‘Het grote ontwaken’ bewustwording rondom autoriteit

Volle Maan in Tweelingen 19 december 2021

Deze volle Maan in Tweelingen is een zeer pittige volle Maan die een grote transformatie belooft op maatschappelijk en persoonlijk niveau. Het is de ‘Grote finale’ rondom bewustwording van autoriteit in jezelf en ontmaskering van valse niet authentieke autoriteit. Lees in dit artikel over deze transformatie en het grote ontwaken en wat dit voor jou persoonlijk betekent en wat je kan doen om het jezelf zo aangenaam mogelijk te maken. Ik wens je veel leesplezier…

Als je het artikel liever leest op een witte achtergrond, download dan de pdf rechts bovenin.

Ontmaskering

Met deze volle Maan sluiten we het intense jaar 2021 af. Deze volle Maan is er een van transformatie en de begeleiding van kosmische krachten is groots. Dat waar ik in de artikelen van de Maan- en het Zonsverduisterings over heb geschreven, gaat nu al zichtbaar of ontmaskerd worden, het is maar net hoe je het noemen wil. En ik vermoed met een plotselinge gebeurtenis. Het gaat dus over de grote vernieuwingen op vele vlakken van ons bestaan en met name in het financiële systeem en de basis van ons bestaan. En ontmaskering van wat er gaande is rondom manipulatie en onderdrukking. (Kosmische krachten rondom de Maan: Maan Out Of Bounds (OOB) en staat conjunct met de Zwarte Maan in Tweelingen in het 8ste huis. Mercurius is Heer van de zwarte Maan in Tweelingen staat OOB en conjunct Diamant in Steenbok 2de huis. Dat zijn allemaal kosmische octaven verbonden met de Maan. Zwarte Zon in het 8ste huis in Kreeft. Mercurius in Steenbok driehoek Uranus in Stier 6de huis. Ontmaskering met een klap: Venus uitgaand Pluto in conjunctie in Steenbok 3de huis en Venus staat ook nog Stationair tijdens deze volle Maan. )

De ‘Grote finale’: bewustwording rondom autoriteit

Ook komt een intens astrologisch aspect tussen Saturnus en Uranus tot een afsluiting op 24 december 2021. De uitwerking van deze astrologische stand is voor en na deze datum nog een paar maanden actueel. Deze astrologische stand gaat over vernieuwing van bestuur, autoriteit en ware authenticiteit en heeft heel 2021 een enorme impact gehad. Het heeft gemaakt dat we enorm hard gegroeid zijn en dat we zijn gaan zien waar en aan wie wij onze autoriteit uit handen hebben gegeven. Het masker is afgevallen en de ware aard van die autoriteit is zichtbaar geworden. We zijn gaan zien wat authentiek is en wat niet. De schellen zijn velen van de ogen gevallen. Door deze bewustwording en vernieuwing hebben we het gevoel van innerlijke autoriteit weer terug kunnen halen naar onszelf. De grote transformatie waarmee we ook feitelijk loskomen van de externe autoriteit moet op sommige vlakken nog plaatsvinden en de periode rond deze volle Maan zou daar zomaar een katalysator in kunnen zijn. Er is een mogelijkheid dat een black-out, dus het wegvallen van elektriciteit, hierin aan de orde is. Dit proces van bewustwording, vernieuwing en bevrijding is zowel op maatschappelijk niveau als in je persoonlijke leven aan de orde geweest en komt nu tot zijn ‘Grote finale’. Dit is het grote ontwaken met bewustwording rondom autoriteit. (Saturnus in Waterman vierkant Uranus in Stier laatste keer in 24 december. Uranus is verbonden met Mercurius in een driehoek waardoor de grote kosmische krachten die nu verbonden zijn met Mercurius ook doorwerken naar Uranus. (zie astrologische verwijzingen in de alinea hierboven)).

