te gaan herkennen. Het hoofd kan deze informatie niet onderscheiden, maar het hart wel. Deze nieuwe Maan tot de volgende nieuwe Maan van november 2021, gaat over extra groei en doortastendheid van het hart. Door middel van verbinding, elkaar op te zoeken en door de essentie van informatie helder te maken en te delen en communiceren, zullen er nieuwe wegen gevonden worden om grote transformaties te activeren in de komende maand. (Vanaf eind mei 2021 tot 5 juni 2022 staat de zwarte Maan in Tweelingen.)

Krachten die impact hebben (Pluto stationair en retrograde Mercurius)

Deze nieuwe Maan brengt een grote kracht binnen. Pluto is de kracht van macht en onmacht, manipulatie, transformatie en in haar hoogste octaaf is deze kracht verbonden met het in stilte ZIJN met wat er IS. Dit hemellichaam Pluto staat tijdens deze nieuwe Maan stil, wanneer we naar Pluto kijken vanaf de Aarde en dat noemen we ‘stationair’. Dit betekent dat de impact van Pluto heel veel krachtiger is dan normaal. Daardoor wordt deze kracht ook moeilijker hanteerbaar voor de meeste mensen en vooral als je jouw belangen durft los te laten en in vertrouwen en neutraliteit aanwezig kan ZIJN, zal deze kracht rondom deze nieuwe Maan voor je werken, je ondersteunen en extra veel impact en kracht geven. Tegelijkertijd staat Mercurius retrograde (loopt terug) en dat vraagt ook om krachtig naar binnen keren en je impact niet te richten op de wereld, maar naar binnen in communicatie met jezelf. Ik leg verderop in het artikel heel concreet uit hoe deze manier van naar binnen gekeerde communicatie eruitziet, tot stand gebracht wordt en waarom deze impact zoveel effectiever en groter is, ook voor het neerzetten en uiten van jezelf in de wereld.

Extra intense Mercurius retrograde 2021 & 2022

De retrograde perioden van 2021 en 2022 zijn veel intenser dan andere jaren en zullen veel verwarring en verschuiving laten zien met veel meer impact dan normaal. Mercurius heerst over Tweelingen en is verbonden met: handel, beurshandel, verkeer, media, communicatie, informatie uitwisseling, humor, hersenen, studie, onderwijs en alles waar kinderen bij betrokken zijn. Er wordt innerlijke communicatie gevraagd en contemplatie. Alles wat te ver naar buiten gericht is, ondervindt tot 16 oktober 2021 (trouwens heel 2021 tot juni 2022) hinderlijke begrenzingen van de retrograde Mercurius, zoals afspraken of leveringen die steeds niet doorgaan, opstoppingen in het verkeer, communicatieverstoringen, iets anders horen dan er gezegd wordt en zo nog meer en zo nog meer van wat er allemaal verbonden is met een retrograde Mercurius. Als je goed verbonden bent met je innerlijke communicatie, zoals intuïtie en innerlijk weten van je innerlijke wijsheid verbonden met je Ziel en Goddelijke Zelf, dan zal je merken dat je de stroom mee hebt en met veel gemak manifesteert en van alles tot stand brengt in de wereld. (Vanaf eind mei 2021 tot 5 juni 2022 staat de zwarte Maan in Tweelingen. En daardoor is in deze periode de Bronstroom krachtiger verbonden met Mercurius. En ook door de retrograde Mercurius in de horoscoop van de ringvormige Zonsverduistering in 2021 en 2022 de impact groot. Tijdens retrograde periode is de impact nog eens extra groot. Van 28 september tot 16 oktober 2021 staat Mercurius retrograde.)

