#9 Jaarhoroscoop 2024, magisch jaar met GROTE veranderingen. Over VS, NL, WHO, BRICS & persoonlijk

Dit is een podcast van Manuela van der Knaap van https://inzichten.com met Danny van People United, waarin zowel de te situatie voor de wereld wordt besproken als jouw persoonlijke proces. Met een duidelijke uitleg hoe je voor jezelf de processen die we te verwerken krijgen in 2024 kan oplossen. Voor de wereld wordt heel concreet de situatie van verschillende naties en NGO’s besproken zoals: V.S., WHO, Nederland en de BRICS landen. Kijk hieronder naar de tijden waarop deze onderwerpen beginnen. Ik wens je veel kijkplezier…

#8 Overstijg je overlevingsmechanisme, uitleg over de actuele processen

Dit is een opname gemaakt tijdens het meditatie-webinar van 22 november 2023. We starten altijd met een korte uitleg over de actuele processen. Deze video is de korte uitleg die uit de gehele opname is geknipt. Excuus voor het plotseling starten en eindigen van de video.

We krijgen nu in het najaar van 2023 en in 2024 de kans om patronen verbonden met relaties en verbindingen die je schade toebrengen te doorzien, helen en te transformeren. In deze video leg ik uit waarom alles nu zo intens is en de oude patronen zo heftig opspelen, maar ook wat je er aan kan doen. Ik wens je heel veel liefde en kracht voor deze transitie naar Eenheid…

#7 Veranderingen voor najaar 2023 en 2024, financieel, krachten in de wereld en in jezelf.

In deze video van inzichten.com geef ik je uitleg over het najaar van 2023 en welke diepe innerlijke processen we op dit moment meemaken en hoe je daar het meest optimale uit kan halen. Je krijgt inzicht hoe je om kan gaan met de grote veranderingen en dreigingen in de wereld die op dit moment overal zichtbaar zijn. De kernthema’s zijn voor jou persoonlijk gaan over het hart en op collectief niveau zijn het financiële en dus geldzaken die vooral actueel in het najaar van 2023 en voor 2024.

#6 Mijn inspiratie en passie: People United in gesprek met Manuela van der Knaap

Ik wil graag deze video delen waarin ik (Manuela) in gesprek ben met Danny van People United. In deze video maak je kennis met mijn passie en functie voor het Eenheidsbewustzijn en samenwerking met dolfijnen, natuurwezens, kristallen en mineralen. Ik vertel ook over mijn passie met de eigen ontwikkelde kosmische astrologie en de Goddelijkheid in ons, waardoor wij onze bijdrage leveren aan het geheel. Je krijgt door deze video te kijken de ware reden van de grote klimaatveranderingen en veranderingen op aarde te horen en de overgang naar een nieuw tijdperk.Kortom een hartstikke leuke podcast met veel inspiratie.

#5 Praktische uitleg over de groei en het innerlijke proces 2023. Leven wie jij Wezenlijk bent.

Deze video is een verdieping op de video die vorige week op zondag 29 januari is geplaatst, die een meer kosmische uitleg over 2023. Deze video is meer praktisch en geeft concrete uitleg over de processen NU en in 2023. In deze video leg ik je de grote lijn uit van de innerlijke groei en processen die je in jezelf kan tegenkomen NU en in 2023. Daarin is een overlevingsmechanisme actief, maar ook het leven en ervaren van wie jij in Wezen bent. Dus waar stroom jij optimaal en kan jij jouw kwaliteiten inbrengen. Dat is het thema voor het komende jaar.

#4 Spirituele kijk 2023, Matrix versus Schepping, leef wie jij in Wezen bent & boodschap komeet

In deze video van inzichten.com geef ik je uitleg over 2023 en de spirituele uitleg is welke diepe innerlijke processen we op dit moment meemaken en hoe je daar het meest optimale uit kan halen. Op 27 januari 2023 was er een komeet 2023UA, die op record dichtheid langs de aarde scheerde. In deze video krijg je inzicht wat de boodschap is van deze komeet.

#3 Veranderingen op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht.

Verandering zonnestelsel als echte reden van de klimaatveranderingen, van angst naar kracht, transformatie door de verandering heen. In deze video vertel ik (Manuela) over de levensgrote veranderingen die tot maart 2023 te verwachten zijn en al zichtbaar zijn in je eigen leven, in de maatschappij, maar ook in het zonnestelsel bij de planeten. Over hoe je angsten kan loslaten voor de veranderingen van het systeem. Wat is de garantie van de Oerwet? Hoe stroom je van een angstig NEE naar een vreugdevol JA!!!?

#2 Heling van dualiteit in het Watermantijdperk

Deze video gaat over heling van de dualiteit van Bron energie die in de Matrix gesplitst is geraakt en daardoor misbruik van spirituele energie mogelijk maakt. Ook zien we dit terug in het bespelen en bedriegen van de massa. Later in de video bespreek ik ook de veranderingen voor het Watermantijdperk die nu zichtbaar. Ik laat je zien waar je daar kan herkennen.

#1 De essentie van de Zonsverduistering van 10 juni 2021

In deze video krijg je de essentiële informatie over de innerlijke en wereldse processen van de ringvormige Zonsverduistering van 10 juni 2021. Ook de totale SuperMaansverduistering van 26 mei 2021 wordt op deze manier besproken. Deze informatie is actueel voor het komend jaar tot in juni 2022 en ook de jaren daarna zullen deze processen nog vorm krijgen.