Ontwaken uit hypnose

Een deel van de mensheid is in een hypnose gekomen door de angst die is gecreëerd rondom het virus. Door de angst zijn oude diepe trauma’s geactiveerd, waardoor het gebruik van logica en het gezonde verstand is weggevallen. Daardoor was deze grote groep mensen vatbaar voor manipulatie. Maar ik vermoed dat deze volle Maan in Tweelingen en de periode tot de volgende nieuwe Maan op 2 januari 2022 een verrassing gaat brengen, waardoor iedereen plotseling uit deze hypnose kan ontwaken. (Kosmische krachten rondom de Maan: Maan Out Of Bounds (OOB) en staat conjunct met de Zwarte Maan in Tweelingen in het 8ste huis. Mercurius is Heer van de zwarte Maan in Tweelingen staat OOB en conjunct Diamant in Steenbok 2de huis. Dat zijn allemaal kosmische octaven verbonden met de Maan. Zwarte Zon in het 8ste huis in Kreeft. Mercurius in Steenbok driehoek Uranus in Stier 6de huis. Ontmaskering met een klap: Venus uitgaand Pluto in conjunctie in Steenbok 3de huis en Venus staat ook nog Stationair tijdens deze volle Maan.)

Video over diepe trauma’s, bewustzijnsverlies en programmering: link

Bevrijden van diepe oude pijnen

Voor ons persoonlijke proces is deze volle Maan ook erg pittig. Alles wat verborgen ligt in de diepte van je onderbewuste komt in het volle licht te staan. Dat kan ongelofelijke emotionele en lichamelijke pijn oproepen, die bijna niet te verdragen is. Je kan rond deze volle Maan in Tweelingen, in verbinding komen en zelfs communiceren met verstopte diepe oude pijnen in jezelf. Dit kan komen doordat je informatie krijgt of een plotseling inzicht, waardoor je ineens gaat begrijpen welke onwaarheid je leeft. En hoe je bijvoorbeeld jezelf geweld aan gedaan hebt om anderen te ontzien of in de omstandigheden te overleven. Je ziet dan wat je leeft terwijl het niet jouw Wezenlijke essentie is, en hoe dit jou afhoudt van het leven van die Wezenlijke essentie van jezelf. Dit kan zelfs ontstaan zijn bij een van de ouders of voorouders en doorgegeven via het DNA of met de paplepel. Maar het zien van de oorsprong van de oude pijn, kan maken dat je de grootste blokkades in één klap kan loslaten. De transformatie die daarop volgt maakt je een ander mens. Je Wezenlijke Zelf kan dieper worden waargenomen, integreren en geleefd worden. (Maan Out Of Bounds (OOB) en staat conjunct met de Zwarte Maan in Tweelingen in het 8ste huis. Mercurius is Heer van de zwarte Maan in Tweelingen staat OOB en conjunct Diamant in Steenbok 2de huis. Dat zijn allemaal kosmische octaven verbonden met de Maan. Mercurius in Steenbok driehoek Uranus in Stier 6de huis. Zwarte Zon in het 8ste huis in Kreeft. Cheiron stationair (daarna direct) in Ram in het 5de huis vierkant Mercurius OOB conjunct Diamant in Steenbok 2de huis. Cheiron sextiel zwarte Maan en Maan. Cheiron sextiel Uranus.)

Bevrijding van trauma’s uit het lichaam

Dit is dus een periode van groot ontwaken en bevrijding. Dit kan gepaard gaan met flinke lichamelijke ongemakken, omdat deze oude pijnen zijn gaan vastzitten in het lichaam en dus diep geïntegreerd zijn in het lichaam. Door dit ontwaken kan er plotseling veel kan vrijkomen in jezelf en dit kan flinke ongemakken veroorzaken, zoals het opspelen van bekende oude kwalen en blessures. Ga de natuur in, neem een bad met zeezout of een extra massage of andere manieren die je kunnen helpen om los te laten. Ik ben er weer met de mediatie-webinars om je hier van binnenuit doorheen te begeleiden door onvoorwaardelijkheid toe te laten. Of kijk in mijn webshop voor ondersteunende mineralen voor deze periode, zoals de speciaal geopende Chrysocolla met andere mineralen voor het helen van diepe pijn rondom eigenwaarde en toestemming om te mogen zijn wie je in Wezen bent. En de speciaal geopende zwarte Toermalijn met Seleniet in combinatie met de speciaal geopende Hematiet zijn goede hulpmiddelen om super diep en snel oude en negatieve energie af te voeren. (Maan Out Of Bounds (OOB) en staat conjunct met de Zwarte Maan in Tweelingen in het 8ste huis. Mercurius is Heer van de zwarte Maan in Tweelingen staat OOB en conjunct Diamant in Steenbok 2de huis. Dat zijn allemaal kosmische octaven verbonden met de Maan. Mercurius in Steenbok driehoek Uranus in Stier 6de huis. Zwarte Zon in het 8ste huis in Kreeft. Cheiron stationair (daarna direct) in Ram in het 5de huis vierkant Mercurius OOB conjunct Diamant in Steenbok 2de huis. Cheiron sextiel zwarte Maan en Maan. Cheiron sextiel Uranus.)