Heling van scheiding

De grote collectieve manifestaties (wereldwijde demonstraties) vanuit liefde en verbondenheid genereren enorme heling rondom de fikse scheiding die nu in het collectief en het massabewustzijn zo zichtbaar en voelbaar is. Deze manifestaties brengen dus grote transformatie opgang. Hoe de polarisatie wordt opgeheven, waar dat dus het meest effectief wordt overbrugd en geheeld, dat wordt op deze manier overgelaten aan en geregeld door het AL-bewustzijn (Bron). Dit is de meest effectieve manier om de scheiding te helen. Je ziet het resultaat niet direct, maar vanuit liefde actie ondernemen en daadkrachtig je eigen pad in liefde gaan en helder uitstralen wat voor jou de richting is, dat is de remedie. Daarmee volg je niet de angst, maar zet je met vertrouwen jouw toekomst neer, door vanuit het hier en nu helder te zijn over jouw keuzes en manifestaties. Niet om een ander te overtuigen, maar om jezelf te manifesteren en uit te drukken in de wereld. (Gecorrigeerde zwarte Maan in Stier in het 6de huis conjunct noordelijke Maansknoop in Tweelingen in het 6de huis conjunct zwarte Maan in Tweelingen in het 7de huis. Oppositie Venus conjunct Priapus in Schorpioen in het 12de huis conjunct zuidelijke Maansknoop 12de huis, Ascendant en Priapus in Boogschutter in het 1ste huis. Zwarte Zon in het 8ste huis, Diamant in het 2de huis. Mars conjunct Maan en Zon en Mercurius in Weegschaal in het 10de huis. )

Manifestaties in plaats van demonstraties

Een belangrijke factor is de energetische laag van onze communicatie. Die wordt door de meesten niet waargenomen en ook niet op waarde geschat. Want de impact is veel groter dan we in het moment kunnen waarnemen of vermoeden. We worden rondom deze nieuwe Maan opnieuw geïnspireerd om de essentie overal uit te filteren en deze daarna helder te communiceren, dwars door de huidige chaos heen, die nu zo aanwezig is rondom informatie en communicatie. Als deze essentie vanuit verbondenheid en liefde (of neutraliteit, zonder te projecteren of te richten op iets wat jou toestemming moet verlenen) dan heeft dat enorme concrete impact. Het is dus wel degelijk zinvol om je te uiten, ook al lijkt dat niet zo. Grote manifestaties die wereldwijd vanuit verbondenheid en saamhorigheid en liefde worden gelopen door vele honderdduizenden, hebben een enorme impact op het collectief en het massabewustzijn. Ik schrijf bewust ‘manifestatie’ in plaats van ‘demonstraties’, want dat is wat ze zijn. Er wordt iets gemanifesteerd. Een demonstratie is je uiten ‘tegen’ iets. Manifestatie is je eigen stroom ruimte geven in de wereld, zonder de ander te willen of moeten overtuigen. Dat is een heel andere stroom die je neerzet. Dit kan nu zo massaal worden neergezet, vooral omdat deze manifestaties georganiseerd worden vanuit liefde en verbondenheid en iedere vorm van agressie vanuit de groep (van binnenuit) wordt gestopt. Deze mega manifestaties met de frequentie van liefde en verbondenheid, krijgen direct steun van het AL-bewustzijn en Bron-energie en de kracht die dit ontketent mag niet worden onderschat. (Gecorrigeerde zwarte Maan in Stier in het 6de huis conjunct noordelijke Maansknoop in Tweelingen in het 6de huis conjunct zwarte Maan in Tweelingen in het 7de huis. Oppositie Venus conjunct Priapus in Schorpioen in het 12de huis conjunct zuidelijke Maansknoop 12de huis, Ascendant en Priapus in Boogschutter in het 1ste huis. Zwarte Zon in het 8ste huis, Diamant in het 2de huis. Mars conjunct Maan en Zon en Mercurius in Weegschaal in het 10de huis. )

