Universeel AL-bewustzijn oorsprong van alles dat bestaat

Extra beschrijving van de huidige energieën en processen rond 19 maart 2021

Dit is een korte extra beschrijving van de huidige energie en processen rond 19 maart 2021. De innerlijke bewustwording gaat snel, maar is best confronterend. In dit artikel uitleg over het vernieuwde AL-bewustzijn en wat de integratie in ons teweegbrengt. Ik wens je veel lees plezier…

Confronterend

De nieuwe Maan van zaterdag 13 maart 2021 heeft heel wat in beweging gezet. Allereerst het AL-bewustzijn dat eindelijk op Aarde is aangekomen en bij iedereen een zaadje plant om het vernieuwde AL-bewustzijn binnen te laten. (Lees er meer over in het artikel over de nieuwe Maan: Titel: ‘Bevrijding naar een 5D maatschapij.’: https://inzichten.com/19533-2/ ) Het is een diep openen van zelfbewustzijn, wat ook enorm pijnlijk kan zijn, wanneer je waarneemt dat jouw persoonlijke overlevingspatronen zichtbaar worden voor jezelf. Hoe meer je met mededogen kunt kijken en accepteren dat het echt zo is, hoe sneller je ook andere keuzes kunt maken, waardoor je heel praktisch veranderingen aan kunt brengen in je leven. (Horoscoop nieuwe Maan: Priapus in Schorpioen  in 5de en 6de huis. Zwarte Zon in het 1ste huis oppositie Diamant in het 7de huis.)

Twee psychologen praten over de psychische gevolgen voor de bevolking en geven een mooie lijdraad om uit de angst te komen en de corona tijd te overleven. Link: https://www.youtube.com/watch?v=itJdaoXonvM

Scheiding

Een ander issue dat speelt vanaf de nieuwe Maan, is een diepe eenzaamheid en verlangen terug naar huis, naar de heelheid van de Bron. Er kan zelfs een zweem van slachtofferschap omheen hangen. De polariteit lijkt toe te nemen, waarin de huidige maatregelen van de overheid gezinnen, families en vriendschappen verscheuren. Dit kan ook gepaard gaan met een diep gevoel dat vele wegen nu gaan scheiden. Bij welke kant van de polariteit wil jij horen, bij de schapen of de wappies? De angsten zijn diep en intens en van daaruit lijkt het de enige keus te zijn die we hebben.  En het is van belang dat we het verdriet en de boosheid rondom de afscheiding toelaten, zodat deze diep gevoeld en geheeld kunnen worden. Maar het vernieuwde AL-bewustzijn werkt geruisloos door en maakt van binnenuit mensen bewust van de polariteit en dat we in de basis ontstaan zijn uit hetzelfde bewustzijn. (Horoscoop nieuwe Maan Venus conjunct Neptunus, Zon en Maan in Vissen 10de huis. Venus is Heer van de zwarte Maan conjunct Uranus in Stier, die in deze horoscoop van de nieuwe Maan in het 12de huis staat en de gecorrigeerde staat in het 11de huis.)

Uit hetzelfde AL-bewustzijn

Wij zijn al langere tijd verbonden met het vernieuwde AL-bewustzijn tijdens mijn webinars, consulten en workhops, maar nu dit ook voor iedereen in het collectief aankomt, wordt alles wat op dualiteit is gebaseerd, omgeven door zijn oorsprong. Alles wat bestaat, zowel materie (aards) als energie en bewustzijn, donker en licht, komt allemaal voort uit hetzelfde AL-bewustzijn. Dus langzaam op hele diepe lagen, komt het besef dat we helemaal niet afgescheiden zijn of bang hoeven te zijn voor het donker en de afscheiding. Want die bestaat alleen maar in de realiteit van de dualiteit.