Bijzondere gouden tijden

Het is een gouden tijd waarin we supersnel ontwaken en de vernieuwing niet meer te stoppen is. De kosmische krachten hebben zo’n enorme invloed op dit moment, dat er niet meer aan te ontkomen valt om de essentie van de heelheid van de Bron toe te laten. De kosmische krachten hebben de touwtjes als het ware stevig in handen. En zoals ik al in de artikelen van de Maan- en Zonsverduistering heb geschreven is liefde de kracht die de transformatie zal leiden. Je kan het zelfs zo voelen dat er liefde MOET zijn, omdat anders leven geen zin meer heeft. Maar ook ware zuivere informatie kan nu zichtbaar en herkend worden. Wat leven we toch in een bijzondere, maar oh zo spannende tijd. Een belangrijk brandpunt voor onze bevrijding is nu en daarmee maken we een grote stap voor innerlijke en uiterlijke bevrijding van ons bewustzijn voor het nieuwe tijdperk van Waterman. (Maan Out Of Bounds (OOB) en staat conjunct met de Zwarte Maan in Tweelingen in het 8ste huis. Mercurius is Heer van de zwarte Maan in Tweelingen staat OOB en conjunct Diamant in Steenbok 2de huis. Dat zijn allemaal kosmische octaven verbonden met de Maan. Mercurius in Steenbok driehoek Uranus in Stier 6de huis. Zwarte Zon in het 8ste huis in Kreeft. Cheiron stationair (daarna direct) in Ram in het 5de huis vierkant Mercurius OOB conjunct Diamant in Steenbok 2de huis. Cheiron sextiel zwarte Maan en Maan. Cheiron sextiel Uranus.)

Een zichtbare bewijs dat dit een groots transformatiemoment is, toont de komeet Leonard ons, die nu aan de hemel te zien is en maar net langs Venus scheert. Venus die een hoofdrol speelt in deze hele transformatie. Venus is verbonden met liefde en alles wat van waarde is, dus zij regeert ook over geld en het hart. Ik hoop dat het hart jouw gids mag zijn in deze pittige tijden en in 2022. (Venus stationair conjunct Pluto in het 2de huis)

Lees het artikel van de bijna totale Maansverduistering van 19 november 2021 voor het uitgebreide innerlijke proces: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

Ik wens je een prachtige doorgang naar het nieuwe, fijne feestdagen en een geweldig, liefdevol en gezond 2022 in vrijheid.

Heb het goed…<3

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

<3

Mijn praktijk is gesloten tussen vrijdag 24 december 2021 (volgende vrijdag) en woensdag 12 januari 2022. IN DEZE PERIODE GAAN DE WEBINARS EN DE NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN GEWOON DOOR. ELEKTROMAGNETISCHE UPDATES ALLEEN MELDINGEN BIJ HEFTIGE VERSTORINGEN. Bestellingen gedaan tijdens deze periode in de webshop worden 1x per week verzonden op dinsdag.