Polarisatie opheffen

Dit is krachtiger dan de meditaties die wel eens worden georganiseerd waarin licht wordt gestuurd. Als je alleen licht (dat is vals afgescheiden licht) stuurt en projecteert op het donker, de schaduw, dan wordt de polariteit en scheiding tussen donker en licht alleen maar groter. Het maximale dat je kan bijdragen aan een oplossing die ons uit deze donkere periode leidt, is eerst voor jezelf en daarna voor het collectief en het massabewustzijn, de polarisatie opheffen tussen licht en donker, goed en fout. En de lijm, dat is liefde en compassie voor alles in jezelf, inclusief jouw schaduwkanten. Deze onvoorwaardelijkheid geeft directe toegang voor jouw Goddelijke Zelf in jou en deze repareert direct de scheiding in jou en in de wereld, die nu zo krachtig wordt aangebracht door de massamedia en andere angst zaaiende kanalen. Het hart is specialist in verbinden en is de lijm voor de heling van afscheiding. In beweging komen met elkaar en ook positieve leuzen en gezang, zoals bij de grote manifestaties, zetten dit maximaal in beweging. Je kan ook kiezen om jouw bijdrage energetisch te leveren door mee te doen met meditaties die vanuit onvoorwaardelijkheid (dus geen projecties van licht of geleide meditaties), maar overgave aan de Wezensessentie (Goddelijke lagen, Godsvonk) in jezelf door onvoorwaardelijkheid, zoals we bijvoorbeeld tijdens mijn webinars doen. Dat heeft ook een heel grote impact op het helen van de scheiding, door deze heling te laten beginnen in jezelf en daardoor voor het collectief en het massabewustzijn. De impact hiervan is tijdens deze nieuwe Maan periode tot de volgende nieuwe Maan van 4 november heel groot. (Tijdens het vorige volle Maan webinar kreeg ik deze helende verbinding vanuit het webinarveld te ervaren.) (Gecorrigeerde zwarte Maan in Stier in het 6de huis conjunct noordelijke Maansknoop in Tweelingen in het 6de huis conjunct zwarte Maan in Tweelingen in het 7de huis. Oppositie Venus conjunct Priapus in Schorpioen in het 12de huis conjunct zuidelijke Maansknoop 12de huis, Ascendant en Priapus in Boogschutter in het 1ste huis. Zwarte Zon in het 8ste huis, Diamant in het 2de huis. Mars conjunct Maan en Zon en Mercurius in Weegschaal in het 10de huis. )

Nieuwe lagen van lichaamsbewustzijn

Verder heeft deze nieuwe Maan mogelijk ook een impact op het lichaam. Deze impact is waarschijnlijk het grootst voor het (multi-dimensionale) hart en de keelchakra. Nieuwe lagen van bewustzijn willen geopend worden in het lichaam, dus geef jezelf wat extra ruimte om de transformatie tot stand te laten komen en je lichaam de overgang te laten maken naar de nieuwe frequenties van heelheid. (Gecorrigeerde zwarte Maan in Stier in het 6de huis conjunct noordelijke Maansknoop in Tweelingen in het 6de huis conjunct zwarte Maan in Tweelingen in het 7de huis. Oppositie Venus conjunct Priapus in Schorpioen in het 12de huis conjunct zuidelijke Maansknoop 12de huis, Ascendant en Priapus in Boogschutter in het 1ste huis. Zwarte Zon in het 8ste huis, Diamant in het 2de huis. Mars conjunct Maan en Zon en Mercurius in Weegschaal in het 10de huis. )

Heb het goed…<3

©Manuela van der Knaap van www.inzichten.com

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op woensdag 6 oktober 2021 om 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-6-oktober-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar voor de workshop ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’ van zondag 15 oktober 2021 van 9:45 tot 18:00 uur. We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe en een basis van onvoorwaardelijkheid en veiligheid gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Ieder vanuit de eigen invalshoek en specialisme waarbij steeds wordt helder gemaakt wanneer jouw overlevingsmechanisme aan het woord of zichtbaar is en wanneer je Wezenskern zich laat ervaren. Kortom het is een grote ontdekkingstocht van bewust worden van wie je nu eigenlijk in Wezen bent. (Godsvonk) Je krijgt meer inzicht in wat jouw Goddelijke Kernkwaliteit praktisch is. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/ontdek-jouw-persoonlijke-wezenskwaliteit-met-mineralen-15-okt-2021/