Einde van dualiteit

Ik beschreef in het artikel van de nieuwe Maan een nieuw soort Amethist, de Wortel Amethist, omdat de werking van dit mineraal enorm goed aansluit bij het huidige proces van integratie van het vernieuwde AL-bewustzijn. Tijdens een extra webinar met deze Wortel Amethist werd nog meer helder wat we allemaal tegenkomen in onszelf als we het vernieuwde AL-bewustzijn willen integreren in alles wat we zijn. Het was een bijzondere ervaring om dit met elkaar online te doen. De warme paarse energie van het mineraal zorgde met veel compassie dat we bij de spanning van afscheiding in onszelf aanwezig konden zijn. Er werd zelfs gedeeld dat het donker geen angst meer opriep, maar vooral de heelheid die alles omgeeft en dat maakt integratie heel eenvoudig. Dit is wat het AL-bewustzijn ons komt brengen: het einde van de dualiteit en afscheiding in onszelf. De heling vindt van binnen plaats bij ieder mens. Bij de één snel en bij de ander langzaam. We hebben allemaal een andere route, maar het zaadje is geplant en gaat de komende weken of maanden ontkiemen in een perfecte timing. A.s. donderdag 25 maart 19:45 is er nog een speciaal webinar voor meditatie met de Wortel Amethist en er is een extra webinar ingepland voor a.s. zondag 21 maart 19:45, omdat we wel wat extra steun kunnen gebruiken in deze intense tijd. Ook de energie van de volle Maan van zondag 28 maart 2021 (webinar is 29 maart), die nu aan het opbouwen is, laat een diepe transformerende energie zien. Het gaat om transformatie naar vertrouwen in jezelf en je ware intieme verbindingen met anderen. Dus de diepe transformatie gaat nog even door.

Heb vertrouwen, heb het goed…

© Manuela van der Knaap van www.inzichten.com

Er is een EXTRA webinar ingepland voor zondagavond 21 maart 2021 voor extra ondersteuning tijdens de grote integratie van het vernieuwde AL-bewustzijn. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/extra-actuele-online-activatie-meditatie-21-maart-2021 Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Er is nog een SPECIAAL webinar ingepland op donderdagavond 25 maart om 19:45 https://inzichten.com/events/extra-actuele-online-activatie-meditatie-25-maart-2021-290-485/  om met de speciale Wortel Amethist te werken.
*
Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )
*
Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com

LAATSTE NIEUWS: Over zomerstop & kijk mijn eerste videobericht?

Vanaf 19 juli 2021 tot 23 augustus is mijn praktijk gesloten i.v.m. de zomerstop. DE WEBINARS GAAN GEWOON DOOR IEDERE NIEUWE EN VOLLE MAAN. En zo ook de artikelen voor de nieuwe en volle Maan artikelen en elektromagnetische updates, die gaan wel gewoon door. De elektromagnetische updates worden altijd alleen geplaatst als er iets te melden valt wat echt impact heeft. GEEN NIEUWS IS DUS GOED NIEUWS.

**Bestellingen gedaan in de webshop worden tijdens de zomerstop 1x per week op donderdag verzonden**

De agenda staat weer gevuld helemaal klaar voor een boeiend en bloeiend najaar. Neem even een kijkje, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE BERICHTEN VIA TELEGRAM BINNEN: Mijn telegramkanaal vind je door te zoeken in Telegram op ‘Inzichten.com nieuws 2.0’ (astrologische artikelen iedere nieuwe en volle Maan, YouTube video’s en elektromagnetische update meldingen als er verstoringen zijn en de link naar het artikel op de website.)  Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Bekijk mijn eerste videobericht over de processen voor het komende jaar (Zonsverduistering van 10 juni 2021). https://youtu.be/IVeA5eSW8zU

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Meest recente berichten

Geplaatst op 23 juli 2021
Geplaatst op 22 juli 2021
Geplaatst op 13 juli 2021
Geplaatst op 12 juli 2021
Manuela van der Knaap

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

Een bijzondere maand, van grote wereldwijde manifestaties voor vrijheid. Over het innerlijke proces voor de komende maand voor het leven en manifesteren van jouw leven in 5D. Dat vanuit grote moeiteloosheid en eenvoud als een cadeau aan iedereen die het kan voelen en zien zal worden aangeboden. En over de overeenkomst tussen de tijd van Atlantis en het nieuwe tijdperk van Waterman.
Over de scheiding van wegen, de eenzaamheid en het uitgeholde bestaan en ook over het mededogen en het gedragen worden door de Bron, die het mogelijk maken om te zien wat er is en dwars door alles heen, jou bij de essentie brengen. Lees in dit artikel wat je daarin tegenkomt en hoe je dit pad kan openen in jezelf.
Deze volle SuperMaan brengt ons groei en magische heling en ont-moetingen met jezelf en anderen. Over hoe je jouw weg kan vinden, dwars door de collectieve angst en verhalen heen naar eenvoud, rust en jouw ware levensdoel op Aarde. Met zeer inspirerende video’s over heling en het leven in samenwerking met de Aarde.

Plaats een reactie