<3

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

**

Ter info:
Het ultieme kerstcadeau, mooie Seleniet lampen speciale aanbieding. Deze prachtige zuilen van licht herstellen de harmonie, en brengen licht in de duisternis. https://inzichten.com/product/selenietlamp-middel-groot/

En de Rozenkwarts met Titanium zijn eind volgende week weer binnen. Ze zijn prachtig en ondersteunrn je om je lichaam weer vol te laten lopen me te kosmische energie en pure etherlicht. Hersteld ook de kosmische verbinding. Dus voor wie zat te wachten tot ze weer leverbaar zijn: eind van de week vanaf vrijdag 10-12 kan ik ze weer uitleveren. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/

**

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is een volle Maan van zondag 19 december 2021 om 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-19-december-2021/ Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Nog een paar plaatsjes vrij
Er zijn nog een paar plekjes over voor de kristalmiddag van woensdag 22 december 2021 tussen 12:00 en 18:00 uur. Op deze dag is nog ruimte voor een bezoek aan mijn praktijk voor een mineralenconsult. Tijdens deze dag wordt je begeleidt door de energie van het kristalnetwerk om de juiste mineralen uit te zoeken die op dat moment het meest optimaal zijn voor het proces waar je doorheen gaat. Het korte consult geeft je inzicht in het proces. Meestal het proces verbonden met de Wezensessentie en wordt de weg naar het openen van die essentie helder. Je bent van harte welkom. Lees meer of koop een ticket: https://inzichten.com/events/kristalmiddag-op-woensdag-22-december-2021/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

LAATSTE NIEUWS:

De bestellingen worden 1x per week verzonden. Bestel je voor dinsdag 16:00 uur, dan worden je bestelling dezelfde week verzonden. (Meestal op woensdag of donderdag afgegeven bij DHL.) Als de gelegenheid het toelaat worden de bestellingen van woensdag en/of donderdag ook verzonden in dezelfde week, maar geen garantie dus als je besteld na dinsdag 16:00 uur. Neem een kijkje in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. De laatste zijn de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke).

NIEUWE VIDEO over de Totale Super Nieuwe Maan Eclips van maandag 8-4-2024:https://www.youtube.com/watch?v=tmctzGBV_u0

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Podcasts op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0  https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars en de nieuwe online workshop ‘SCHEPPING EN ZO…’ waar ik mijn levenswerk met je deel. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

Er wordt een nieuwe website gebouwd met veel technische verbeteringen, een optimale mobiele versie en een lichtere kleur regenboog-achtergrond. Het is helaas nog niet gelukt om de website te verhuizen naar de nieuwe versie. Dus je ziet  nog de oude omgeving. De nieuwe versie komt zo snel als verantwoord is online.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Geplaatst op 6 mei 2024

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

Een explosieve energie, met grote potentie voor heling en doorbraken op persoonlijk en collectief niveau. Met plotselinge inzichten en het zien van grotere verbanden in verbindingen en relaties, waarvan de heling mogelijk lichamelijke ongemakken kan geven. Ook kan je lezen in dit artikel over bijzondere situaties en doorbraken op collectief niveau. Lees meer…
Deze volle Maan laat een diepe transformatie zien in jezelf en in de wereld. De kernwoorden zijn transparantie, zuiverheid en verbinding. De kwaliteit van het Meesterschap van onvoorwaardelijke liefde krijgt nu een boost en kan op nieuwe lagen tot ons komen en de dualiteit in het leven helen. Er is ook een diepe heling gaande van kapotte communicatie verbonden met leugens. Lees over het diepe proces van een nieuwe transformatie van het lichaam met haar ongemakken en de geboorte van leven in een wereld van heelheid in de oorspronkelijke bedoeling van het leven. Lees meer…
Inzicht in de conflicten die er ontstaan rondom een diep verlangen naar vrijheid en hoe je de kracht van vrijheid optimaal kan laten stromen in verbinding en wijsheid. Hoe kunnen we alles oplossen wat is vastgelopen, dus ook in de wereld met alle systemen zoals de politiek en economie? Lees meer…

1 gedachte over “‘Het grote ontwaken’ bewustwording rondom autoriteit”

 1. Dank je , Manuela
  Ik zie uit naar de komende gouden tijd / ik zie uit naar het ontwaken van de gemanipuleerde mensen

  Maar ben bang voor eventuele kwalijke gevolgen van het volgzaam zijn / minder dan van het onwaken
  : maar dat zal ik toch los moeten leren laten.

  En gewoon vertrouwen op wat komen gaat !

  Beantwoorden

Plaats een reactie