De kristaldag van zaterdag 9 oktober 2021 tussen 10:00 en 18:00 uur, daar is nog ruimte voor een bezoek aan mijn praktijk voor een mineralenconsult. Tijdens deze middag wordt je begeleidt door de energie van het kristalnetwerk om de juiste mineralen uit te zoeken die op dat moment het meest optimaal zijn voor het proces waar je doorheen gaat. Het korte consult geeft je inzicht in het proces. Meestal het proces verbonden met de Wezensessentie en wordt de weg naar het openen van die essentie helder. Je bent van harte welkom. Lees meer of koop een ticket: https://inzichten.com/events/kristaldag-op-zaterdag-9-oktober-2021/

SPECIAAL WEBINAR WORTEL AMETHIST op dinsdag 12 oktober 2021 om 19:45. Dit is een webinar waarin de nieuwe energie van het eenheidsbewustzijn sterk wordt ervaren en ook geïntegreerd. Is een super ervaring voor de meeste deelnemers van eenheid, thuiskomen en Bronenergie ervaren en integreren. Lees meer: https://inzichten.com/events/speciale-actuele-online-activatie-meditatie-dinsdag-12-oktober-2021-wortel-amethist/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

LAATSTE NIEUWS:

De bestellingen worden 1x per week verzonden. Bestel je voor dinsdag 16:00 uur, dan worden je bestelling dezelfde week verzonden. (Meestal op woensdag of donderdag afgegeven bij DHL.) Als de gelegenheid het toelaat worden de bestellingen van woensdag en/of donderdag ook verzonden in dezelfde week, maar geen garantie dus als je besteld na dinsdag 16:00 uur. Neem een kijkje in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. De laatste zijn de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke).

NIEUWE VIDEO over de Totale Super Nieuwe Maan Eclips van maandag 8-4-2024:https://www.youtube.com/watch?v=tmctzGBV_u0

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Podcasts op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0  https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars en de nieuwe online workshop ‘SCHEPPING EN ZO…’ waar ik mijn levenswerk met je deel. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

Er wordt een nieuwe website gebouwd met veel technische verbeteringen, een optimale mobiele versie en een lichtere kleur regenboog-achtergrond. Het is helaas nog niet gelukt om de website te verhuizen naar de nieuwe versie. Dus je ziet  nog de oude omgeving. De nieuwe versie komt zo snel als verantwoord is online.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

Er is een grote transformatie bezig zich te voltrekken, die een correctie brengt voor de doorgeschoten yang-krachten en de yin-krachten bevrijdt. Daarmee wordt een nieuw evenwicht gecreëerd in ons en in de wereld. Lees in dit artikel wat deze grote bevrijding inhoudt voor jou persoonlijk, maar ook voor de wereld. Dit is echt een grote doorbraak. Lees meer…
Een explosieve energie, met grote potentie voor heling en doorbraken op persoonlijk en collectief niveau. Met plotselinge inzichten en het zien van grotere verbanden in verbindingen en relaties, waarvan de heling mogelijk lichamelijke ongemakken kan geven. Ook kan je lezen in dit artikel over bijzondere situaties en doorbraken op collectief niveau. Lees meer…
Deze volle Maan laat een diepe transformatie zien in jezelf en in de wereld. De kernwoorden zijn transparantie, zuiverheid en verbinding. De kwaliteit van het Meesterschap van onvoorwaardelijke liefde krijgt nu een boost en kan op nieuwe lagen tot ons komen en de dualiteit in het leven helen. Er is ook een diepe heling gaande van kapotte communicatie verbonden met leugens. Lees over het diepe proces van een nieuwe transformatie van het lichaam met haar ongemakken en de geboorte van leven in een wereld van heelheid in de oorspronkelijke bedoeling van het leven. Lees meer…

4 gedachten over “‘Heling van polarisatie & afscheiding’”

 1. Wauw🤩
  Ik zit samen met nog een paar mooie mensen in de organisatie van de WWD.
  De zuivere intenties, uit Liefde handelen en een mooie energie neerzetten staan voorop bij alle landen die hieraan meedoen.
  En om dan nu dit te lezen raakt mij diep.

  Bedankt dit is een bevestiging van wat we voelen en dat we op de goede weg zitten🙏🏻❤💫

  Beantwoorden

Plaats een reactie